Голова Камінь-Каширської РДА взяв участь у заході під головуванням Президента України

13 Листопада 2018, 08:02
Голова Камінь-Каширської РДА взяв участь у заході під головуванням Президента України 2571
Голова Камінь-Каширської РДА взяв участь у заході під головуванням Президента України

 

Голова районної державної адміністрації Каменя-Каширського Валерій Дунайчук відбув до міста Києва з метою взяти участь у сьомому засіданні Ради регіонального розвитку.

Повідомляє Камінь-Каширська РДА.

 Керівник виконавчої гілки влади в районі увійшов до складу волинської делегації, яка 12 листопада була присутня на цьому засіданні. 

Довідково:

Рада регіонального розвитку –  консультативно-дорадчий орган при Президентові України. Утворена з метою сприяння взаємодії державних органів з органами місцевого самоврядування у питаннях: напрацювання оптимальної моделі розвитку місцевого самоврядування і територіальної організації влади, децентралізації управління регіональним розвитком, вирішення проблемних питань життєзабезпечення регіонів. Рада утворена Президентом України Петром Порошенком 21 квітня 2015 року.

Захід відбувався у столичному Міжнародному виставковому центрі під головуванням Президента України Петра Порошенка та за участі прем’єр-міністра України Володимира Гройсмана.

У порядку денному були питання нової політики розвитку, правової держави, верховенства права, української армії та української ідентичності, а також історії успіху у регіонах, плану дій на майбутнє, нової якості управління та відповідальності регіональної влади, внутрішньорегіональної кооперації, масштабних інфраструктурних проектів.

 

 

Коментарі
13 Листопада 2018, 11:01
У якому крузі він там сидів, чи може на гальорці. Невже їх розсадили по алфавіту якщо так то він мав його бачити навіть зблизька або навіть дотягнутися рукою. Але не думаю оскільки Камінь-Каширський район одні косяки. Останнє місце по децентралізації, навіть створення одного з малочисельних увійшов у топ 34 й не знати наступній владі що робити із цією ОТГ оскільки рішення суду якщо воно не скасоване так собі не перепишеш - на добрий десяток років висітиме рішення суду над Ними про те, що вони незаконно створення. Я між іншим попережав. Потім інші косяки нашого незабутнього Валерія Саввовича і останній із Них це Гутинська гора яка повинна мати неприкасаємий статус поряд міста й тому його місто вже не пустить на місце очільника ОТГ як він вже не старався. Залишається піти у ту саму будівлю звідки прийшов. Або все-таки Їм вдастя викрутитися й вони усі залишаться на своїх місцях й тому до 20 року можуть протриматися. Одне тільки можна для Них і в тому числі Валерію Саввовичу записати в позитив що все-таки вони витримують тиск демократії й не роблять прийнаймі тут на К-Каширщині різких рухів навпроти критики про те ще не вечір, для усіх.
13 Листопада 2018, 11:37
Що відбув, то це добре, мабуть відрядження собі виписав. Але чи прибув до місця події, чи не спав, а слухав і чи зрозумів почуте…??? Чи тільки й взяв з поїзди, то київський торт, бо на форумі йшлося про райони, які вперто не створюють територіальні громади. Це про Каменський район, про Дунайчука, про Суса та районних депутатів , усю районну команду ретроградів. Фактично, по всім питанням, які обговорювались на засіданні, район пасе задніх. З цього приводу районний губернатор мав би вже нарешті подати до Верховної Ради заяву про надання Камінь-Каширському району статусу резервації або гетто зі збереження неповторної місцевої, твореної десятиріччями чиновницької тупості на основі патологічної жадібності та самозакоханості від неабиякого комплексу неповноцінності. Особливе замилування викликає Савченко – «поліцейський-реформатор». З його охоронним досвідом не проблема забезпечити надійну охорону резервації, або резервацій, якщо такі повстануть на території Волинської області .
Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром