Виходець із Каменя-Каширського порадив президенту «відкрити підручник»

02 Серпня 2016, 10:25
2720

Істерія навколо активності Московського патріархату в Україні грає на руку ворожої політики Путіна, - вважає співвласник групи компаній VolWest Group Віктор Корсак.

Про це він написав у Фейсбуці, коментуючи сатиричну картинку, яка висміює піар Української православної церкви Московського патріархату, - інформує Волинь-24.

«Такі сатиричні картинки та будь-які подібні коментарі на цю тему (я впевнений, що їх створює ФСБ) - є ніщо інше, як підтримка ворожої політики, яка неминуче призведе, якщо їй сприяти, до розвалу нашої держави», - прокоментував він.


 

«Путін 15 років у свідомості українців та світової спільноти ділив Україну на схід та захід… Після стратегічного провалу такої політики він, як "досвідчений" у таких справах менеджер, вирішив розділити Україну на українських православних і російських та зробити із нашої держави Сірію», - вважає Віктор Корсак.
«Терміново, доки не пізно, варто припинити істерію навколо даного питання кожному із нас. А Порошенку замість популістських і неадекватних ситуації закликів, щодо оцінки церквами політичних подій, слід відкрити підручник із соціальної психології для першокурсників та прочитати, що таке динаміка великих соціальних груп і як нею управляти. Адже очевидно, що окупант реалізує в Україні параграф за параграфом», - додав бізнесмен.
«Головне, що нам сьогодні необхідно - це спокій. Адже спокій - це запорука "нашестя" зовнішніх інвесторів та базис для здійснення реінвестування внутрішніми. Це невідворотно забезпечить економічне зростання України. А економічно міцна держава є найефективнішою зброєю у боротьбі проти ворога, така зброя є значно точнішою за високоточні військові технології», - написав Віктор Корсак.
Довідка
Віктор Корсак – співвласник групи компаній VolWest Group, доктор економічних наук. Син відомого письменника і журналіста Івана Корсака. У групу VolWest входить близько 20 компаній, зокрема Центр дозвілля і розвитку "Адреналін Сіті", мережа супермаркетів "Наш Край", холдинг «CID Media Group» (у минулому - медіа-холдинг "Сім’я і Дім"), Волинська філія комп’ютерної академії "ШАГ" тощо.

