Камінь-каширці зможуть оформити електронний страховий поліс на Укрпошті

29 Жовтня 2018, 10:00
Камінь-каширці зможуть оформити електронний страховий поліс на Укрпошті 2491
Камінь-каширці зможуть оформити електронний страховий поліс на Укрпошті

У поштових відділеннях п’яти областей України, серед яких і Волинська область, впроваджено послугу оформлення електронного полісу «Автоцивілки». Повідомляє прес-служба Укрпошти.

«Автоцивілка» – поліс обов'язкового страхування цивільно-правової відповідальності власників наземних транспортних засобів.

Відтепер, звернувшись до автоматизованих відділень зв’язку Укрпошти, клієнти протягом 5-ти хвилин можуть оформити необхідний електронний договір.

«Укрпошта продовжує рухатись у напрямку створення фінансового маркетплейсу, пропонуючи нові, сучасні та затребувані на ринку послуги. Минулого року ми надали нашим клієнтам можливість оформляти «Автоцивілку» у відділеннях зв’язку та самостійно обирати страховика, якому довіряєш, з переліку працюючих на ринку страхових компаній. Зараз запустили додаткову опцію – оформлення електронного полісу «Автоцивілки». По-перше, це – зручно, по-друге, значно економить час наших клієнтів», - зауважив директор департаменту фінансового бізнесу Укрпошти Артур Муравицький.

До відома:

  • Електронний поліс має таку ж юридичну силу, як і поліс на бланку, завірений печаткою та підписом;
  • Електронний поліс може бути роздрукований на папері або бути відображений у гаджеті (телефон, ноутбук, смартфон);
  • Отримуючи електронний поліс, клієнт уникає ризиків отримати  фальсифікований поліс.
  • Для перевірки чинності оформленого полісу, клієнт отримує смс-повідомлення з посиланням на сайт МТСБУ та лист на скриньку електронної пошти.

Отримати страховий поліс у Камені-Каширському можна звернувшись до відділення зв'язку Укрпошти, за адресою вул. Шевченка,1.

 

Коментарі
29 Жовтня 2018, 13:54
Останнім часом обслуговування на Українській пошті майже кардинально змінилося. Слід про це сказати, працівники вічливі, кожний раз пропонують додаткові послуги, працюють фахово. Оним словом молодці незалежно від того, що на жаль структура цієї державного підприємства змінилася у сторону зменшення поштових працівників. Про те слід нагадати чи попросити керівників цього відомства про таке. Перед Камінь-К. віділенням стоять чотири старих ялин які вже на жаль не приносять для жителів ні радості ні зручностей оскільки вони все-таки себе віджили, нічого не вдієш. Краще у тому місті зробити реконсировку, старі прибрати та посадити більш привабливі зелені насадження, наприклад червоного дуба і в такому разі віділення буде у повній красі та матимо ще однин гарний куточок.
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024