На часі – створення громадської організації «Нова еліта нації»

23 Липня 2016, 20:17
2115

Так вважає жителька міста Любов Кравченко, яка переконана, що нічого не зміниться доти, поки при владі буде стара еліта нації.

Адже навіть такі дріб’язкові речі і водночас надто важливі, як накритий люк фанерою поблизу найбільшої школи району та двох дитсадків, схоже, у теперішніх чиновників не викликає занепокоєння.

Про це Любов Кравченко написала на своїй сторінці у Фейсбуці. 

 

Коментарі
24 Липня 2016, 00:30
"Нова еліта нації" конкурс.який проводився за часів януковича. Після революції Гідності януковичів указ стосовно нової еліти нації був скасований.... Виникає питання............
24 Липня 2016, 00:35
Указ <br/>Президента України<br/><br/>Про припинення функціонування Президентського кадрового резерву &quot;Нова еліта нації&quot;<br/><br/>1. Припинити функціонування Президентського кадрового резерву &quot;Нова еліта нації&quot;.<br/><br/>2. Ліквідувати:<br/><br/>робочу групу з підготовки пропозицій щодо утворення та формування Президентського кадрового резерву &quot;Нова еліта нації&quot;;<br/><br/>Комісію з питань Президентського кадрового резерву &quot;Нова еліта нації&quot;.<br/><br/>3. Визнати такими, що втратили чинність:<br/><br/>Указ Президента України від 5 квітня 2012 року № 246 &quot;Про Президентський кадровий резерв &quot;Нова еліта нації&quot;;<br/><br/>Указ Президента України від 23 травня 2012 року № 340 &quot;Про персональний склад Комісії з питань Президентського кадрового резерву &quot;Нова еліта нації&quot;;<br/><br/>Указ Президента України від 2 квітня 2013 року № 179 &quot;Про зміни у персональному складі Комісії з питань Президентського кадрового резерву &quot;Нова еліта нації&quot;;<br/><br/>Розпорядження Президента України від 9 липня 2010 року № 1017 &quot;Про робочу групу з підготовки пропозицій щодо утворення та формування Президентського кадрового резерву &quot;Нова еліта нації&quot;;<br/><br/>Розпорядження Президента України від 31 жовтня 2011 року № 308 &quot;Про зміни у складі робочої групи з підготовки пропозицій щодо утворення та формування Президентського кадрового резерву &quot;Нова еліта нації&quot;;<br/><br/>Розпорядження Президента України від 29 грудня 2012 року № 245 &quot;Про затвердження списку осіб, зарахованих до Президентського кадрового резерву &quot;Нова еліта нації&quot; у 2012 році&quot;;<br/><br/>Розпорядження Президента України від 18 лютого 2014 року № 13 &quot;Про затвердження списку осіб, зарахованих до Президентського кадрового резерву &quot;Нова еліта нації&quot; у 2013 році&quot;.<br/><br/>4. Цей Указ набирає чинності з дня його опублікування.<br/><br/>Президент України<br/><br/>П.ПОРОШЕНКО<br/><br/>м. Київ <br/>2 вересня 2014 року <br/>№ 702/2014
24 Липня 2016, 00:48
Повірте, що ніякого відношення до часів регіоналів я не маю. Але, сьогодні, після революції нічого не змінилося. Питання не в назві ГО, а в діяльності. Можливо, щось в назві змінимо, поки ідуть напрацювання. Добре, що є молоді люди, які хочуть щось змінювати.
24 Липня 2016, 01:01
А де Ви працювали за часів Януковича і де працюєте нині?
24 Липня 2016, 02:15
Яке має відношення еліта то чавунної кришки, вкраденої п&quot;яницями (внуками баби Соньки з переулку Волі) та зданою в металобрухт і в той же день пропитою? Як на мене жодної.
24 Липня 2016, 02:39
Пані Киянка, в ДВС я працюю уже 12 рік, тобто влашувалась до часів Януковича. В своїх діях я впевнена і саме тому пішла на вибори. По питанню люка, як сказали сьогодні люди, які живуть поряд -його вже там рік не має. Не бачу сенсу далі вести дискусію з людьми, які підписуються псевдонімами.
24 Липня 2016, 12:59
Шановна пані Любов Кравченко,зверніться до ВУЖКГ, ми спробуєм вирішити цю проблему.Вкажіть точне місце знаходження люка.
24 Липня 2016, 13:44
Я думаю, по фото керівник ВУЖКГ може визначити місце де знаходиться горе-люк. Це вул. Воля, 2. Біда в тому, що біля самих вікон чиновників. Наступна проблема - фасад адмін. будівлі, який є в аварійному стані. Ми ж маємо іти в цивілізований світ.
24 Липня 2016, 15:32
Поняття &quot;еліта&quot; краще підходить для ВРХ , тобто худоби чи тварин, або в крайньому випадку насіння))<br/>А для нації чи людей існує поняття &quot;аристократія&quot;.<br/>Учіть матчасть, пані екс-кандідатка))
24 Липня 2016, 17:38
Так дійсно це місце безпосередньо за &quot;задньою&quot; частиною Білого дому у скверику на якому відпочивають водії цієї установи. Там вряди-годи проходить не тільки Мер але й Сус та ще кілька поважних панів. Про те дивитися на цей люк то не скажеш що йому рік від роду, принаймі йому вже більш як три не менше але однаково за час мерства пана Бондара. Теперішній начальник ВУЖКГ хоч і старається робити але справа у тому, що К-Каширский це своєрідна клоака культури та невігластва тому переробити тут навіть за рік чи два то нездійсненна справа. Про яку культуру може іти мова коли &quot;люка вкрали&quot; та одразу за школою та інде просто К-Каширський заростає зіллям і тут косити в одному місті коли в іншому заростає до грудей - нічого не вийде навіть їздити до Євросоюзу не треба слід поїхати тільки до червоної Білорусії.
24 Липня 2016, 17:55
В Олега Федоровича Чорногуза в романі &quot;Аристократ із Вапнярки&quot;, головний герой в потязі Одеса-Київ пив коньяк у вагоні-ресторані в кримпленовому костюмі. А камінські аристократи, що з переулку Волі (баба Сонька, екстеща Русакова) більше по металобрухту специ (для самогону, не для коньяку).
25 Липня 2016, 14:21
Шанована пані міста. Дуже розумна людина і воодночас проста. Саме таких людей не вистачає в керівництві містом. Правоохоронним органам повезло. Пані Любов, Я вірю що Ви можете змінити щось в нашій державі.
25 Липня 2016, 14:28
&lt;p&gt;Вибори вже давно пройшли))Твоя &amp;quot;шанована пані&amp;quot; пролетіла як хванєра над ейфєлєвою башньою)).&lt;/p&gt;
25 Липня 2016, 16:07
Добре, що багато хто з дописувачів показує своє фре(о)йдовське &quot;Воно&quot;, бо інакше був би &quot;п&quot;яним&quot; від спогадів про місто дитинства. А так видно, що в місті чимало туземців, які живуть інстинктами. Це нівелює, як позитив зі спогадів, так і емоційно позитивне ставлення до сучасного життя &quot;кінця світ&quot;, як з насмішкою говорять про поліщуків горохівчани, лучани тощо.
25 Липня 2016, 19:19
Зараз працюємо над створенням громадської організації та у зв`язку з тим, що багатьом не сподобалась назва організації ( як на мене назва ролі не грає) пропонуємо варіант &quot;Сильна нація&quot;.
25 Липня 2016, 21:33
Ти б краще в робочий час займалася б своєю роботою, за яку тобі платить гроші держава, а не сиділа на різних сайтах
25 Липня 2016, 22:13
Більше свого часу я на виїздах, або у відрядженні. Тому, поки я їду в авто до місця призначення маю право читати новини. Суть роботи не в часі, а в результаті. За 2015 рік маю найкращий результат в області та не маю скарг.
25 Липня 2016, 23:13
Відносно назви громадської організації то не слід копірувати Київську пектораль. &quot;що нічого не зміниться доти, коли про владі буде стара еліта нації.&quot;: чим же Ваша громадська організація буде займатися? Може відстрілювати стару еліту нації? Просто від Старої до Нової еліти нації має проходити лінія як би хто сказав би. Якщо Стару еліту слід відстрілювати кримінальними статтями то це одна робота але якщо Стару будемо відстрілювати тільки наполегливою роботою Нової то це вже зовсім інше, позаяк Стара еліта ще поживе.
25 Липня 2016, 23:30
Повагу можна заслужити тільки наполегливою працею. Мета - це захист населення та надання юридичної підтримки, вивчення проблем та шляхи їх подолання, знаходження шляхів наповнення бюджетів. Я державний службовець і в мене трохи зв'язані руки, але завжди безоплатно стараюся допомогти. Мені та моїм колегам легко визначити законність дій певних осіб. Чи це потрібно людям? Повірте, що потрібно.
26 Липня 2016, 00:33
Я був державним службовцем та був (Є) головою громадської організації майже шість років і нічого з того. У той час навіть прокурори нічого ( якщо знали звичайно? )Мені не могли сказати через те, що робота була на благо громадян.
26 Липня 2016, 01:04
Це добре, що є люди, які хочуть працювати на благо людей. Добре, коли люди хочуть приєднуватися до хорошої ідеї та щось змінювати.
27 Липня 2016, 11:40
Шановна екс кандидатка Л.Балицька ! Ви пишете ,що хочете працювати &quot; на благо людей&quot; .Так ви вже повинні ЦЕ РОБИТИ як &quot;державний службовець &quot; !! І чому це у вас &quot;трохи зв'язані руки&quot;??? Чим??? Ціла начальниця районної виконавчої служби! Тим більше вам &quot;легко визначити законність дій певних осіб&quot; . Хочете допомогти в &quot;захисті населення та надання юридичної підтримки&quot; ? Вже є можливість проявити себе як фахівець в галузі юриспруденції...
15 Серпня 2016, 22:55
Як набридла ця балицька із своєю демагогією )) То заглядає в каналізаційні люки, то суне носа в дорожне покриття..І головне - нульовий ефект чи ККД її &quot;бурхливої &quot; діяльності..шумовиння або піна - і вся її діяльність..
26 Серпня 2016, 00:39
Ти б краще не під люки каналізаційні заглядала чи на асфальті &quot;Прилуки ставила&quot; ,а на Дубецьк поїхала і побачила, якими темпами чоловік твоєї сестри Пташник копає і продає пісок із землі сільгосппризначення! Хоча ти точно &quot;в темі&quot; , бо ж із Чихом дуже дружиш...
Коментар
25/04/2024 Четвер
25.04.2024
24.04.2024