Коментарі
02 Серпня 2016, 13:41
Ну не лише він виходець з Каменя, і не лише він вміє читати книжки. Доктор економічних наук мав би щось більш істотне порадити, чим перечитування еклектичних за змістом підручників із соціальної психології, де основна змістова лінія конфлікт та його опис без серйозного аналізу.
02 Серпня 2016, 13:58
Сьогодні цей пан є власником цього сайту сваритися з Ним незле. На мою думку якщо цей пан є такий професор економічних наук то принаймі мав би якісь напрацювання для К-Каширського району та згадав би у свій час звідки його коріння. Про те багато хто тільки мріє заробити на К-Каширську та попросту злиняти поки не виросли осокори понад дорогою. Але сто процентів правий "Хрін" коли говорить про те, що його досягнення це його досягнення і тільки. Але Ж, рано чи пізно приходить час коли приходять до земляків та просять допомоги через те, що виросли Ми і вже треба що найменше в депутати або принаймі змінитися Нам в угоду якомусь там Законові, наприклад Про декомунізацію. Кому що.
02 Серпня 2016, 14:55
Пане Каменю натякаєте на можливість повторного пограбування? Стосовно допомоги, то якщо Вам пан Хрін не допоміг, то я допоможу з другою вищою і зелениць не потрібно, але вже на наступний рік, бо набір закінчився.
02 Серпня 2016, 15:53
Дякую за цитування мене на сайті, яке на Поліссі може прирівнюватися до рівня місцевого Scopus‎))), навіть цим &quot;гордюся&quot;.... Але я не про це. Назва цієї статті на сайті містить слово &quot;Президент&quot;, а от у самій статті жодної згадки про &quot;високі&quot; поради доктора економіки - нема. Тому вважаю доцільним її доповнити цитатою В. Корсака з Волинь-24 «Терміново, доки не пізно, варто припинити істерію навколо даного питання кожному із нас. А Порошенку замість популістських і неадекватних ситуації закликів, щодо оцінки церквами політичних подій, слід відкрити підручник із соціальної психології для першокурсників та прочитати, що таке динаміка великих соціальних груп і як нею управляти. Адже очевидно, що окупант реалізує в Україні параграф за параграфом», - додав бізнесмен.&quot;<br/> Водночас я не підтримую високодостойного земляка щодо його оцінки дій Президента щодо так званої хресної ходи за &quot;русский мир&quot;. Мовчазна згода, відмовчуування на ці події Президента України в умовах військової агресії, анексії Росією частини нашої території - неприпустима. Бо окрім підручників для першокурсників із соціальної психології варто читати й підручники з політтехнології, які вчать поведінки в умовах гібридної війни, суттєвою складової котрої є інформаційні атаки з використанням &quot;зброї масового ураження&quot; - релігійної складової. Адже, поспішне відновлення регіоналами Зимненського монастиря біля Володимира-Волинського, паломництво туди Януковича, Медведчука та інших російських резидентів та кротів робилося нещодавно неспроста. Не випадково ж настоятелькою цієї обителі є однокурсниця Патріарха РПЦ Кірила(Гундяєва)... Все сходиться, як жартує нинішня молодь, - баба з вусами...
02 Серпня 2016, 20:03
Нашо так нервувати? То є виходець. Він вийшов і назавжди. І тато його виходець. Колись як головний редактор рай-комуністичної газети громив різного роду ворогів соціалістичного раю. Потім вони влялись в ряди молодої української буржуазії. Бізнес був дикий і кримінальний. Такий капіталізм може процвітати лише в дикій країні. Ось УПЦ колишня філія КГБ, яку було створено у 1990 році, щоб протиставити руху за автокефалію, а потім ФСБ і допомагала дикість культивувати і розвивати. 85% єпископів до 1991 року свідомо обслуговували КГБ. Їх особові справи зберігались в Москві, за пам'ятником Дзержинському. Потім передали у ФСБ. Потім вони підготували собі заміну. І тільки завдяки мовчанню папєредніков Порошенка ця псевдохристиянська церква продовжує свою справу – народ в темряві московській тримати. Корсак і УПЦ(КГБ) єдині.
02 Серпня 2016, 20:59
Дійсно для чого так нервувати? Корсак у свій час відбув тут свою месію, потім зайшов ще трохи попідлататися. На його місці якщо не абориген кожний так з/заробив би і пішов далі, трохи схоже на кочівників які палили ліс, а потім знов палили тільки вже в іншому місті. Тому ображатися на пана Корсака нічого. На мою думку пан &quot;Хрін&quot; який нічого не взяв з К-Каширська має й більше переваг понад усіх повчати Нас тут, думаю тільки Він для Нас може бути моральним авторитетом. Але про те щоб давати поради президенту то така справа, просто хлоп сказав свої слова як більшість Нас таких на цьому сайт,і яким він є власником ось і все. Хочеться ж коли небуть і своє встругнути.
