Поліцію повідомили про замінування маршрутів хресної ходи УПЦ МП

26 Липня 2016, 12:37
Фото: УПЦ (МП) 1304 Джерело: nbnews.com.ua
Фото: УПЦ (МП)

У вівторок, 26 липня, два крила хресної ходи Української православної церкви Московського патріархату збираються увійти до Києва з двох сторін – по Бориспільській і Житомирській трасах.
Про це пишуть на nbnews.com.ua.
Як повідомляють на цьому ж сайті, у вівторок, 26 липня, у Головному управлінні київської поліції отримали повідомлення про замінування маршруту «хресної ходи « Української православної церкви Московського патріархату (УПЦ МП) на двох напрямках – у Святошинському районі та у напрямку міста Бориспіль. На цей час правоохоронці перевіряють інформацію.
«Сьогодні близько шостої години ранку до чергової частини Головного управління столичної поліції надійшло два анонімні повідомлення про те, що маршрутом хресної ходи, а саме у Святошинському районі та у напрямку міста Бориспіль, закладено вибухівку», – йдеться у повідомленні.

На місце події терміново виїхали слідчо-оперативні групи управлінь поліції, спеціалісти-вибухотехніки, кінологи та працівники ДержНС. Фахівці-вибухотехніки та представники структурних підрозділів поліції ретельно обстежують вказані анонімом місця та прилеглу територію.

Також правоохоронці вживають заходів щодо встановлення особи, яка повідомила про замінування.

 

Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
18.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром