Мешканка Каменя-Каширського звинувачує свою сусідку у загибелі собаки

10 Листопада 2018, 14:15
5654

До редакції Район.Камінь-Каширський звернулася мешканка міста з проханням про допомогу.

Наталія Ягодина стверджує, що її собаку закидали камінням і зробила це «недобросовісна сусідка».

«Це було о 5 годині ранку 25 жовтня.  Я випустила Люсю, так звали мою собаку, на вулицю прогулятися. Це щоденна процедура, вона завжди поверталася додому. Через деякий період  я почула шалений крик своєї сусідки Віри зі словами: «Борони Боже, не викидай тільки у смітник». У мене відразу пролетіла думка – а де ж моя собака? Я кинулася на пошуки, розпитувала в усіх… Уже під вечір Люсю знайшли в калюжі під будинком», – згадує той день Наталія.

Жінка говорить, що про інцидент питала у всіх, хто був неподалік або хто міг бачити: у продавців на базарі, у працівників магазину «Київстар», та нікому нічого не відомо. Лише згодом один чоловік розповів їй, що винуватцем трагедії є її співмешканка будинку. На жаль, він проти, щоб називали його ім’я.

Наталія запевняє, що це не єдиний випадок насильства над її сім’єю з боку сусідки. У жінок здавна не складалися доброзичливі відносини, вони постійно конфліктували. Перша неодноразово писала заяви до Камінь-Каширського відділення поліції, друга також не гребувала цим.

Письмові звернення минулих років Наталія Ягодина писала як від свого імені, так і від імені дитини, та все безрезультатно. У поліції кажуть, що немає факту злочину.

«Невже коли людина бігає за тобою з тяжким предметом чи вагітну ледь не зіштовхує зі сходів, не є фактом злочину? Невже варто чекати реальних жертв? Ось вам, будь ласка, спершу собака, а далі моя дитина? Я як мати переживаю за свій добробут», – переконує жінка.

Песик, до речі, був не із дешевих. Його купили у Польщі, породи Пекінес. Вона має паспорт та всі щеплення. За словами власниці, з нею ніколи не було проблем чи тим більше конфліктів.

«Можливо хтось і буде сміятися. Може для когось це і просто собака, а для мене це член сім’ї. Вона жила зі мною в квартирі, я скрізь із нею подорожувала. Якби я знала, що таке буде… Тепер боюся за свою дитину, за її життя… Мій син тепер сам розуміє, що там живе погана тітка…», – говорить Наталія.

Паспорт на собаку
Паспорт на собаку

Щеплення
Щеплення

Тим часом вона показала відео, яке зняла після інциденту. На ньому назбирана гора каміння та уламки цегли. Це те місце, де знайшли тіло песика з випуклими очима (як буває після удару).

Журналісти видання хотіли поспілкуватися з цією сусідкою, та спроби не увінчалися успіхом – та двері квартири не відчинили.

Хто у цій ситуації винен чи не винен вирішувати поліції. Та Наталія каже, що і цю справу продовжувати також не будуть, її закриють. Вона з відчаєм говорить, що подекуди правоохоронні органи змушують людей до самосуду і, як кожна мати, хоче вберегти свою дитину від конфліктів дорослих.

 