02 Серпня 2016, 22:06
А до чого тут я? Зовсім не нервую. Корсака не знаю, знаю лише, що при розвалі союзу ніби й кавунами херсонськими торгував та осокори вздовж дороги до Ковля зрізав на палети, а ще солов&quot;янчиковий &quot;Нікос&quot; перетворив на &quot;Наш край&quot; (маю на увазі будівлю, збудовану на кістках в центрі Каменя).
02 Серпня 2016, 23:26
Дякую Вам за таку оцінку моєї скромної персони, зокрема, &quot; На мою думку пан &quot;Хрін&quot; який нічого не взяв з К-Каширська має й більше переваг понад усіх...&quot;. Але, як це не дивно, я знову буду полемізувати щодо сказаного Вами. Бо таки взяв я з Каменя-Каширського надто багато, практично майже все, що маю, навіть багато чого передав і ще передам своїм дітям та внукам. Зокрема, це любов до свого отчого краю, до волинської природи, до своїх земляків, звичаїв та традицій. Я ніколи не приховував свого поліського коріння, я завжди мав аргументи гордитися цією землею, яка щедро ділиться своїми дарами з думаючими та проникливими людьми. Хто знає хоча б побіжно історію свого краю, той завжди знайде аргументи любити і поважати свій край та земляків. Мої, як Ви називаєте &quot;повчання&quot;, не від того, що мені кортить похизуватися певними знаннями, своєю точкою зору, яка, певна річ, є суб'єктивною, та світоглядом. Я намагаюсь розбудити свій край від сплячки, від тих хто приспав вже давно їх пильність та колише ще й до цієї пори. &quot;Бо не однаково мені...&quot;, як я вже не раз писав тут на сайті слова поета. Ми всі мали змогу взяти з Каменя сповна бо рівень освіти, зокрема у СШ№1, свого часу був на такій висоті, що його випускники займали призові місця на Всесоюзних олімпіадах, безпроблемно поступали у ВНЗ та влаштовували своє життя. Якщо в родині ще додавали трохи генетики, виховання, світогляду, навики до життя та поваги до ближнього, то такі люди давали і дають собі раду. Ці цінності значно важливіші у житті за матеріальні, що вирвані з Волинських надр, зрізані на пеньку чи виловлені з води. Бо потемніє срібло, померкне золото, як співає Шуфутинський, а от родинна лінія - найцінніше, що бере свої корені на Волині...Щодо Корсака, то його шкода нанесена свого часу лісу в районі є мізерною проти сучасних &quot;бізнесменів&quot; та місцевих пилорамщиків, що нині нещадно печуть поліське багатство вдень і вночі... Думаю, що гроші Віктора Корсака більше його прослалвляють, аніж його наукові досягнення, бо теперішня докторська дисертація часами й недотягує рівня колишньої дипломної роботи...
03 Серпня 2016, 00:08
Ціни вам Хріне немає, ось тільки не второпаю як вам вдається свою освіченість корисність для рідного краю<br/>поєднувати з Шуфутинським. Ви що? З ним сиділи?
03 Серпня 2016, 01:40
З Шуфутинським можна посидіти на Брайтон-Біч, що на півдні Брукліну у Нью-Йорку
04 Серпня 2016, 12:47
Ай, у свій час я писав свою дипломну із таким розрахунком, що мав написати на мові &quot;Бейсік&quot; програму яка рахувала ефективність впровадження нових сяких-таких пропозицій в економіці підприємства. Програма була десь в районі 500 чи близько 1000 стрічок на старому ДВК-2М. У той час Цукербекер під стіл пішки ходив або навіть в проекті не був. То дійсно можливо сьогоднішна професорська на рівні вчорашньої дипломної. Але мій син наприклад (економічна кібернетика) писав дипломну по К-Каширському Дорожньому відділу і доволі непогана як на мій погляд. Потім вже писав дипломну по К-Каширському ВУЖКГ по тарифах. За деякими мінусами також доволі непогана дипломна як на мій погляд. Коротше кажучи диплом у його на 4.75 балів здається. Усі говорять про Київ але як про мене Хмельницький Національний університет дають доволі непогані знання. Зі слів мого сина на економічному факультеті де вчилися Ми обоє &quot;не беруть&quot; і тому напевно непогані знання. Коротше кажучи з моєї групи два професори, кандидата економічних наук працюють в Хмельницькому і обоє мають ексклюзив професорських робіт.
04 Серпня 2016, 18:12
Пане Камінь у нас &quot;Охорону праці&quot; і &quot;Цивільний захист&quot; читав відставний полкан авіації, кандидат технічних наук, автор унікальних винаходів у царині військової медицини, засобів захисту літальних апаратів, багаторазового човника &quot;Буран&quot;. Так він кільканадцять разів наголошував перед студентами і викладачами, що Д.Менделєєв захистив докторську об&quot;ємом декілька аркушів.
10 Липня 2018, 02:18
А `Шаг` це на якій мові? Чи це така дрібничка... Мовчу-мовчу, аби був спокій. `Хто спить, хто не спить, підкорись темній силі, щасливий, хто сни має милі І ні звуку!
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром