Єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл виступив перед молоддю

04 Липня 2016, 16:24
3003

Єпископ Камінь-Каширський відвідав відпочивальників у літньому таборі.

Триває відпочинок у православному літньому таборі «Стежина добра», що діє, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, при Свято-Троїцькому жіночому монастирі  що у селі Старосілля Колківського благочиння Проходить змістовно і насичено – ранішні та вечірні молитви, відвідання богослужінь у монастирському храмі, походи, нічні ватри та духовні бесіди. Про це повідомляють у Волинській єпархії УПЦ.

За словами голови єпархіального молодіжного відділу ієромонах Іллі (Вишневського), який духовно опікується табором, така форма відпочинку сприяє в першу чергу духовному зростанню юних відпочиваючих. Вожатими тут працюють вихованці ВДС та студенти світських вишів.

1 липня, з благословення митрополита Волинського і Луцького Ніфонта, із відпочиваючими зустрівся вікарій Волинської єпархії єпископ Камінь-Каширський Нафанаїл.

Владика звернувся до дітей та підлітків зі змістовною архіпастирською промовою, своєю чергою присутні  мали нагоду задати архієрею питання, які їх цікавлять. Їх зміст і рівень свідчив про те, що юних вірян надзвичайно цікавлять різні аспекти духовного життя.





 

Коментарі
04 Липня 2016, 22:40
Чому дівчатка одягнуті у хустинки, а тим більше серед лісової галявини не в церкві, храмі. Адже говориться що жінка повинна бути покрита. Це вже перебір так званими "православними" правильними попами.
05 Липня 2016, 04:36
Певно вас забули запитати, як правильно дитячий табір організувати, мудрець ви НАШИЙ
05 Липня 2016, 12:10
Зовсім навпаки. Поза церквою має бути цивільне життя, а так завтра з косинками будуть приходити й у школу так як роблять інколи їхні педагоги вже сьогодні. Цивільна особа не може говорити на цю тему?
05 Липня 2016, 17:32
Завтра будуть хіджаби, так ви також будете казати - не суньте свого носа? <br/>Вікіпедія: &quot;Хіджа́б (араб. حجاب‎ — покривало, занавіс) — жіночий одяг в ісламі, головне призначення якого — приховати фігуру, обриси тіла жінки. Хоча хіджаб передбачає покриття всього тіла та голови, крім обличчя та долонь (саме така форма є обов'язковою), нерідко мусульманки закривають навіть обличчя та долоні.&quot;<br/><br/>Якби московський патріархат РПЦ не проповідував&quot;православного фундаменталізму&quot;, не благословляв російсько-бурятських найманців йти зі зброєю наводити порядки в інші країни під прикриттям захисту &quot;русского мира&quot;, якби РПЦ не була інструментом і зброєю імперських амбіцій Кремля та ФСБ, то і питань би таких вам ніхто не задавав... А так питання є і не одне. Зокрема, чому місцеве благочиння хоча б про людське око не пояснить громаді, з якого дива раптом посеред війни в Україні за &quot;русский мир&quot; запровадили посаду цілого Єпископа Камінь-Каширського? Яка була така нагальна потреба зміцнювати московські тили на найзахідніших територіях України? Яку мету переслідує введення цієї додаткової посади на Поліссі і призначення на цю посаду найбільш промосковського діяча Російської православної Церкви? Можливо район збирає на тацю забагато пожертв від прихожан у церквах, що з'явилася можливість утримувати додаткового церковного емісара?
05 Липня 2016, 20:54
Малим дітям дають цілувати перст. ????? Так ось виконують послання Ісуса Христа про те, щоб до нього пускали дітей. Але здається нехай він і богослов має перед церквою заслуги не слід так себе підносити до таких орбіт коли діти тобі цілують руки. На завтра такі вже дорослими будуть падати репетуючи що Їм не треба в Європу.
06 Липня 2016, 00:36
Як британці?
06 Липня 2016, 01:15
І, чим вам ті хустки не подобаються? Що ліпше, коли палять цигарки, вживають пивко і не лише та займаються проміскуітетом?
06 Липня 2016, 13:12
Русский мир насувається на наший район
07 Липня 2016, 13:25
Долучайтеся))))). Хресна хода, яка відправилась з Донецька і до якої прямує аналогічна із Західної України, може завершитись масовим кровопролиттям серед прочан або ж терактами. передає http://znaj.ua
08 Липня 2016, 14:16
Не дочекаєтесь
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024