Юлія Тимошенко: Створити гідні умови для життя та роботи молоді в Україні

11 Грудня 2018, 16:03
Юлія Тимошенко: Створити гідні умови для життя та роботи молоді в Україні 1709
Юлія Тимошенко: Створити гідні умови для життя та роботи молоді в Україні

Новий президент у найкоротші терміни створить умови для  забезпечення молоді доступним житлом, роботою та гідними зарплатами.

Про це заявила Юлія Тимошенко на Всеукраїнському молодіжному форумі, який відбувся 11 грудня у Києві.

Лідер «Батьківщини» зауважила, що інструментом для досягнення цих цілей є нова стратегія для Національного банку України.

«Відкрию вам маленьку таємницю:  те, що стосується житла і частини забезпечення роботою, – це може зробити президент у достатньо короткий термін, володіючи конституційним правом вносити кандидатуру голови Національного банку України. Тому що все, що ви бачите – житло, робота, заробітна плата, – це правильна системна політика НБУ», – наголосила вона.

На думку Юлії Тимошенко, зараз Нацбанк управляється ззовні, «він повністю виведений з-під контролю української влади і з-під національної стратегії». Саме тому його необхідно повертати в систему управління України, переконана вона.

Окрім того, за словами Голови партії, необхідно зруйнувати корупційні схеми та фінансові піраміди, які діють під патронатом Нацбанку.

Юля Тимошенко навела  цифри, підтверджені аналітиками, які працюють над Новим економічним курсом: «За останні 4,5 роки через фінансові махінації за допомогою НБУ виведено з країни 12 млрд 850 млн дол. І приблизно стільки ж  (12, 5 млрд дол.) – за цей час отримано від МВФ. Такого в Україні не робили ніколи».

Лідер «Батьківщини» наголосила на необхідності повернути Національний банк державі, поставити там керівником професійну, патріотичну та мужню людину.

«Ми поміняємо все життя країни, починаючи від стабільності курсу гривні і закінчуючи правильною системою кредитування», – підсумувала політик.

До слова, це вже п’ятий публічний форум, ініційований Юлією Тимошенко, під час якого презентовано Новий курс України, а також необхідність ухвалення нового Основного закону, економічної стратегії, соціальної доктрини та нової стратегії миру.

