У Стобихівці викрили підпільну автозаправку

26 Жовтня 2018, 18:33
На Волині на підпільній автозаправці провели обшук 9470
На Волині на підпільній автозаправці провели обшук

У селі Стобихівка, що на Камінь-Каширщині, виявили АЗС, яка працювала підпільно.

Про це повідомляє прес-служба прокуратури області.

Маневицька місцева прокуратура Волинської області спільно з працівниками Управління захисту економіки в області Департаменту захисту економіки Національної поліції України в межах розслідування кримінального провадження про порушення правил безпеки під час виконання робіт з підвищеною небезпекою (кримінальне правопорушення, передбачене ст. 272 КК України) викрили підпільну автозаправну станцію в селі Стобихівка.


 

У ході санкціонованого судом обшуку на АЗС виявили 2,5 т дизельного палива, 2,3 т бензину, 94 л автомобільного мастила, пляшки зі зразками паливно-мастильних матеріалів, обладнання для розливу пального загальною вартістю близько 250 тис. грн.

Досудове розслідування триває. Вирішується питання про накладення арешту на матеріальні цінності.





 

Коментарі
26 Жовтня 2018, 21:45
В самому Камені "працюють" з десяток "підпільних" АЗС.На них заправляються всі чиновники району,а "знайшли" в Стобихівці.Влада почала залякувати людей,через те,що не пускають дітей в аварійну школу.Йде планомірне роздмухування вогню з боку влади.
26 Жовтня 2018, 22:54
Вона підпільна чи не підпільна то це ще під питанням.
26 Жовтня 2018, 23:01
А поконкретніше з адресами сказати - слабО? Чи знову Порох у всьому винуватий? Якщо це правда, то хочете сказати, що керівники міста і району про це не знають ???<br/>Влада не залякує людей, а робить те, що мала б давно має робити! <br/>Савченка раком не поставлять, це мають пам'ятати й інші!
27 Жовтня 2018, 00:07
Якось підпільною ЇЇ й не можна назвати. В моїй уяві підпільна це приблизно десь в захаращеному хліву, без приборів облііку, з відра та лійкою, а отже скоріше всього що ця АЗС кимось нормально кришувалася до того часу поки ЇЇ не здали задля спільної справи або від гріха подалі. Ось навіть ящик пофарбований червоний з піском, а отже пожежників чекали це точно але не чекали прокурора та податківців. Потім якщо звернути увагу на місце в якому вона стоїть то це &quot;забите&quot; усіма органами влади село де навіть школи нормальної немає. Можна навіть припустити, що в подібних регіонах як ото Гута Бровенська та іже також існують необліковані АЗС, ліві підприємства та раби які пашуть на новітніх феоалів які тільки й чекають нових правил державного устрою.
27 Жовтня 2018, 00:35
Це саме ті приховані, завдяки чиновникам, гроші, які не доходять до бюджету, і через брак яких, тобто грошей в районі не будують і не ремонтують школи, ФАПи й багато чого потрібного. Важливо, чи це відкриття обмежиться винайденням виконавців чи бува знайдуть організаторів в приміщенні районної ради та районної адміністрації, міської ради, районного відділення поліції….?????
27 Жовтня 2018, 01:36
На кольцові, в Кота, в Федчика хай закриютьато поїхали в стобихівку по дальше від цивілізації!!! Хотя хто там їх закриє башляють кому треба тай все, і рибку свіжу постійно їдять(((
27 Жовтня 2018, 01:41
Наводять &quot;порядок&quot; хочуть поставити на коліна село щоб не бунтувало. Методи залякування і в осівцях теж були. З добудовою школи терміни постійно міняють!
27 Жовтня 2018, 01:55
Метод із залякуванням дієвий так було в полицях щодо бунту проти вирізування лісу.поліція питання вирішила шляхом наїзду на окремих &quot;заколотників&quot;.
27 Жовтня 2018, 01:59
Все правильно роблять, хочуть школу по законах, то потрібно жити по закону, реєструвати пилорами і платити податок, тоді все буде, і не потрібно звинувачувати владу, почніть з себе, досить жити радянським часом.
