Нуйно: неповнолітні вкрали авто та потрапили у ДТП

22 Червня 2016, 17:49
Ілюстрація 5224 Джерело: dausovet.com
Ілюстрація

До чергової  частини Камінь-Каширського райвідділу поліції надійшло повідомлення від чергового фельдшера райлікарні про те, що в селі Нуйно трапилася дорожньо-транспортна пригода з потерпілими.

За словами інспектора поліції Валентина Коширець, що під час виїзду на місце події було встановлено, що 15-річний водій  Богдан С., керуючи бусом  «Фольксваген LT – 35» не впорався з керуванням та з’їхав з проїжджої частини і перекинувся.

Разом з ним в автомобілі знаходився ще один неповнолітній  пасажир, 17-річний житель села Підцир’я, Андрій М.

Внаслідок ДТП водія з травмами: забій головного мозку, політравма, підоневратичні гематоми голови, розтяг зв'язок апарату шийного відділу хребта, доставили до реанімаційного відділення, а пасажира в травматологічне відділення Камінь-Каширської ЦРЛ.

За попередніми даними неповнолітні вирішили розважитися та прокататися автомобілем, який власник  залишив на автомийці на ніч. Саме тут і підробляв один із юнаків. Хлопці хотіли повернути автомобіль відразу після поїздки, проте відсутність водійських навиків призвела до даних наслідків.

За даним фактом Камінь-Каширськм відділом поліції відкрито кримінальне провадження за ч.1 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху) Кримінального кодексу України.

Проводиться досудове розслідування, в ході якого будуть встановлені всі обставини автопригоди.

Коментарі
22 Червня 2016, 21:25
В цьому Нуйно "процвітає" підлітковий і молодіжний алкоголізм.Ніколи на танцях жодної тверезої молодої дівчини немає... Навіть хлопці там менше бухають...
22 Червня 2016, 21:41
Така традиція там склалася вже давно, причому жіночий алкоголізм у Нуйно відомий ще з часів совка. Не хотів би ображати всіх мешканців цього села, оскільки вони такі ж як і більшість поліщуків, але не раз чув в'їдливий жарт від водіїв, що у Раків-Лісі корови розумніші ніж нуянці на дорозі...
22 Червня 2016, 22:53
Отже неповнолітній підробляв на автомийці ))))))? Крім того, що швидше всього такий робітник як слід не був зареєстрований роботодавець порушив не одну статтю КЗпП України. Як мінімум роботодавцю світить штраф у 30 тис.грн. або роботодавець в інших структурах буде розказувати, що неповнолітній сам вліз до мийки та викрав автомобіль.
23 Червня 2016, 02:26
Хлопи, а не демонізуєте часом нуїнців? Село як село, майже все на очах, бо біля дороги. Ну вкрали піддаті підлітки авто, власник якого нажерся до поросячого вереску тай забув його на автомийці, так вони за це і покарані травмами, а батькам ще й за покурочену машину прийдеться платити.
24 Червня 2016, 00:53
Ну звичайно, підприємець винуватий. 100%. В нас у всьому підприємці винуваті: доріг немає, порядку в місті немає, грошей немає, влади немає, законів немає.... Це все, підприємці.
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром