Проект Карасинської сільради також профінансують з області

30 Липня 2016, 14:55
1338

Як ми уже повідомляли, Сошичненська та Нуйнівська сільські ради, а також Камінь-Каширська міська рада стали переможцями обласного Конкурсу проектів місцевих ініціатив, який проводила Волинська обласна рада.

Зокрема Сошичненська сільська рада запропонувала проект «Про здоров’я всі ми дбаймо, працювати вирушаймо, творчість вміло розвиваймо й естетично виглядаймо».  Нуйнівська сільська рада  -– «Енергоефективна школа – здорове майбутнє»,  а Камінь-Каширська міська рада – «Якісне водопостачання мешканців міста Каменя-Каширського – запорука сталого розвитку громади».

Що передбачають всі вони читайте тут.

На разі відомо, що уже виділений фінансовий транш з обласного бюджету для фінансування проектів-переможців обласного конкурсу місцевих ініціатив. І, до речі, з урахуванням збільшення фінансових ресурсів обласного бюджету, спрямованих на проведення обласного конкурсу проектів місцевих ініціатив, та згідно рейтингу, складеного за результатами експертної оцінки проектів, з обласного бюджету буде передано субвенцію і на проект Карасинської сільської ради.

Нею подавався проект «Запровадження інноваційних механізмів щодо відновлення та збереження пам’яток історії і культури, етнографічної спадщини громади, основ національного та військово-патріотичного виховання громадян на території Карасинської територіальної громади в 2016 році»;

Коментар
26/04/2024 П'ятниця
26.04.2024
25.04.2024