Коментарі
10 Листопада 2018, 18:08
А це фігня, що собаці було 12 років? І другу сторону ніхто не вислухав...
10 Листопада 2018, 18:50
А слідчу групу викликали? кінолога з собакою,КОРД, камери на магазинах перевірили? чому поліція не оголосила план "сирена","перехоплення"?знову поліція не на висоті, ходять лобураки і проїдають гроші платників податків.
10 Листопада 2018, 19:03
На мою думку нехай собаці хоч і 20 років він,що жити нк хотів. І як можна забити хоча б раз наеазали може більше ніхто тае не робив би.
10 Листопада 2018, 21:45
І взагалі то собаку звали Альма.
10 Листопада 2018, 21:47
Я про те, що пікенеси живуть років 12-15. Вона могла померти власною смертю. І не треба без нагляду залишати було собаку
10 Листопада 2018, 21:49
Як можна говорити ти, що собаку вбили? Свідків то не було ніяких як я розумію...
10 Листопада 2018, 22:00
Власниці можна поспівчувати звичайно. Але ж вона не бачила, що саме сусідка вбила її пса... Могло статися будь що
10 Листопада 2018, 22:38
Шановний:"Камінь 16:08 10.11.2018", як у песа так і в жінок не питаються їхнього віку тому будь такий добрий іншим разом пдписуйся своїм
10 Листопада 2018, 22:51
Що найменше треба було віддати на розтин для того щоб пересвідчитися що це було.
10 Листопада 2018, 23:28
Це дуже неприємно і коли б у мене убили б собаку я б роздерла всіх
11 Листопада 2018, 02:35
Люди звіріють. Поліціі варто втрутитись, розібратись у стосунках, попередити чи оштрафувати, поки не пізно. Громадяни повинні знати, що вони під захистом закону, а не полишені на самоті. А чим ще займаються наші правоохоронці?!
11 Листопада 2018, 03:22
У мене жив чихуахуа, коли відвіз тещі трохи сумував за ним, але зараз все окей. Так і ця пані заспокоється з часом
11 Листопада 2018, 12:21
Навіщо випускати собак без догляду, вони і так по всьому місту бродять. Ваша собака-<br/> ваш клопіт, навіщо придумали повідок? Ато випустять людям в двір, а вони там тільки КА,,,ЮТЬ. Напевно в Польщі так би ніхто не зробив, звідки вона родом. РS. Але напевно дві сусідки варті один одного.
11 Листопада 2018, 15:25
Хочеш тримати собаку то треба щоб вона не була проблемою для інших Ато випустила погуляти а потім люди сковзаються і запахи на цілий двір
11 Листопада 2018, 21:10
Там що одна,що друга.
11 Листопада 2018, 21:10
Там що одна,що друга.
13 Листопада 2018, 02:56
Мене дивує ще одне, що власниця собаки звинувачує у вбивстві собаки сусідку, чи цьому не маючи ні свідків ні доказів. Просто посварились з сусідкою, собачка здох і дай думаю на неї спихну.
13 Листопада 2018, 02:58
Шановний &quot;Камінь 20:38 10.11.2018&quot;, у паспорті написано, коли собака народилась
14 Листопада 2018, 23:28
Ви знаєте, нічого іншого не приходить в голову крім того як - одне Д...е звертається, а інше Д...е пише. Невже не має про що писати, в межах міста і району купа проблем більш актуальних для обговорення ніж сварка між сусідами. Тай виникає багато запитань як до видання так і до власниці собаки:<br/>- коментар іншої сторони<br/>- вік собаки... <br/>- остання прививка 2011 року, а далі що? забули? перестали дбати про собаку?<br/>- чому не показали в яких умовах тримали собаку?<br/>- чому не виклали фото собаки останніх років?<br/>- чому висновок ( вбила сусідка ) та щей камінням? <br/>- заключення ветсанслужби?<br/>- свідки, докази?<br/>Цю собаку самому неодноразово приходилось зимою запускати в під'їзд погрітись, постійно бродила по дворі в пошуках якоїсь їжі, нікому до неї не було діла. Самі власники неодноразово гонили її палкою по вулиці. Останнім часом взагалі була без великого шматка шерсті на спині, всі боялись, щоб хоч не якась хвороба. На зауваження сусідів власниця не реагувала. Чого тільки вартував один сморід в під'їзді.<br/>На мою думку скоріш за все вік, або голод. Тай побачивши її дохлою, мені здається кожен власник хотівби десь поховати свого улюбленця, а не чекати поки її не заберуть комунальні служби разом з сміттям. Варто булоб таку людину за безпідставні звинувачення й наклеп притягнути до відповідальності, Тай за таке поводження з тваринами теж
19 Листопада 2018, 18:26
шановний сусід. а на злодію видно і шапка горить.... цю собаку багато хто знав і не наводьте наклеп!!!
19 Листопада 2018, 19:28
іцю собачку ми часто бачили наші діти дуже любили іі погладити погратися. вона завжди була доглянута. лагідна.і дуже шкода що іі вже немає.
20 Листопада 2018, 01:49
&quot;Цю собаку багато хто знав&quot; ржу не магу!!!!!
23 Листопада 2018, 03:02
В шоці від коментарів, що поліція має розслідувати смерті собак (смерть, бо ознак вбивства так і не наведено й фото власниця не зробила; як можна стверджувати, що то саме смерть від удару камінням?). Мало в нас зниклих людей, злодіїв, алкашів й придуркуватих пацанів-гонщиків, то ще тепер кожна ненормальна через сварки із сусідкою ходить в поліцію стосунки зясовувати. При цьому доказів не надасть, мають на слово повірити й «в тюрму когось посадити»!) Чотири чергові поліцейських день і ніч мають у різні кутки району встигнути на реальну біду, а не собаками займатися й брєдні посварених сусідок слухати. Хай в суді зясовують стосунки.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024