У Камені-Каширському бізнес-леді розповість як вільно мандрувати по світу

18 Листопада 2018, 15:00
У Камені-Каширському бізнес-леді розповість як вільно мандрувати по світу 2784
У Камені-Каширському бізнес-леді розповість як вільно мандрувати по світу

 У центрі іноземних мов EuroFuture міста Каменя-Каширського мандрівниця поділиться досвідом зі своєї подорожі.

Анною Семенюк – бізнес леді та мандрівниця, яка перевернула свій світ з ніг на голову під час 97 денної мандрівки до Азії. Анна за два дні зробила доленосне та вольове рішення – купила квиток в один кінець, закрила свій бізнес і поїхала у абсолютно невідоме місце.

Під час зустрічі Анна поділиться інформацією: 

  • як дешево купити квитки на авіа;
  • куди поїхати на Балі, щоб не побачити жодного туриста;
  • як спілкуватися з місцевим населенням, аби їм сподобатись;
  • як можна орендувати віллу з басейном дешевше, аніж квартиру у м. Камінь-Каширський;
  • як отримати досвід, який повністю перевертає уявлення про світ;
  • як за 3 місяці побувати в минулому, теперішньому та майбутньому.

А ще організатори обіцяють чаювання та неформальну розмову після офіційної частини. 

Захід проводиться БЕЗКОШТОВНО за попереднім записом! Відбудеться 24 листопада об 11:00 у центрі іноземних мов EuroFuture міста Каменя-Каширського (приміщення будівлі «Все для Дому», 3 поверх). Реєстрація за телефоном: 068 738 77 70.

Коментарі
18 Листопада 2018, 21:06
З написаного слідує, що пані подорожувала там, куди не дійшла цивілізація. Щоб такі подорожі були продуктивними мабуть треба ставити перед собою дослідницькі задачі, бо просто так тішитися, що виживаєш там, де боротьба за існування реальність щоденна та ти краща (щий) за аборигенів- це ,розумієте, досить дивна мотивація. Наприклад, брянський молодик Ілля три роки бродив Латинською Америкою та в Ютубі викладував відео як він їде вантажним поїздами, нюхає кокаїн, пливе в індіанському човні
18 Листопада 2018, 21:13
А вернувшись на Росію Ілля Бондарєв став схожий на наркомана та здуру товарними поїздами у вугіллі вирішив їхати з Усурійська до Москви, але мабуть так і не доїхав, бо фільми перестав виставляти в Ютубі. Тому такі подорожі повинні бути цілеспрямовані, а не просто так.
18 Листопада 2018, 22:48
тобто це є камільфо і це треба рекламувати і це треба робити всім?!
19 Листопада 2018, 17:29
Шановний 777, а де бували Ви, і яким досвідом можете поділитися?
19 Листопада 2018, 19:05
Мова йшла про цілеспрямованість, а не ентропію, як пропонує пані. Всі ми десь бували, особливо, якщо маємо під 50 років, після школи навчалися у ВНЗ, а не сиділи в Камені.
20 Листопада 2018, 19:05
Захід проводиться БЕЗКОШТОВНО, Анна - харизматична дівчина, яка просто хоче поділитися своєю мандрівкою Балі, Сінгапуром, Тайландом та В'єтнамом (адже вірить, що комусь її історія може принести користь). Дуже дякуємо Камінь Район за інформаційну підтримку, адже - подія НЕ РЕКЛАМНОГО характеру. Мета - підказати тим, хто не знає з чого почати, як зекономити там де реально можна, і мотивувати тих, хто ніяк не наважиться. Дуже раді, що в Камені є багато людей, що теж можуть поділитися своїм досвідом - приходьте до нас, обов'язково вам дамо слово під час події. Думаю, всім буде цікаво почути інший досвід. Так як Анна ковельчанка, перший захід проводили в Ковелі: прийшли ті, що мали досвіду подорожей більш як в 30 країн, прийшли і ті, які теж бували у місцях, що відвідала Анна - проте це не завадило їм залишитися захопленими від презентації. Почути щось нове - це завжди цікаво. Можливо багато хто з жителів Камінь-Каширського бували на Балі, проте досвід Анни - точно не проживали. Тому - кому цікаво - з нетерпінням чекаємо на зустріч, а кому не цікаво - просто прогорніть, тому що Анна дуже переживає, готується і хоче отримати винагороду лише запалені очі її слухачів. Тому, від імені організаторів, дуже прошу не відбивати охоту до волонтерських заходів, інколи необдумано кинутий коментар - дуже шкодить запалу людини, яка має ідею та бажання щось міняти. А ще, ми готові підтримати ваші волонтерські заходи - можемо надати безкоштовно приміщення під презентацію. Звертайтеся за телефоном вказаним у оголошенні
20 Листопада 2018, 22:25
ВОЛОЦЮГА
Коментар
19/04/2024 Четвер
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром