Волинська письменниця поділилася з камінь-каширцями секретами написання поезії, що надихає

09 Листопада 2018, 09:00
Волинська письменниця поділилася з камінь-каширцями секретами написання поезії, що надихає 3528
Волинська письменниця поділилася з камінь-каширцями секретами написання поезії, що надихає

У центральній районній бібліотеці міста Каменя-Каширського відбулася зустріч з яскравою представницею поетичного слова – Галиною Денисюк.

Повідомляє Камінь-Каширська РДА.

Поетеса сьомого листопада презентувала свою збірку «Призначаю слову рандеву». У ній вміщено вірші про кохання, спогади, мрії, про будденість, без яких, за словами жінки, життя було б позбавленим змісту. Також багато поезій Галини Денисюк присвячені жіночій долі. Мовляв, навіть у вирі щоденних проблем душа та краса жінки залишаються незмінними.

Довідково: Денисюк Галина Яківна народилась у селі Датинь Ратнівського району. Дитинство і шкільні роки пройшли у селі Качин, що на Камінь-Каширщині. Ще школяркою почала писати вірші. Перші публікації у газетах «Волинь» та «Полісся» з’явились у студентські роки під час навчання у Луцькому державному педагогічному інституті імені Лесі Українки (нині – Східноєвропейський національний університет). Трудова біографія Галини Денисюк пов’язана із селом Видричі, де працює заступником директора школи, вчителем української мови та літератури. Найголовніше завдання мистецтва і поетичного слова, вважає Галина Денисюк, – прищеплювати любов до людей, рідного краю, природи, поезії, народної творчості; вчити бачити і відчувати щирість почуттів, душевну красу людини.

На зустріч зібралися колеги, друзі та шанувальники творчості Галини Яківни. Завітав також керуючий справами районної ради Валерій Хитрик.

Під час заходу присутні мали нагоду почути унікальні сторінки біографії Галини Денисюк (з посмішкою згадувала поетеса свої студентські роки), взяти автограф, поспілкуватися з поетесою або ж поставити цікаві запитання про творчі та життєві здобутки, поетичну збірку та плани на майбутнє. Адже за словами Галини Яківни, поезія супроводжує та надихає її впродовж усього життя.







 

Коментарі
09 Листопада 2018, 12:23
НЕ було анонсу.
13 Листопада 2018, 12:37
Вірші Галини Денисюк примушують плакати і сміятись! Це велика сила поезії! Вона пише душею, а не пером! Бажано було б читати таку поезію на сайті!
Коментар
28/03/2024 Четвер
28.03.2024
27.03.2024
20:39