Сьогодні відбудеться сесія міської ради

11 Липня 2016, 10:20
1614

Депутати планують внести певні зміни до міського бюджету та до Програми соціально-економічного розвитку Камінь-Каширської міської ради на 2016 рік.

Окрім того виноситиметься на затвердження Програма покращення функціонування Центру обслуговування платників Камінь-Каширського відділення Ковельської об’єднаної державної податкової інспекції Головного управління державної фіскальної служби у Волинській області на 2016-2017 роки.

Нещодавно жителі вул. Гагаріна будинку номер 14 звернулися до міської ради з проханням виділити кошти на встановлення підсилювача тиску води. Тож їхнє звернення розглядатиметься  сьогодні на сесії.

Також депутати планують назвати нові вулиці Каменя-Каширського та с. Олексіївна.

Ну і, звичайно, серед іншого планують розглянути ряд земельних питань. 

Коментарі
12 Липня 2016, 17:50
"Окрім того виноситиметься на затвердження Програма покращення функціонування Центру обслуговування платників Камінь-Каширського відділення Ковельської об’єднаної державної податкової інспекції": не читав про програму та в якій мірі може місцеве самоврядування в особі Міської ради фінансувати Державний орган в особі податкової інспекції. Про те в деякій мірі дивлячись на майбутню децентралізацію Міська рада може профінансувати одного-два працівника які будуть працювати тільки з місцевим бюджетом та потому у майбутньому підуть рано чи пізно до місцевого податкового органу оскільки у таких обсягах кадрового становища Центральний податковий орган не зможе працювати на повну силу. Ось тільки де знайти фахівців які будуть працювати орієнтуючись на результат?
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024