«Батьківщина» Волині вимагає скасувати ганебну ціну на природний газ

29 Жовтня 2018, 16:08
«Батьківщина» Волині вимагає скасувати ганебну ціну на природний газ 1464
«Батьківщина» Волині вимагає скасувати ганебну ціну на природний газ

Про це заявив депутат Луцької міської ради, перший заступник голови Волинської обласної парторганізації ВО «Батьківщина» Андрій Козюра.

Нове підвищення цін на природний газ, що неминуче потягне за собою зростання тарифів на комунальні послуги, політик назвав викликом усім українцям. Він зазначив, що 72% громадян живуть за межею бідності, а наша держава все нижче опускається за життєвим рівнем. Більшість родин, які і так ледве зводять кінці з кінцями, не витримають ще одного цінового удару.

«Промахи недолугої економічної політики уряду не можна перекладати на плечі  громадян. Наша партія першою виступила на захист конституційних прав українців на доступні житлово-комунальні послуги. Фракція «Батьківщина» Луцької міської ради вже зареєструвала звернення до Президента України Петра Порошенка з вимогою зупинити рішення уряду про підвищення ціни на природний газ»», – переконаний Андрій Козюра. 

За словами Андрія Козюри, таку ініціативу проявляють депутати, обрані від партії ВО «Батьківщина» міських та районних рад. Зокрема, цими днями вже рішення із зверненням до Петра Порошенка скерували депутати Рожищенської районної ради.

Політична сила Юлії Тимошенко розпочала всеукраїнський рух за скасування нової ціни на газ для населення. Як повідомив Андрій Козюра, в Луцьку та інших містах і селах області  активісти «Батьківщини» Волині збирають підписи, якими люди засвідчують вимогу відмінити урядове рішення, бо вартість природного газу та відповідно комунальних тарифів не співмірна з їхніми доходами.

Коментарі
29 Жовтня 2018, 18:53
А "Батьківщина" Волині вже повністю вибачилась перед відомим шоуменом, волонтером, меценатом і просто патріотом України Сергієм Притулою за використання без дозволу його доброго імені у своїх корисливих політичних цілях на рекламі? Якщо й вибачилась формально, бо Притула погрожував все поставити на свої місця правовими методами, то чи покаялась, висповідалась у Нафанаїла за гріхи? Чи, як та стара ку..ва, втерши лукаву мармизу, робить і далі свою брехливу та підступну справу, аби лиш добратися до корита! За чий рахунок здешевлювати газ? Так, там є певний люфт - чималі накладні видатки, порівняно великі зарплати, премії у топ -працівників газових корпорацій тощо, але ж знижувати ціну вдвоє, як обіцяє Юля, це хіба реально? За чий рахунок? У бюджеті на 2019 рік закладено 55 млрд. грн. на субвенції, то де ще і у кого брати гроші, аби безоплатно роздавати його людям? Газ є товар на світовому ринку і платити за куплене мають споживачі відповідно і справедливо. А не так, що один, хто заробляє гроші, платить і за себе і за "того парня" чи бабу з косою, котрі шукають для себе вигоду. У нас не перестануть будувати приватних дво/триповехових вілл, котеджів, аби лиш втерти сусіду носа, доки газ буде надаватися задурно!
29 Жовтня 2018, 18:56
Дебіл!!!
29 Жовтня 2018, 19:09
гавкають,а караван далі йде,пізно в..акались
29 Жовтня 2018, 20:10
Держава може тільки тоді вистояти коли ЇЇ бюжет у принципі бездефіцитний або в межах хоча б 5 відстоків. Якщо дефіцит бюджету більший то поступають банальним чином - друкують нічим не підтверджені грошові купюри, а потім вже інфляція у всій красі та грошова одиниця дешевшає. Як би БЮТ розумівся на як вони говорять:"економічної політики уряду" то мали б знати що таке головний документ економічної політики країни. Якщо ціна газу не буде адекватною то з яких джерел вони можуть це перекрити? Знову з запозичень від МВФ так вона це зробила після того коли підписала кабальний договір з Путіним та запозичення яких слід вже завтра віддати, або банальним друкуванням грошових купюр. Економіки як небуло вчора так і немає сьогодні, стагнація. Як би в БЮТ були б державники, а не популісти то Вони працювали б з урядом у цей для нього складний час. Якщо вони не бажають працювати разом то отже вони не бажають відповідати за свої вчинки учинені ще вчора, якщо вони не відповідають за свої рішення то вони не відповідатимуть і завтра то таким не місце в політиці.
29 Жовтня 2018, 20:49
Дякую, що відрекомендувався і назвав своє ім'я! Добре було б щоб ще якусь думку про ціну газу почути, чи тобі було б добре що б ще й доплачували?
29 Жовтня 2018, 20:52
ЗлодЮля - на пенсіЮ, а то від тебе блЮвати хочеться!!!!
29 Жовтня 2018, 20:57
А від петра з гросьою не верне???
29 Жовтня 2018, 21:09
Мене від Януковича не так верне, як від Тимошенко...
29 Жовтня 2018, 21:48
Юлі місце в СІЗО
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024