Камінь-Каширських працівників соціальної сфери нагородили Почесними грамотами Волинської ОДА

31 Жовтня 2018, 10:00
Камінь-Каширських працівників соціальної сфери нагородили Почесними грамотами Волинської ОДА 3666 Джерело: Волинська ОДА
Камінь-Каширських працівників соціальної сфери нагородили Почесними грамотами Волинської ОДА

У Палаці культури міста Луцька 30 жовтня вітали працівників соціальної сфери Волині. Повідомляє прес-служба Волинської ОДА.

Щорічно у першу неділю листопада в Україні своє професійне свято відзначають люди, на яких покладена відповідальна робота із соціального захисту та соціальної підтримки населення. Тож до урочистого дійства долучився голова обласної державної адміністрації Олександр Савченко.

За словами керівника найвищої виконавчої гілки влади в області, щоденна та клопітка робота цих людей є надзвичайно важливою. Адже оформлення та надання пенсій, встановлення пільг та субсидій, допомога учасникам бойових дій та ветеранам АТО – це лише незначний перелік послуг, які надають соціальні працівники.

Між іншим, команда соціальних працівників області налічує близько 5 тисяч осіб. Щодня вони допомагають тисячам людей, адже більше третини населення краю потребують соціальної допомоги.

Читайте також: Вчителька Камінь-Каширського району отримала почесну грамоту облдержадміністрації

«Ви справжні професіонали своєї справи, які знаходяться найближче до людей та готові завжди прийти на допомогу. Тож хочу побажати Вам натхнення та бадьорості духу, яка так необхідна для роботи. Аби ті зусилля, які Ви щодня вкладаєте, поверталися Вам сторицею. Щиро хочу, аби у Ваших сім’ях був затишок і щоб ми разом звеличали нашу державу. Прошу в Господа Бога, аби Ви були натхненними та гордими за Волинь та Україну. Слава Україні! Героям Слава!» – сказав голова Волинської ОДА під час вітального слова.

Тож, за сумлінну працю, високопрофесійне виконання службових обов’язків,  вагомий особистий внесок у реалізацію державної соціальної політики та з нагоди професійного свята – Дня працівника соціальної сфери  Почесною грамотою обласної державної адміністрації нагородили найкращих працівників соціальної сфери області.

З Каменя-Каширського ними стали заступник начальника відділу грошових виплат та компенсацій управління соціального захисту населення Камінь-Каширської райдержадміністрації Валентина Калюх та заступник начальника Камінь-Каширського  об’єднаного управління Пенсійного фонду України Людмила Михалік.






 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром