Кандидатом, який роздавав у Камені-Каширському вила, зацікавилися правоохоронці

04 Липня 2016, 14:58
1545

Дізнавшись про агітаційний захід кандидата від Радикальної партії Олега Ляшка Сергія Були, який мав відбутися 2 липня у селі Прилісне Маневицького району, на якому кандидат мав намір роздавати виборцям так звані «антикорупційні вила», як це уже було 27 червня у Камені-Каширському, спостерігач Громадянської мережі ОПОРА повідомив про це представників Маневицького відділу ГУ НП у Волинській області. Після цього спостерігач ОПОРИ разом із правоохоронцем виїхали в населений пункт для вияснення обставин.

Прибувши на місце події об 11:00 2 липня, спостерігач ОПОРИ та поліцейський дійсно потрапили на агітаційний захід кандидата, який відбувався поблизу ринку у с. Прилісне. У своєму виступі Сергій Була закликав виборців прийти на вибори і зробити правильний вибір, - повідомляють у ГМ ОПОРА.

«Тільки від вашого вибору залежить добробут кожного з вас. Повірте, усі ті, хто віддасть голос за мене, я вас не підведу! Прошу прийняти від Радикальної партії Ляшка вила як символ нашої партії», - заявив Сергій Була.


 

По завершенню свого виступу, Сергій Була особисто роздав виборцям «антикорупційні вила» із наліпками, на яких міститься напис «Кандидат у народні депутати України по мажоритарному виборчому округу № 23 Сергій Була» та логотип Радикальної партії Олега Ляшка.


 

Представник правоохоронних органів на місце події викликав слідчо-оперативну групу і опитав присутніх на заході осіб, які отримали подарунки від кандидата. Після цього поліцейський звернувся до Сергія Були для встановлення особи та обставин, що відбулись, і попросив кандидата показати документи, але той, представившись кандидатом, відмовився це зробити. Натомість, Сергій Була заявив, що правоохоронці некомпетентні у питаннях виборчого законодавства і надасть документи на придбання вил лише як відповідь на інформаційний запит. Окрім цього, кандидат був обурений такими діями поліції та зазначив, що буде скаржитись керівництву ГУ НП у Волинській області. Завершивши допит свідків, представники слідчо-оперативної групи залишили місце події. Наразі по даному випадку ведеться досудове слідство.

Коментарі
04 Липня 2016, 22:37
Не слід "Опорі" займатися такими справами тим більше "активна" ячейка робить не прикриту справу яка явно попахує політичним замовленням.
05 Липня 2016, 10:26
Ну так треба якось освоїти гроші Медведчука
05 Липня 2016, 12:15
По-моєму активісти "Опори" явно перебирають своїми можливостями, головне дійсно начудити, заявити про себе господарю. Схоже на якийсь сексизм, сексоти. Справа "Опори" тільки заявити в ЗМІ своє бачення а не заявляти про якісь "порушення" виборчого законодавства у МВД.
06 Липня 2016, 12:16
Люди ведуться нахерню херню.Плюватися хочется
06 Липня 2016, 12:17
Люди веду<br/>ться на цю херню
07 Липня 2016, 12:19
Люди женіть ту опору
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024