В. о. начальника відділу юридичної роботи проведе «пряму телефонну» лінію

21 Липня 2016, 09:47
2147 Джерело: mradapology.gov.ua

Сьогодні, 21 липня, відбудеться «пряма телефонна» лінія з в. о. начальника відділу юридичної роботи, взаємодії з правоохоронними органами, з питань запобігання і протидії корупції та роботи із зверненнями громадян апарату районної державної адміністрації Олександром Анатолійовичем Ярошуком.

Зв’язатися із чиновником можна з 9.00 до 11.00 год за номером 2-35-68.

Коментарі
22 Липня 2016, 02:39
Напочатку слід спитати так званого виконуючого обов"язки пана Ярошука чому ж він до цього часу є цим же виконуючим обов"язки, адже вже прошло майже більш як півроку від того часу коли наша пані Бігун пішла на підвищення та там і залишилася, а отже місце яке залишилося має бути за Законом гідно представлене новим ЇЇ членом. Отже чому пан Ярошук не нач. відділу але до цього часу не зайняв посади яка очевидно йому належить по Закону. Якщо пан Ярошук аж такий поважний, займає таку посаду то він принаймі має знати, що переведення з нижчої посади на вищу має бути в обов"язковому порядку забезпечене конкурсом на посаду. Звичайно така важлива робота має бути забезпечена працівником але звичайно забезпечена на Законних підставах і не більш як наприклад місяць-півтора від сили але ж не більш як вже півроку. Тому якщо наказ на пана Ярошука з приводу виконуючого обов"язки писався без визначеного терміну або наприклад писався з визначеним терміном й неодноразово повторювався то пан Ярошук може у цьому випадку не переживати оскільки за Законом він може вважатся прийнятим не тимчасово прийнятим з виконанням обов"язків начальника відділу, а слава богу Вже. Тому у цьому випадку краще переживати пані Бігун оскільки якщо вона захоче повернутися на цю посаду назад через те й очевидно що цьому млодому панові не призначають конкурс то ЇЇ молодий колєга може утнути щось неймовірне, а саме відсудити собі посаду начальника відділу для себе тому що Закон буде на Його стороні. Інша справа, що відповідатимуть за те, що призначення відбулося без конкурсу та у зв"язку з порушеням Закону то це Вже проблеми інших людей. Але принаймі якщо ти займаєш таку важливу посаду то слід хоч би для себе робити правильні рішення.
22 Липня 2016, 14:24
це хтось з перепою написав таку дурню.в тому відділі давно призначено іншого начальника.може людина у відпустці чи на лікарняному, а він виконує обовязки на час відсутності .що-небудь(((
24 Липня 2016, 03:53
А назва відділу така довга,аж нудить.Пропоную перейменувати-ЮРІДІЧЕСЬКИЙ АТДЄЛ.(саме так Бігуниха його і називала)))))
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром