Вибори у 23-му окрузі охоронятимуть понад 500 працівників поліції

23 Червня 2016, 20:20
1736

Для забезпечення правопорядку в приміщенні окружної виборчої комісії №23 чергуватимуть 2 працівники поліції, а в приміщеннях дільничних виборчих комісій – 518 працівників поліції.

Також за необхідності до охорони громадського порядку залучать громадські формування. Про це йшлося під час прес-конференції за участі начальника управління превентивної діяльності головного управління Національної поліції у Волинській області Володимир Солоненко, координатора громадської мережі «ОПОРА» у Волинській області Катерина Шарпата та голови правління Волинського відділення Всеукраїнської громадської організації «Комітет виборців України» Василь Лугвіщук, повідомляють у секторі комунікацій ГУНП у Волинській області.

На території Волинської області створено окружну виборчу комісію №23 в якій з 1 липня функціонуватиме 259 виборчих дільниць – 253 звичайних та 6 спеціальних. На сьогодні, за попередньою інформацією, у даному окрузі зареєстровано 159 тисяч 806 виборців.

На час проведення передвиборної кампанії та проміжних виборів у Маневицькому, Камінь-Каширському, Любешівському та Ківерцівському відділеннях поліцейськими розроблено відповідні плани для забезпечення правопорядку. Посилено контроль за зберіганням зброї та вибухових речовин на об’єктах дозвільної системи, а також зброї в її власників, в організаціях, установах та на підприємствах.

«Проводяться ретельні інструктажі особового складу, націлюючи працівників на витримку, уникнення провокацій, ввічливе ставлення до громадян, вжиття рішучих заходів для припинення протиправних дій, суворе дотримання законодавства України», - повідомив Володимир Солоненко.

За його словами, поліція Волині готова забезпечити належну публічну безпеку громадян під час підготовки та проведення проміжних виборів народного депутата. Це питання знаходиться на особливому контролі керівництва обласного управління поліції.






 

 

Коментарі
24 Червня 2016, 01:24
"за необхідності до охорони громадського порядку залучать громадські формування.": громадські формування були в тренді к-каширської міліції й перед падінням режиму Януковича. У той час демократичне суспільство називало Їх по своєму, а саме - ТІТУШКАМИ. Тепер теж саме?
24 Червня 2016, 12:50
Кажуть, що голова волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик одружився із своєю прес секретуткою Свєткою Головачук, яка йому в дочки підходить))
24 Червня 2016, 13:31
Вона твоя конкурентка?
26 Червня 2016, 18:45
Вибори в 23 окрузі: попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит<br/>25 червня, 17:22 <br/><br/><br/>Вибори в 23 окрузі: попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит<br/>Центральна виборча комісія призначила на 17 липня проміжні вибори народного депутата в одномандатному виборчому окрузі №23 на Волині. <br/><br/>Два роки поспіль народним депутатом від округу виступав нині покійний Ігор Єремеєв. Він трагічно загинув 12-го серпня 2015-го року. Відтоді 23-й округ залишився без депутата.<br/><br/>Офіційна реєстрація кандидатів завершилася, почався період інтенсивної агітації та &quot;промивання мізків&quot; населенню. Мета виправдовує засоби. А мета тут - перемога.<br/><br/>Вже традиційною стала активна громадська і благодійна діяльність для підняття рейтингу - благоустрій, спонсорська допомога, захист ображених і т.п. Виборці до цього звикли і готові до співпраці.<br/><br/>Саме про цю &quot;готовність до співпраці&quot; пише на своїй сторінці у Фейсбук Любов Балицька, кандидат у депутати на 23 округ:<br/><br/>&quot;Ось листування з моїм однокласником, який до речі здобув юридичну освіту в престижному вузі Києва. Ох, як соромно за таких людей. Невже, нічого не зміниться? Невже, таких багато? Я не говорю, щоб голосували за мене. В кожного своя думка та право. Але, вибір має бути свідомим та не купуватися за гроші. Просніться, поки не пізно!!! Не задумаєтеся, будете рабами. Згадайте про колишнього феодала, який правив на нашій землі 13 років. І де дороги, школи садочки? Що він зробив в окрузі?<br/>- Є люди за гроші можуть віддати свій голос, вони з КК<br/>- я за чесні вибори і за викорінення в нашому окрузі тих кандидатів, які купують голоси. Так втрачається правова держава. Шкода мені тих, хто продається. Хтось віддав життя на Сході за свою землю, а хтось продає.<br/>Прочитано у 18:20<br/>- Не я тобі писав, а ти до мене звернулася, шукай чесних за гроші в себе вдома, но мені не розказуй за політику&quot;, - йдеться в дописі.<br/><br/>То попит формує пропозицію чи пропозиція формує попит? Ось вона, ринкова економіка.
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024