Камінь-Каширський район – аутсайдер у наборі військових

03 Липня 2016, 12:37
1673

100% строковиків та 54% контрактників – таким є рівень виконання волинянами завдань держави щодо укомплектування українського війська військовослужбовцями строкової служби та контрактної.

Озвучили відповідні цифри під час чергового засідання ради оборони області, підсумовуючи роботу військових комісарів, представників виконавчої влади та місцевого самоврядування, - повідомляють у Волинській ОДА.
Зі слів обласного військового комісара Романа Кулика, щодо строкової служби лідирують Горохівський, Луцький, Маневицький, Ратнівський, Турійський райони та обласний центр. Загалом же, з його слів, ситуація втішна: завдання виконали на 100%, а це означає, що 504 волинянина поповнили армійські лави. До речі, буквально учора відправили останню команду строковиків. Наступний же призов стартуватиме традиційно восени.
Практично ті ж самі райони продемонстрували ліпші показники в роботі щодо контрактників. В аутсайдерах, теж традиційно, Камінь-Каширський край, а ще Рожищенський та Любомльський.
З огляду на ситуацію, а загальний показник області – 54%, обговорили під час засідання ради оборони й низку інформаційно-просвітницьких заходів. Зокрема, облаштування й функціонування рекрутингових центрів, де можна буде отримати максимальну кількість інформації про умови й переваги укладання контракту.

Коментарі
04 Липня 2016, 12:57
Аутсайдерство щодо укомплектування українського війська військовослужбовцями в районі розпочалось з відвертого та цинічного ігнорування головами кількох сільрад Указу Президента України про мобілізацію громадян на початках АТО. Їх непокарання та вплив відомої в районі сім'ї церковників московського патріархату РПЦ, що є близькими до Митрополита Волинського та Луцького Нифонта(Василя Солодухи), - грунт для подальшого зростання антиукраїнського духу в районі, гібридного мислення про нинішні революційні події та майбутню долю України.
04 Липня 2016, 15:32
Ага... у всіх бідах вині попи-михалюки... і Ніфонт! Аплодую стоячи
Коментар
25/04/2024 Середа
24.04.2024