Дівчина із Нових Червищ стала кращою студенткою Волині

01 Грудня 2018, 10:37
Студентка Волинського державного коледжу культури і мистецтв Наталія Лосєва перемогла у конкурсі «Кращий студент Волині» 8133
Студентка Волинського державного коледжу культури і мистецтв Наталія Лосєва перемогла у конкурсі «Кращий студент Волині»

Студентка Волинського державного коледжу культури і мистецтв Наталія Лосєва перемогла у конкурсі «Кращий студент Волині».

Про це інформує «Таблоїд Волині».

У Луцьку обрали кращого студента Волині.

Фінальний етап конкурсу «Кращий студент Волині-2018» відбувся 27 листопада у РЦ «Промінь».


 

Захід організувала громадська організація «Студентська Рада Волині» за підтримки управління освіти, науки та молоді Волинської ОДА.

За звання кращого студента змагались 10 учасників із різних навчальних закладів Волині: Луцького національного технічного університету, Східноєвропейського національного університету ім. Лесі Українки, Луцького педагогічного коледжу, Луцького інституту розвитку людини університету «Україна», Волинського коледжу культури і мистецтв імені І.Ф.Стравінського, технічного коледжу ЛНТУ та інших.

У підсумку переможницею конкурсу «Кращий студент Волині» стала студентка Волинського державного коледжу культури і мистецтв Наталія Лосєва.

За словами організаторів, конкурс стимулює підвищення рівня суспільної активності молоді та сприяє формуванню активної життєвої позиції студентства Волині.






*Передрук без згоди «Таблоїда Волині» забороений

 

Коментарі
01 Грудня 2018, 20:59
Вона, вочевидь, є донькою Галини Лосєвої, яку знають на Камінь-Каширщині як креативну і надзвичайно творчу особистість, що якось вразила своєю ідеєю одягнути новорічну ялинку у вишиванку? Молодці ці Лосєві, несуть позитив людям...
01 Грудня 2018, 22:52
Можливо хтось знае телефон ціеї дівчини?
01 Грудня 2018, 23:54
Старий пердун сиди дома жінку пердоль а то дівчат чіпляєш.
02 Грудня 2018, 01:38
Навіщо так Хріна зневажати? Дівчина активна, в житті не пропаде. Видно, що в Хріна нема онуки, але не більше цього.
02 Грудня 2018, 17:23
Ти, друже, не з юлеботів, випадком? Знайшов спосіб ущипнути мене за певну політичну позицію на цьому сайті чи з інших причин? Ти написав від мого імені і тут же, для ясності сам собі відповів? Хрін така "зараза", друже, що йому дрібні кпини і примітивні дулі не шкодять... Прикро лишень те, що у нашому товаристві є такі як ти гидкі створіння, котрі не мають свого ні розуму, ні імені, ні совісті. Тому так і живемо!
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром