Нові Червища: після капітального ремонту запрацював фельдшерсько-акушерський пункт

15 Червня 2016, 18:15
5499 Джерело: сайкт Камінь-Каширської РДА

До Дня медичного працівника у селі Нові Червища відкрили оновлений фельдшерсько-акушерський пункт (ФАП).

Відкриття відбулося у середу, 15 червня, за участі голови обласної ради Ігоря Палиці, керівників виконавчої та представницької влади району – Валерія Дунайчука і Віктора Суса, депутатів обласної та районної рад, головного лікаря Камінь-Каширського центру первинної медико-санітарної допомоги Ігора Солов'я, сільської голови Марії Салівончик, пише прес-служба Камінь-Каширської РДА.

За словами голова райдержадміністрації Валерій Дунайчук зазначив, що участь в подібних проектах і програмах розвитку місцевого самоврядування є досить хорошою можливістю для громади залучити кошти з метою розвитку соціальної інфраструктури населеного пункту та вирішення проблемних питань.

ФАП відремонтували завдяки Проекту Європейського Союзу та Програми розвитку ООН в Україні «Місцевий розвиток, орієнтований на громаду – ІІІ». Ініціатором ремонту стала Новочервищанська громадська організація «Новинка». Ремонтні роботи здійснював Центр соціально-трудової реабілітації інвалідів «Енергія-І».

Загальна кошторисна вартість проекту складає 357 054 гривні, з яких 222 тисячі гривень – це внески Проекту ЄС, 30 тисяч гривень – кошти обласного та 87 200 гривень – з районного бюджетів, 17 854 гривні – фінансування ГО «Новинка».









 

Коментарі
16 Червня 2016, 00:52
Це ж скільки чиновників, які утримуються коштами платників податків, приїхали на державних авто аби пропіарити кандидата в депутати від "Укропу" Ірину Констанкевич! В Маневичах вона роздає від імені Фонду безплатні путівки, підкуповуючи виборців. А в Нових Червищах безпардонно використовує адмінресурс під прикриттям відкриття ФАПу. От вам і рівність депутатів на виборах, олігархи рулять далі свідомістю виборців у різні способи.
16 Червня 2016, 13:23
ЦІкаво там були плани по введенню в експлуатацію дитячого садочка ще паном Клімчуком. То знайшлися кошти на викуп колгоспної контори чи ні? ПОтім якщо хто знає що там робить бувший начальник соціального забезпечення пан Мельник. Цей пан у свій час представляв Трудову партію Тигипка. Тепер в якій "області".
17 Червня 2016, 11:28
Проблема не в олігархах , а самих виборцях))<br/>Якби олігархи давали за голоси гроші, виборці брали - і не голосували, то б дуже швидко ця політтехнологія зникла як дим...А так лохторат бере гроші і чомусь тупо &quot;відпрацьовує&quot; їх
17 Червня 2016, 17:05
Взагалі відповідно до майбутніх дат відносно децентралізації справа є правильною оскільки це село та й інші завляли про їхнє бажання йти до інших районів. Думається, що іншим разом громадяни Подумають з ким вони мають бути або з Маневичами або з К-Каширським.
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39