27 Жовтня 2018, 03:43
Дибіл
27 Жовтня 2018, 05:23
Якщо є переобладнання колонка,і все остальне по закону немають ніякого права закрити,або накласти арешт,можна з такою колонкою без ліцензії продавати,хорошого адвоката взяти тих хто приїджав стягнути з них по повній!!!хлопці мусять хтось продавати в селі.Тому що до города далеко і не має кожен можливості поїхати купити!
27 Жовтня 2018, 06:57
Тупий у нас народ їх душать а вони кажуть та то так тре влада робить те шо тре,ви шо маку обїлись вас скоро із землею змішають а ви далі будете вважати шо то шдунди винні,податки і платили би якби було з чого платити вас обдирають як липку і ще платити хочете.? Для того щоб ту заправку тримати тре ганяти як віник а дулю ти шо заробиш з такими цінами як зараз
27 Жовтня 2018, 11:48
Почитаєш тут більшість тупорилих коментів і все зводиться до кількох фраз :<br/>1.В усьому чомусь ВИННА (пагана злочинна) ВЛАДА - не хоче будувати школу &quot;доброчесним сумлінним стобихівцям&quot; ,які платять податки і не пиляють ліс ))<br/>2 . ВЛАДА чомусь (?) повинна ще й знайти роботу кожному стобихівцю ,щоб він працював і платив податки ))<br/>3. Єдиний вихід для стобихівців - це займатись тим ,чим займались : пиляти ліс , продавати пальне на подібних заправках і вимагати від держави матеріальних -соціальних допомог та будівництва школи
27 Жовтня 2018, 11:55
О блчть найшли злочин. Один заробляє як може при цій грьобаній владі, інші хочуть зекономити через наші дибільні закони. Але виновні не вони..... Оті.... Бо вони навіть не догадуґться скільки коштує літр палива,☹️☹️☹️
27 Жовтня 2018, 12:23
Чим та Стобихва відрізняється від Грудків? Менше лісу, чи якимось іншими ресурсами? Тільки без маячні дурнів про штундів, хто пояснення?
27 Жовтня 2018, 13:01
Тим, що половина чиновників в адміністрації з грудків.
27 Жовтня 2018, 22:14
Для Петі треба короче і простіше бо не зрозуміє
28 Жовтня 2018, 00:39
&quot;для зручності дерибану лісу організуємо на голому місці Тойкутську ОТГ&quot;: як тільки міг розказував про цю проблему. Тим більше один із керівників цього бізнесу з Тойкуту говорить між іншим, що він ліс возить з Вінниці, Житомира )))). Цебто з Житомира він везе ліс і в Житомирі немає на цей ліс ради, оскільки він дає таку ціну яка перекриває ціну яку дають в Житомирі ))))). Можливо він і дає в Житомир дещо але точно не за ліс, але тільки за одні папери це точно )))))).
28 Жовтня 2018, 10:19
&quot;Потрібна негайна відставка керівництва виконавчої влади району, попередження місцевих фіскальних та правоохоронних керівників про завершення періоду сліпоти і &quot;співпраці&quot; з стобихівським способом &quot;виживання&quot;, детальна ревізія лісових ресурсів Карасинського і Велико-Обзирського лісництв, легалізація певної кількості пилорам у Стобихівці &quot; - думаєте ,це якось розрулить колапс у Стобихівці??? <br/>Щодо нелегальних пилорам - то &quot;ноги ростуть&quot; там аж до Києва .
28 Жовтня 2018, 12:43
Звільняти потрібно, але після судового вироку за встановленими фактами причетності до приховування прибутків та несплати податків. Але особливо звільненнями не захоплюватись, бо на місце звільненого приходить ще гірше. Звісно, якщо немає системних змін на краще. Тому допоки не буде внесено зміни та доповнення до законодавства, яке регулює діяльність місцевих громад, які на противагу думці Констанкевич, зобов’язуватимуть місцеві громади будувати та ремонтувати дороги, освітлювати вулиці, будувати школи, ФАПи та утримувати їх власним коштом з 50% податків та зборів, зібраних на території громади. Зарплатню вчителям, та медикам має платити держава, але вся інфраструктура має бути у власності громади. Тоді громади почнуть формуватись в потрібному напрямку, тоді голови та місцеві ради дбатимуть про підприємництво на своїх територіях, як джерело бюджету, тоді припинитеся підпільний бізнес, бо тоді проти підпільного бізнесу будуть не напівпродажні прокуратура та поліція, навіть не НАБУ, а громада. Гроші – це найпотужніша виховна сила. Головне цю силу правильно спрямувати.
28 Жовтня 2018, 16:21
Дякую за коментар! Моєю найголовнішою тезою і рефреном майже всіх своїх коментарів є намагання розбудити місцеві громади до думки, що окрім них ніхто і ніколи їм не принесе щастя. І справа не у бунтах, ультиматумах і спротиву центральній чи іншій владі, життя показує, що на зміну &quot;продажній владі&quot; стоїть напоготові чималий ряд запасних гравців ще з більшою захланністю та апетитами. Доки місцева громада, у т.ч і Стобихівська чи інша, не зрозуміє, що ліс, землю, природу тощо фактично краде жменька місцевих баро(а)нів не у держави, а у них особисто, у їхніх дітей і онуків, то нічого доброго очікувати не варто. Ви фактично розширили мої думки у частині доконечної потреби невідворотності покарання недолугих чи злодійкуватих чиновників, які і досі вважають, що посада у владі їм потрапила у руки виключно як шанс розбагатіти чи хоча б добряче підлататися. Бо для прикладу, для чого Сус призначав би свою дружину на земельний відділ? Там що, зарплата найвища і спокій? Колись, коли чиновники у Камені майже не збагачувались, то їхні дружини працювали логопедами у садочку, бо там завжди тепла манна каша і дах над головою не тільки у прямому його розумінні. А тепер потрібно більше від манної каші, має бути манна небесна! Я не є прихильником накидатися кадрами, але район давно деградує у порівнянні з сусідніми в області, нема жодного показника, який би характеризував район в економічному чи соціальному плані з позитивного боку. То для чого мучити себе і людей очільнику виконавчої влади? Невже нема у районі людини, котра б розумілася у питаннях державного управління і була патріотом свого краю? Якщо нема - пришлють парашутиста, ще одного якогось Мирку чи йому схожого, за котрим хіба окремі молодиці жалкують. Допоки люди на місцях не зрозуміють, що розбудова держави переважно ведеться знизу вгору, з базового рівня - толку не буде. Чому поляки розуміють силу громади? Чому практично усі самоутворені ОТГ в Україні успіші і розвиваються, а поліщуки бачать щастя тільки у поцупленому? Маючи у руках землю, ліс, воду, надра, майже безплатну робочу силу і &quot;вмирати з голоду&quot; чи чекати на Юлю вертихвістку - даруйте, це, мабуть, єдиний вихід як у біблейських 40 роках блукання пустелею, доки вимруть раби...
28 Жовтня 2018, 23:05
Ого як глибоко була закопана це великі &quot;професіонали &quot;щьо знайшли таку підпільну заправку
29 Жовтня 2018, 02:39
Чому всі говорять неправильно? Які пилорами? Там їх нема. Набір паралельних пил в рамі з головним рухом зворотно-поступальним- це пилорама. Стрічкова пилка на шківах- це стрічкопильний верстат.
29 Жовтня 2018, 10:16
а в чому неточність?? Якщо так звана &quot;стрічкова пилка на шківах&quot; або &quot;стрічкопильний верстат&quot; приносить прибутки , пиляючи крадений без документів ліс на палети , що реалізуються ну дууууже оптовими партіями ну явно не для власних потреб - це вже ПІДПРИЄМСТВО
29 Жовтня 2018, 11:48
Не маніпулюйте темою, демонструючи свою деяку технічну обізнаність! Яка різниця, чим незаконно повалено дуб у державному лісі - сокирою чи бензопилою STIHL MS 180? Мова йде про злочин і хамство злочинців у вимаганні від обкрадених...
30 Жовтня 2018, 03:04
Якщо це підприємство, то хто той Вася домарецький, його господар?
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром