У районі спробують вирішити питання заборгованості за здане молоко

28 Липня 2016, 13:17
1155

Директор департаменту агропромислового розвитку облдержадміністрації Юрій Горбенко в рамках робочої поїздки відвідав Камінь-Каширський район.

Очільник головного аграрного відомства краю зустрівся із керівництвом району. Під час робочої зустрічі вони обговорили програми підтримки агровиробників, - повідомляє сайт ВРД НТКУ.

Для поліських територій Камінь-Каширського району найбільш актуальними програмами підтримки є дотація за посів жита і часткове відшкодування заходів корінного поліпшення громадських пасовищ. Обидва заходи підтримки діють на умовах співфінансування, і з районного бюджету передбачені кошти на їх виконання.

У Камінь-Каширському районі гостро постало питання заборгованості за здане молоко від господарств населення. Для того, щоб вирішити це питання, 29 липня за ініціативи управління агропромислового розвитку райдержадміністрації відбудуться збори у Тоболівській, Новочервищанській сільських радах та у селі Волиця Пнівненської сільської ради. На збори запрошено представників місцевого молокопереробного підприємства, для якого основною сировиною є молоко від господарств населення.

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024