Ці дороги вже дістали!

01 Серпня 2016, 22:37
2110

В один голос твердять водії району. Ну скільки вже можна чекати, коли ж їх відремонтують?

Ще в квітні Микола Янчук, начальник Старовижівського райавтодору, запевняв журналістів, що служба автомобільних доріг Волинської області профінансує роботи по утриманню доріг Камінь-Каширського району в сумі 2,3 мільйона гривень. 

Потім почали ремонтувати автошлях із райцентру в напрямку на Седлище. В усіх з’явилася надія, що ями тут таки залатають. Але де там. Вибоїн на цій дорозі не поменшало. Скоріше навпаки, ще збільшилось.  

Ось відео поїздки дорогою Камінь-Каширський-Пнівне, зняте відеореєстратором. Автор Андрій Куницький.

 

Маса негативних емоцій у водіїв і від поїздок в напрямку села Бузаки. Ми натрапили на ось такий пост Володимира Шевчика у Фейсбуці. Текст допису подаємо без редакційних правок.

-Реально наболіло! авто Golf III, задня дверка уже ніби розсохлась! За грохотом дороги, таке враження, що в автомобілі вимкнений двигун і його тупо штовхають по ямам. І це щодня отак, підвіска ремонтується двічі на рік. Де дорога??? акциз уже роками сплачуємо, у цьому селі тисячі автомобілів, мотоциклів та скутерів, окрім того сотні тракторів і важкої техніки. Щомісяця на автозаправках залишаються сотні тисяч а той мільйони. Ще раз запитую - де дороги??? чи піти на хуліганство, перекопати за селом рівчака метрового і зупинити рух автотранспорту? Коли в останнє націй ділянці дороги робили капремот? та ніколи!, в пам'ятні тільки радянські часи - як на катку малими катались. Ні разу за 25 років не проводився капремонт!!! Люди добрі, підкажіть до кого звертатись і кого судити? якщо маєте важелі самі впливайте. При владі ще є чиновники, які контролювали ці процеси, є й такі що самі щодня цю дорогу минають. Не мовчіть коли вас нахабно грабують. По паперам, не раз думаю цю дорогу новенькою зробили...

Відео Володимира Шевчика.

 

Коментарі
02 Серпня 2016, 03:44
Скильки можно красти..Спалити старовиживський автодор
02 Серпня 2016, 12:41
Старовижівський автодор це майже як чиряк на тілі К-Каширська. Раніше чого гріха таїти до Нас гроші не доходили через те, що це була Київська практика - гроші нахабним образом викрадалися. Тепер коли в Києві слава богу уряд змінився та обіцяють кращі часи, для Нас ці часи добрими можуть не настати поскільки в Старій Вижві живуть ще минулим життям. Тому Ми К-Каширці даємо перший наказ депутату від Нашого округу знайти можливість та повернути Нам Наший автодор який має усі можливості працювати за призначенням. Доказ цьому це дорога по Ватутіна яку виконує "уламок" К-Каширського автодору. Взагалі-то Старовижівський автодор це своєрідний нонсенс оскільки навіть за історичним минулим того краю у Старій Вижві ніколи такого не було. Про те повернутися до К-Каширського автодору на сьогоднішній день також є задачею архіскладною оскільки у принципі попри зміну політичних течій тут на К-Каширщині насправді в Києві не так просто. Ось чому Ми пропонуємо Констанкевич якщо Вона бажає на довгі роки залишитися Нашим депутатом, а не перекотиполе наприклад вишукати можливість організації К-Каширського земляцтва поскільки незважаючи на політичні кольори переважний Наший напрямок це розвиток Нашого краю.
02 Серпня 2016, 12:45
А, що таке технологія ремонту дорожнього одягу та покриття? Яка сировина необхідна, які технологічні операції, які умови виконання операцій, яке технологічне обладнання, які вимоги до фахівців? Хтось може розписати?
02 Серпня 2016, 13:33
Камінь, як Сен Сімон або Томазо Кампонелла із земляцтвом. Земляцтво, розумієте, добре одним-зібратися на природі, насмажити шашликів, поспівати, за комір прийняти. По-іншому воно в принципі існувати не може-це ж не масонська ложа.
Коментар
29/03/2024 П'ятниця
29.03.2024
28.03.2024