У райлікарні може з’явитися ще один дихальний апарат

19 Червня 2016, 17:40
3004 Джерело: Волинські новини

Завідувач хірургічного відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні Валерій Соловей розповів, що у Камінь-Каширській лікарні залишився лише один дихальний апарат, який «тягають» по всіх відділеннях.

Відтак, якщо той вийде з ладу, то лікарня взагалі залишиться без життєво необхідного устаткування, пише ІА Волинські новини.

Під час зустрічі з громадою району завідувач хірургічного відділення Камінь-Каширської центральної районної лікарні Валерій Соловей повідомив голові облради Ігорю Палиці, що в місті постала крайня необхідність у покупці дихального апарату. З його слів, старе устаткування вже списали, натомість, залишився лише один апарат. Його возять по різних відділеннях, «ділячи» між собою.

Проте, коли виникає необхідність використати його в декількох відділеннях одночасно, то виникає проблема.

Зі слів Валерія Солов'я, такий апарат вартує близько 200 тисяч гривень. Він уже є в Україні, відтак, доставити його можуть доволі швидко.

Ігор Палиця поцікавився, чи оформляли заявку на покупку обладнання у місцеве представництво його благодійного фонду, на що Валерій Соловей відповів, що представники Фонду пообіцяли придбати апарат.

«Якщо Фонд обіцяв, то придбає», – запевнив Ігор Палиця та додав, що в області починають співпрацю з закордонними госпіталями, аби отримувати техніку, яку там міняють раз на 2-3 роки. Відтак, звернувся до районної влади з проханням підготувати повний список необхідного обладнання по лікарнях та ФАПах.





 

Коментарі
19 Червня 2016, 21:42
Нарешті голова районної ради та голова адміністрації починають знаходити спільну мову незважаючи на прапори думаючи, що реверс в іншу сторону для них смерті подібне. К-Каширщина має дати найбільшу кількість голосів за майбутнього кандидата, щоб забезпечити для себе принаймі для себе безбідне життя. Хоча зараз про розвиток ніхто у принципі не говорить. Але якщо район буде мати повіт то він може самотужки, принаймі на відсотків 50 профінансувати своє життя. Для нас головне обрати ту політичну силу яка принаймі зараз говорить, що нам потрібні робочі місця. Час тільки ділення куцого бюджету закінчився приходять люди які знають і вміють організовувати наше повсякденнне життя.
19 Червня 2016, 22:42
"Нарешті голова районної ради та голова адміністрації починають знаходити спільну мову незважаючи на прапори " - так вони ж під одним прапором йшли на вибори!! Від БПП-Солідарність - обоє!!
20 Червня 2016, 00:14
Якщо Петрович сам вже відвідує заходи з метою агітаціі констанкевич, то справи у них не дуже... Буду надіятись що світлий розум виборців обире достойного кандидата( п.с. Не технічного типу пирожика, рицка, вені, вовка, балицькоі т. д
20 Червня 2016, 05:59
Невже люди не бачать бананльної капівлі голосів олігархією? Замість того, аби будувати державу, яка змінює обладнання раз на 2-3 роки, звідки й привезуть такий апарат, купуємося на ОБІЦЯНКУ обміняти такий апарат на депутата, що представлятиме "глибоку кишеню" з патріотичною назвою!
20 Червня 2016, 12:52
Буду надіятись що світлий розум виборців обире достойного кандидата( п.с. Не технічного типу пирожика, рицка, вені, вовка, балицькоі т. д - ти маєш на увазі ,що Кирда є твоїм "нетехнічним" кандідатом?
20 Червня 2016, 13:10
Для району найбільший позитив у тому, що знайшлися люди які бажають у цьому місті "застовбитися" через те, що Маневичі зі своєю Кирдою та тамтешніми клананами які засівають округ №23 вже більш як 20 років янтарем та рибою намагатимуться не пропустити район до найвідповідальнішого моменту у нашому житті, а саме прийняття Волинською облрадою рішення про об"єданий район на чолі К-Каширська. Все інше для нас так як і тієї самої Балицької є несуттєвим оскільки після децентралізації на нашу користь вона буде начальником виконачої служби об"днаного району і вона буде підкорятися тільки в Область, а можливо навіть і Києву. Але якщо Маневичі стануть повітом ЇЇ ніхто тут не побачить оскільки Маневичі будуть ставити своїх людей і нікому і нічим це не допоможе навіть та сама харизма і довгі ноги.
21 Червня 2016, 11:47
Єдина, хто не був в політиці до майдану-це Балицька, інші з тієї кагорти нічого не зробили. Або технарі, або провладні.
22 Червня 2016, 03:08
На останньому фото Войтусік Наташа?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024