Коментарі
11 Грудня 2018, 20:52
Я тільки на тебе Володимирівна надіюсь.
11 Грудня 2018, 20:59
Надіятися треба на самого себе та Божу милість.
11 Грудня 2018, 22:02
Дійсно пані Леся, як добре нам жилося під час прем'єрства Володимирівні.!!!Одна лише газова угода з путіним, цитую"Відповідно до нових газових контрактів базова ціна на російський природний газ для України склала 450 дол. США за 1 тис. куб. метрів[14] (середня ж ціна у 2009 році склала 232,98 дол. США за 1 тис. куб. метрів — з урахуванням 20-відсоткової знижки, про яку домовилися сторони)."Уявіть собі 450 доларів!!!Куди ж подівся дешевий український газ ? Населенню газ продавався дешевше, але відкрию страшну таємницю-різниця компенсовувадамь їх наших же кишень на користь Алігархів.'А мінімальна зарплата? Цитую "Державним бюджетом України на 2008 рік із 1 січня прожитковий мінімум на одну людину встановлено на рівні 592 грн. на місяць, мінімальна зарплата – 515 грн." Ото жили ,мінімальна зп 515грн!!!Дійсно ця шмата врятує , тільки кого? Себе?росію новою газов угодою?чи може припинить війну за день! Як вам не набридло слухати ту брехню!
11 Грудня 2018, 22:59
Для бабусі це останній шанс, адже події навколо неї набирають такого повороту, що її може спасти тільки імунітет Президента України.<br/>Хто уважно слідкує за подіями у світі, той звернув увагу на розв'язку епопеї, пов'язаної з бувшим Прем'єр -Міністром України Павлом Лазаренком - хрещеним татом нашої героїні і не тільки саме у ці дні. Зокрема, у вересні цього року світові ЗМІ облетіло повідомлення: &quot; Скандально відомий екс-прем'єр-міністр України Павло Лазаренко, який був засуджений в США за корупцію, може домовитися з американською владою про &quot;мирову&quot;, виплативши їм $30 млн штрафу і залишивши аналогічну суму собі.<br/>В цілому ж його корупційні дії за деякими оцінками завдали Україні збитків на $320 мільйонів, пише &quot;Страна&quot;.<br/>Нагадаємо, за масштабні корупційні схеми українець отримав в США 97 місяців тюремного терміну і п'ять років домашнього арешту. Термін відбування ним покарання закінчився ще восени 2012 року, проте остаточна розв'язка корупційної епопеї намічається тільки зараз.&quot; <br/>Що ж означає ця його домовленість? Це значить, що Паша таки підтвердить свою вину у відмиванні корупційних коштів в Україні і, враховуючи його митарства, зможе більш-менш бути вільнішим у своїх діях. Його угода з судом також означає, що сума доведених слідством вкрадених коштів біля 300 млн. дол. США є кримінальними і тоді американська Феміда піде далі по сліду. А суд, як відомо, довів, що дві третини всіх цих коштів - це трансакції Лазаренку від нашої рятувальниці через посередництво Вірджинських офшорів. <br/>Ця квіточка на український тортик, вочевидь, відкладалася дещо сплановано, як контрольний постріл у мафіозний спрут, що запустив свої щупальця від Кремля до самих до окраїн. Саме тому ця пані рве всі жили на собі, обіцяє золоті гори і кисельні береги, аби лишень стати під шати народного обранця найвищого рангу. Тут питання ціни і совісті не стоїть. Недаремно вона без зайвого розголосу шастала нещодавно за океан, оскільки там мусила порадитись з цих питань по суті проблеми з її численними візаві у &quot;чотири ока&quot;. Ось такі наші поводирі...
12 Грудня 2018, 01:04
А як створити такі умови, при яких ту паскуду було б не видно і не чутно ?
12 Грудня 2018, 09:35
Ти такий мудрий, чи тільки Сtrl+C i Ctrl+V ?
12 Грудня 2018, 12:37
«У найкоротші терміни створить…». Лише брехня живе у найкоротші терміни, бо довша тривалість її викриває. Усе потребує часу і певних зусиль. Забезпечити молодь доступним житлом… Що таке доступне житло? В СССР – це були бараки, або перероблені під житло пасажирські залізничні вагани. Тисячі колишніх молодих досі живе в цих бараках та вагонах. Якісне житло потребує певних коштів. Кошти потрібно заробити. Для цього потрібне значніше аніж є виробництво, ефективна система розподілу, яка не знає корупції. Щоб це зробити, потрібно переробити мізки сотен тисяч людей, особливо тих, хто при владі. Для цього потрібна сучасна освіта, сучасна система економічного та соціального управління. На перероблення освіти потрібно не менш аніж 15 років. На перероблення системи управління в такій пострадянській країні, як Україна, потрібно не менш 10 років. Станом на 2018 рік Тимошенко має 58-м. Президентом може стати в 59-ть. Через 15 років їй буде 74. За умови, що вона більш не крастиме, у 2034 році розпочнуться програми термінового створення доступного житла для молоді. За таких оновлених умов молодь сама знаходитиме собі роботу, сама зможе на себе заробити. В усіх розвинутих країнах «доступне» житло має лише той, хто має належні прибутки і доходи, а належні прибутки і доходи мають ті, хто є кваліфікованими спеціалістами. Або має батьків, відкритих чи підпільних, мільйонерів, якою, в порядку підпільності є Юлія Тимошенко-Путіна.
12 Грудня 2018, 12:44
А ти, таки, неуважний, колего, бо моє Сtrl+C i Ctrl+V на цьому сайті складає не більше lim_{n\to\infty}a_n=0
12 Грудня 2018, 18:23
Тимошенко, що не буде красти це як вода, що буде сухою...
Коментар
27/04/2024 П'ятниця
26.04.2024