Камінь-Каширське явлєніє на рос тв

11 Жовтня 2022, 17:25
Матушка МП з Камінь-Каширщини на російському телебаченні БЛОГ 42466
Матушка МП з Камінь-Каширщини на російському телебаченні
І так, вашій увазі — наслідки розжиження мозку пропагандою московського патріархату в міксі з посткомуністичними установками.
 
На сцену, до таваріщя малахова, виходить уродженка… Камінь-Каширського району (Волинська область — це для тих, хто нетутешній), ексстудентка почаївської духовної семінарії — матушка (прости Господи) валєнтіна корнієнко.
Шість років тому (уточнення: це другий рік українсько-російської війни) — остаточно перебралася до росії, продавши свої волинські хороми, гроші на придбання котрих, збирала хресними ходами з мироточивими іконами (за «символічну» плату, усі бажаючі могли пріслоніцца і ісцеліцца). 
У московії матушка продовжує нести одвічні «цінності» типічної, глубоко увоцеркльонної, представниці: «пакаряюсь мужу, не патаму, што хачю — патамушта мать так научіла да і я уже прівикла». А мать, котора учила, й далі проживає на Волині з такими ж однодумцями (їх тисячі у нашому регіоні). 
 
До слова, односельчани, з великою радістю, роблять перепости даного відео, маркованого «россия 1»(нагадаю, роблять це в день найбільшого прильоту по Україні), гордо підписуючи — «це моя однокласниця» й потім, з відчуттям абсолютної сатисфакції, йдуть бити чолом у місце, де, окрім того, що тебе стирають, як особистість, нав’язуючи купу страхів, комплексів й нездорових патернів — в додачу, дають установку — «ми адін народ, ібо єсі в одної вєрє». 
 
А «братній» ненарод, в свою чергу, присилає сюди «благословіння», у вигляді ракет, але віряни щиро вірять, що рузкі так не можуть (віра ж одна) й солдатів, вбитих рашистами, відспівують, у храмах, маркованих, «московський патріархат»… І не починайте зараз свою шарманку — «наш батюшка не такий»!
 
Я усім серцем поважаю кожного українського вірянина, тому щиро закликаю вас згуртуватися й, якщо ви представник чи представниця православ’я, благаю, приєднайтеся до тієї конфесії, котра має назву «Православна церква України», а не ту, що самоназвалася такою (я про «українська православна церква московського патріархату»).
 
На жаль, vpn підвів й записати повністю ефір — не вдалося, та фрагментів, думаю, вистачить, аби збагнути, яке желе в людини замість мозку.
Бонусом (на 5 хв 10 сек) — шмат відеороботи їхнього синочка. Це був особливий «маніфест праваславних» з-за парєбріка, на тему «нєт вайнє»: хлопчик у формі радянського солдата на фоні храму — це сильно.

(Для тих, хто не в курсі — рекомендую ознайомитися з таким поняттям, як «антирелігійний терор» у СРСР.)
 
Визнаю, тему, майже, не розкрито, та я старалася донести наступне: ПЛЕКАЙТЕ СВОЮ НАЦІОНАЛЬНУ СВІДОМІСТЬ!
Зараз, як ніколи — це надважливо!
Й закликаю: ДОНЕЙТІТЬ на ЗСУ, а не в тарілочки, застелені хустинками.
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром