Нетверезого водія з Каменя-Каширського оштрафували на понад 20 тисяч гривень

24 Жовтня 2018, 11:10
Житель Камінь-Каширського району отримав штраф з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки через те, що керував автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння 4718
Житель Камінь-Каширського району отримав штраф з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки через те, що керував автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння

Житель Камінь-Каширського району отримав штраф з позбавленням права керування транспортними засобами на три роки через те, що керував автомобілем у стані алкогольного сп‘яніння. Про це повідомляє Любешівське відділення поліції ГУНПу Волинської області.

У вересні цього року патрульні затримали нетверезого водія «ВАЗ-21013», який міг наробити біди по вулиці Незалежності мит. Любешів близько 22:30 години. Екіпаж помітив автомобіль, у якого не освітлювалася ліва передня фара. Полісмени подали звукові сигнали про зупинку транспортного засобу. 

Водій мав ознаки алкогольного сп‘яніння. Коли працівники поліції запитали чи вживав водій спиртні напої, то він підтвердив запитання та погодився пройти огляд на стан сп‘яніння за допомогою спеціального технічного засобу. Виявили, що водій мав у крові 1,86 проміле.

Працівники поліції оформили відповідні документи і зазначили, що порушнику передбачена відповідальність ч.2.9ст.121 КУпАП.  

Камінь-Каширський районний суд у жовтні  розглянув справу та призначив штраф 20400 гривень та виніс рішення про позбавлення права керувати транспортними засобами на строк 3 роки.

 

Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024