Тонни піску та солі заготували для дорожнього господарства Каменя-Каширського

13 Листопада 2018, 16:00
Тонни піску та солі заготували для дорожнього господарства Камінь-Каширського району 2984
Тонни піску та солі заготували для дорожнього господарства Камінь-Каширського району

На Волині триває робота над поповненням запасів піщано-соляної суміші до зимового періоду.

Повідомляє прес-служба Камінь-Каширської РДА.

На апаратній нараді в заступника голови райдержадміністрації Олександра Михаліка розповіли про стан готовності дорожнього господарства нашого району до сталого функціонування в зимовий період.

Зокрема, головний інженер Камінь-Каширського виробничого управління житлово-комунального господарства Олександр Гордійчук повідомив про об‘єми заготівель піщано-соляної суміші міста.

«З метою сталого функціонування в зимовий період заготовлено 1500 тонн піску, 15 тонн солі, а також придбали на перший період 1 тонну дизельного палива. Підготовлено 7 одиниць техніки, – повідомив він. 

 

Коментарі
13 Листопада 2018, 20:03
"На апаратній нараді в заступника голови райдержадміністрації Олександра Михаліка розповіли про стан готовності дорожнього господарства нашого району": тут хтось перепив це точно. Олександр Гордійчук не "владєєт" за цілий район, але тільки за місто Камінь-Каширський тому 1500 тон для міста це трохи забагато. Отже у цьому випадку усе змішалося і я Вас прошу розберіться із цим перекрученням фактів. УЖКГ не посипають на район у зимовий період піском але тільки у місті, хіба що УЖКГ якимсь чином виграло тендер на ці види робіт але знов-таки УЖКГ не мають ліцензії проводити даний вид робіт з-за меж міста. Якщо я раніше говорив, що УЖКГ у свій час "націоналізує" майно бувшого Дорожнього відділу то не слід приймати мої слова буквально оскільки треба усе по порядку та на законних підставах.
13 Листопада 2018, 21:08
Звичайно ж я дочитався до того що, ця піщано-соляна суміш заготовлена для міста й на цю зустріч "прибув" як не хто але всього- навсього головний інженер УЖКГ, а отже все-таки нач. підпиємства проігнорував запрошення або все-таки розуміє що у нього є вище керівництво яке уклало з Ним контракт на виконання роботи з керівництва даним підприємством й тому він не відповідає за весь район як у Нашому випадку пан Михалік. Про те думається що скоріше всього Камінь-Каширька РДА просто намагається якось вклинитися у той процес формування місцевого самоврядування в результаті якого має бути Камінь-Каширська ОТГ, а тому й самому десь запримітити для себе та свого почту місце оскільки розуміють що рано чи пізно ОТГ мають бути, а тут Нам ще якось хочеться й далі покерувати.
13 Листопада 2018, 23:41
Нк ти Камінь і балабол.
14 Листопада 2018, 00:07
Пісок для посипки возили з раково ліської гори. Цікаво, чи має з того щось село Раків Ліс чи Каденчук і тут скрутив?
14 Листопада 2018, 13:21
Коментарі , складається враження , дають люди не від світу існуючого,
Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024