Як відреагували жителі району на військову техніку у селах

21 Липня 2016, 16:10
2750

Про масштабні військові навчання, які розпочались на волинському полігоні «Повурськ», жителі району знають не лише зі ЗМІ. У селах, що знаходяться поблизу, добре було чути постріли, вибухи, видно десантні навчання. Військова техніка їздила окремими населеними пунктами і люди її фотографували, знімали відео та викладали у соцмережі.

Все це були маневри Збройних Сил України «Літня гроза-2016».
По різному люди реагували на такі речі. Адже уперше за роки незалежності зібрали у регіоні таку велику кількість військових і техніки різних видів військ.

По різному відреагували і після того як танки, БТРи залишили сліди на асфальті. Мовляв, хто і за чиї кошти відновить дорогу понищену технікою в ході військових навчань.
Район. Камінь-Каширський вирішив поцікавитися що думає з цього приводу зокрема голова РДА Валерій Дунайчук. І ось що він сказав:

— Жителі району повинні з розумінням поставитися до того, що відбувається. Це військові навчання і вони потрібні. В країні вже два роки іде АТО. Тож це не лише відшліфування вмінь та навичок військових, це і підняття бойового духу, моральне налаштування. Я б, звичайно, не був проти, якби військова техніка їздила на гумових гусеницях. Та самі розумієте, це ж не парад.

1









 

Коментар
24/04/2024 Середа
24.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром