Імітація людських жертв та вибуху котла: у Камені-Каширському провели командно-штабне навчання

31 Жовтня 2018, 12:00
Людські жертви та вибух котла: на Волині провели командно-штабне навчання 3755 Джерело: kamadm.gov.ua
Людські жертви та вибух котла: на Волині провели командно-штабне навчання

У місті Камені-Каширському 30 жовтня відбулося командно-штабне навчання з питань цивільного захисту. Повідомляє прес-служба Камінь-Каширської РДА.

Головна тема навчань – дії органів управління та сил цивільного захисту щодо ліквідації можливих аварій на об’єктах (мережах) паливно-енергетичного комплексу в умовах осінньо-зимового періоду.

Основні завдання, які ставили перед учасниками навчання, – відпрацювання злагодженості, послідовності, оперативності у роботі та взаємодії під час проведення заходів із захисту населення, територій у разі загрози та виникнення надзвичайних ситуацій.

Під час навчання змоделювали вибух твердопаливного котла котельні, яка забезпечує обігрів центральної районної лікарні, навчально-виховного комплексу «Загальноосвітня школа І-ІІІ ступенів-гімназія» № 2 та Будинку школяра, в  результаті чого постраждала людина.

«Загалом аварійно-рятувальні та спеціалізовані служби цивільного захисту району спрацювали оперативно та злагоджено, продемонструвавши свої вміння та навички. Ми повинні бути напоготові, адже краще проблему попередити, ніж з нею боротися», – говорить перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, який взяв участь у цих заходах.









 

Коментарі
31 Жовтня 2018, 14:46
НЕ розумію яким чином твердопаливний котел на дровах може взорватися якщо там тиску ледве 1.3
01 Листопада 2018, 00:59
А постраждалого не спасли, везуть на кладовище?Такий був марний, не витримав...От комісія крепка! Хіба що би лопла від напруги, а так пива, мебти, багато влазить у ті діжки!
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром