В районі боротимуться з корупцією та терористичними проявами

29 Липня 2016, 19:45
1485 Джерело: tm.justzp.gov.ua

Управління Служби безпеки України у Волинській області ініціювало та розробило комплексну програму протидії корупційним та терористичним проявам у Камінь-Каширському районі на 2016-2017 роки.

Депутати районної ради затвердили її на нещодавньому засіданні сесії.

Кошти на виконання ще не закладалися, але відомо, що всі заходи фінансуватимуться з районного бюджету.

А завданнями програми є передусім запобігання корупційним проявам в органах місцевого самоврядування, протидія незаконному розподілу, розкраданню, нецільовому використанню бюджетних коштів. Окрім того, недопущення порушень під час виділення та використання земельних ділянок та інше. Нею також передбачається протидія екстремістським та терористичним проявам, боротьби із злочинністю в організованих формах.

Коментарі
30 Липня 2016, 03:52
Казна що. Районна рада дає кошти на протидію корупції чи відкупитися від СБУ від певної роботи по протидії корупції. Про те в деякій мірі така робота є послідовною наприклад кожне рішення сесій місцевого самоврядування везтимуть до Ковля за штампом:"корупції немає" і так далі, дали ділянку - їдемо до Ковля за штампом:"корупції немає", виконали певний об"єм бюджетних асигновань - їдемо до Ковля за штампом:"корупції немає". І звичайно на ці цілі командировки, червона риба (ікра), фуршети і тому подібне і так далі.)))))))
30 Липня 2016, 17:24
То по-вашому в тому Ковлі одні любителі бухалово живуть. Там мабуть не червона риба, а копчені вугрі на ура йдуть, яких праворуч від залізничного вокзалу можна купити.
31 Липня 2016, 01:57
"В районі боротимуться з корупцією та терористичними проявами" - а звучить як "бджоли будуть боротись із медом" ))
Коментар
19/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром