Черче: люди просять встановити базову станцію «Інтертелеком»

26 Червня 2016, 12:10
2216

Жителі села Черче бажають, щоб у селі встановили базову станцію мобільного та фіксованого зв'язку за технологією CDMA та 3G інтернету «Інтертелеком».

«У селі налічується близько 30 абонентів компанії. Практично кожен з них за послуги інтернету сплачує від 100 до 200 гривень на місяць. Проте швидкість передачі даних тільки засмучує та іноді ледь-ледь досягає позначки 100 кб/сек. Найближча така станція знаходиться у селі Видричі, що за 13 км від села та ряд лісосмуг є перешкодою сигналу в мережі» - говорять селяни.

Люди сподіваються, що компанія «Інтертелеком» схвально відреагує на пропозицію та прийме рішення про встановлення станції у цьому або наступному році. Зібрані підписи громадян на підтримку даної ініціативи, засвідчені печаткою та підписом голови Черченської сільської ради, відправлені за адресою компанії разом із заявою на встановлення висотки.

Коментарі
26 Червня 2016, 15:38
Похвально, що крім труднощів які має майже кожна селянська родина незважаючи на професійний напрямок членів родини селянство по своїй суті усвідомлює про ту роль яку відіграє інтернет в сьогоднішній день. Тому незважаючи на неодноразові повідомлення про їхнього голову сільської ради як про взорвавшогося селянського клерка за яким навіть й К.К. плаче село має дуже високі перспективи росту.
26 Червня 2016, 22:19
А для чого бидлу інтернет?? Вони сьогодні на базарі чуть по головах не бігли за дармовими вилами, які роздавав кандідат від Ляшка такий собі Сергій Була. А ті, яким не хватило ,дуже були засмучені... Бідло і дєбіли...Їм дають вила із натяком що вони і є БИДЛО , а вони беруть і радіють..
27 Червня 2016, 14:32
По перше інтернет на селі. Якщо взяти село Черче. Перший. Сама сільська рада. Другі. Школа в якій приблизно від 10-15 членів. Підприємці які вимушені здавати свої звіти від 5-7. Так жителі самого села які мають змогу проплачувати Їхні діти, приблизно від 50-70. Це найменша кількість. Але про те, вчорашні вила це було щось оригінальне та цікаве. Шкода що ніхто не зняв та не виклав в ютуб.
Коментар
26/04/2024 Четвер
25.04.2024