Учнів Камінь-Каширського училища вчили шукати роботу в Інтернеті

24 Жовтня 2018, 10:00
Учнів Камінь-Каширського училища вчили шукати роботу в Інтернеті 2613
Учнів Камінь-Каширського училища вчили шукати роботу в Інтернеті

Для учнів Державного професійно-технічного навчального закладу «Камінь-Каширське ВПУ», які навчаються по професії «кухар», провели семінар «Пошук роботи в Інтернеті». Про це пише Камінь-Каширська районна філія Волинського обласного центру зайнятості у Facebook.

Захід відбувся в рамках діяльності Центру професійної кар’єри та профорієнтаційного квесту "Зроби себе сам або Твій шлях до успіху!" ІІ етап "Self-менеджмент" за участю викладачів навчального закладу та провідного фахівця з профорієнтації Камінь-Каширського центру зайнятості.
В ході заходу учнів ознайомили з можливостями легального працевлаштування користуючись сайтами для пошуку роботи в Інтернеті. Адже їх зручність полягає в тому, що пошук вакансій можливий за різними параметрами. Учасників заходу ознайомили з методами використання соціальних мереж та порталів з пошуку роботи.

Детально говорили про офіційний сайт Державної служби зайнятості https://www.dcz.gov.ua/, його можливості та інструменти.
Зокрема, акцентували увагу на тому, що під час навчання треба здобути якнайбільше знань і практичних навиків щодо пошуку роботи, навчитись користуватись основними джерелами вакансій.


 

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024