Фермери Камінь-Каширщини закликають долучитися до їхньої інтернет-спільноти

24 Червня 2016, 12:26
1540

«Асоціація ФПЗ Камінь-Каширського району: Об’єднання Вільних Селян» створила онлайн платформу для дискусій, конструктивної та взаємовигідної співпраці.

«Тема наших інтересів та роботи – захист соціальних і трудових інтересів виробників сільськогосподарської продукції. Про що йдеться?

Йдеться про те, що наша країна, яка вже не один рік декларує європейський вектор розвитку, досі багато в чому залишається колгоспно-соціалістичною. Левова частка об’єктів виробництва є приватними, натомість мислення власників та чиновників є соціалістичним», – йдеться у дописі спільноти.  

«А саме – ми весь час забуваємо про людину, про те, що виробництво має розвиватись не заради самого виробництва, а заради вирішення усіх соціальних питань людини. Тому виробництва має бути стільки, і воно має бути таким, з якого люди матимуть користь, а не різного роду проблеми. Здавалось очевидна річ, що виражена формулою: попит – пропозиція, але й досі у владних кабінетах пишуть програми, з яких користь може мати невеличка група осіб, наближених до влади.

Друге – це питання ефективності та маловитратності виробничого процесу, це питання економічної самодостатності регіонів країни, яких можна досягти лише шляхом вироблення повноцінного продукту, а не сировини.

А по-третє, - це виведення державних, інших бюджетних органів зі сфери управління сільськогосподарського виробництва та перехід до повноцінної самоврядності виробників. За державою та органами місцевого самоврядування мають залишитись лише функції правового захисту виробників та їх родин, запобігання будь-яким діям в середовищі виробників, які можуть спричинитись до порушення принципів відкритої конкуренції, вироблення неякісної продукції, корупції». 

Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром