У Камінь-Каширському районі консультації надаватиме юрист Асоціації фермерів

12 Липня 2016, 13:07
2243

До відома членів Асоціації Фермерів та Приватних Землевласників Камінь-Каширського району.

18 липня 2016 року розпочинає роботу юрист Асоціації – Демчук Антон Михайлович, - повідомляє «Асоціація ФПЗ Камінь-Каширського району: Об’єднання Вільних Селян» на своїй сторінці у Фейсбуці.

Антон Демчук – кандидат юридичних наук, заступник декана юридичного факультету Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки. Юрист Асоціації, поки що на платних засадах, надаватиме консультації зі всіх юридичних питань, окрім кримінальних.

У подальшому, до кінця цього року, планується утворити групу юристів-консультантів, які надаватимуть консультації зі всіх юридичних питань безкоштовно для членів Асоціації та селянам з низькими доходами, незалежно від місця їхнього проживання.

На даний час до юриста Асоціації можуть звертатись усі селяни Волинської області.

Асоціація фермерів та приватних землевласників Камінь-Каширського району має статус загальноукраїнської громадської організації.

Контактний телефон: 099 527 02 80

Коментарі
12 Липня 2016, 18:09
Ніяк не можу докумекати щодо безкоштовності отого "...до кінця цього року, планується утворити групу юристів-консультантів, які надаватимуть консультації зі всіх юридичних питань БЕЗКОШТОВНО(Ц) для членів Асоціації та селянам з низькими доходами, незалежно від місця їхнього проживання." Безкоштовне могло бути тільки при комунізмі, але Брежнєв помер і на тому ся скінчило "світле майбутнє". Повірити у альтруїзм юристів, то, звиняйте, на мою голову не накладається. Хто платитиме за ці консультації - асоціація фермерів, добрий дядя з Києва чи це все з під Палиці робиться? Під проміжні вибори до Верховної Ради ще можуть таке обіцяти, але не після них...Що це таке придумала Вероніка - голова Асоціації??
12 Липня 2016, 18:18
Така асоціація не зможе працювати хоч би тому що К-Каширський район це крапля в морі навіть якщо й матиме максимум 10 членів. Проте закладається сумнів у тому, що:"Асоціація фермерів та приватних землевласників Камінь-Каширського району має статус загальноукраїнської громадської організації." має статус загальноукраїнської громадської організації оскільки мати такий стату то це мінімум потрібно мати майже у кожній області принаймі по одному члену або відділенню яка реєструється відповідним чином. Тому говорити, що ця асоціація є загальноукраїнським то це принаймі мати бажане за дійсне. Але якщо хто бажає щоб ця асоціація була загальноукраїнським то варто прибрати слово:"Камінь-Каширського району" оскільки якщо Ви говорите, що вона загальноукраїнська то не говоріть, що вона якогось там району. Розуміти треба.
12 Липня 2016, 19:40
Думаю, що ви пане багатослівний пропонуєте себе в якості радника, або можливо хочете стати членом. Якщо я не помилилась то оприлюдніть своє справжнє ім’я і в кількох словах розкажіть, що ви вмієте робити!
12 Липня 2016, 21:55
Я не радник але вмію тільки робити, що думати. Думати й "робити" це майже як небо і земля тому скоріше всього що Нам з Вами не по-дорозі оскільки "дума" у кожного має свої паралельні паралелі які як відомо ніколи не пересікаються хіба що у всесвіті, там говорять вони пересікаються. На цьому сайті та в інших подібних ЗМІ я переббуваю тільки з точки зору підтримки свободи слова, оскільки свобода слова веде Нас до кращого життя. Хіба не так?
13 Липня 2016, 02:11
Читаю, дивлюсь ви так легко здулись. Мабуть через відсутність самодостатності. Таких на Поліссі не бракує. Голос, розумова, імпотенція, тобто безсилля. Не можете - не коментуйте. Мертві живих не зупиняють!
13 Липня 2016, 15:29
"через відсутність самодостатності.": через те, що невмію нічого "робити"? ))))))). Невмію з тієї точки зору як пропонує тут голова Асоціації з наступним кроком - продавати де інде на ринку і т. п. Якщо пані хоче організувати приватних землевласників для того, щоб продавати на "брилах" (брили в К-Каширську це той п"ятачок навпроти кінотеатру "Батьківщина") свою ковбаску, бульбочку і т.п. для того щоб вижити це не для Мене оскільки Я достатньо самодостатній щоб ставати там зі своїм крамом. Пані очевидно дивиться Китайське телебачення де інколи показують найбільше на Першому національному стан розвитку Китайського громхарчу за останніх півстоліття. Чудові репортажі між іншим. Але ось такого Народного капіталізму у Нас не буде оскільки як тільки селянин почне виробляти лишки, вони одразу будуть скуповуватися іншими для переправлення в інші регіони для їхнього перероблення. Тому виживати у такому ракурсі як пропонує пані голова Асоціації це не для Мене й не для багатьох, принаймі через те що ті селянські господарства до яких апелює Пані навіть немають інтернет зв"язку щоб прочитати дане звернення. Дерзайте далі.
13 Липня 2016, 19:51
Ну хіба що не для вас.
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром