Жителі району шукають компанію на фестиваль Joker Fest 2016

14 Липня 2016, 12:56
3155

Жителі Камінь-Каширського району шукають компанію на фестиваль європейського рівня Joker Fest, що проходитиме з 22 по 24 липня у місті Шацьк, в урочищі Гряда, на березі найглибшого та найбільшого озера України – Світязь.



Так, користувач Нестор Ліпич на своїй сторінці Вконтакті пише:
«Друзі, шукаю компанію із Камінь-Каширщини для поїздки на фестиваль електронної танцювальної музики Joker Fest. Приємно вражений, що подія рівня Казантипу відбудеться у нас на Волині, на мальовничому озері Світязь і хедлайнером фестивалю стане Омnia – один з найвідоміших DJ України, що в 2012-2013 рр. потрапив у Топ100 кращих діджеїв світу!
Фестиваль проходить другий рік поспіль і я вірю, що саме Волинь коли-небудь стане осередком розвитку електронної танцювальної музики.
Хто бажає – створити мені компанію – об'єднуємося та фестивалимо разом! Пишіть на фейсбуці, або ж у ВК. Буду радий знайомству...».
На фестивалі виступатимуть десятки DJ з України та Європи: ARSTON, OMNIA, MARY JANE, GIDRO, J-DUN, KHORDIE, VOVKING, PATRICK OUSHEN, RAFT TONE, MARK DEVITE, ALISHA, SANDERS & RICHIE, SEIDLAR, FROOKER, DMITRIY CHAYKOVSKIY, PRESSPLAYS X KODO!, MR. HAWIN, MIO, JOKER, EKVATOR, MΔGPIE, DAN MORISS та ін.

ПРОМО РОЛИК ФЕСТИВАЛЮ:



«JOKER FEST 2016 стане ще крутішим, ніж минулого року, тому що ми підготували для вас дві сцени: Main Stage (головна, де будуть виступати діджеї світового рівня) та Beach Stage (сцена на пляжі, де ви можете засмагати, пити коктейлі та танцювати під лайтову музику). Одна сцена діятиме вдень, щоб порелаксувати на сонечку, а інша вночі, щоб відриватись під зірками» - зазначають організатори фестивалю.
Великі надії JOKER FEST покладає на нашу молодь, яка все-таки повинна зрозуміти, що у її руках велика сила, яка може зігнати не тільки владу, а й самостійно будувати країну своєї мрії разом.
Власне, фестиваль проводиться ще й для того, щоб об’єднати українців під EDM музику на березі красивого озера Світязь, щоб ми разом відчули, що вміємо і хочемо жити краще, відпочивати зі смаком та насолоджуватися якісною електронною музикою. І нехай кожен скаже вголос: «Якщо не я, то хто? Якщо не зараз, то коли?»
Замовити квитки на фестиваль можна за посиланням.
Більше інформації про фестиваль - тут.

Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024