На Камінь-Каширщині вшанували подвиг ліквідаторів ЧАЕС

15 Грудня 2018, 09:35
2522

У Камені-Каширському відбувся тематичний захід, приурочений Дню вшанування учасників ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС.

Ця пам’ятна дата відзначається кожного року 14 грудня. Саме у цей день було завершено будівництво саркофага над зруйнованим четвертим енергоблоком ЧАЕС, – пишуть на сайті РДА.


 

«Ми глибоко вдячні всім учасникам ліквідації наслідків найбільшої техногенної катастрофи ХХ століття, які виявили героїзм, самовідданість та мужність в тих екстремальних умовах. Низький уклін вам, шановні, за вагомий внесок у справу подолання наслідків Чорнобильської катастрофи», – звернувся до присутніх перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік.

У свою чергу, заступник голови районної ради Сергій Дмитрук побажав учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС міцного здоров’я, добра, благополуччя та мирного неба.

Творчий колектив районного будинку культури виконав декілька тематичних номерів. Потому присутні вирушили до пам’ятного знаку учасникам ліквідації наслідків аварії на ЧАЕС, де відбулася церемонія покладання квітів. Тут настоятель Свято-Петропавлівського храму села Підцир’я отець Сергій звершив богослужіння.





 

 

 

Коментарі
15 Грудня 2018, 13:40
Про який рівень культури місцевої влади можна вести мову, коли, запрошуючи до кабінету щоб &quot;низько вклонитися за подвиг&quot;, ліквідаторам навіть не запропонували залишити верхній одяг у гардеробі? &quot;Театр розпочинається з вішалки&quot; - казав колись один художній герой...<br/>А ліквідаторам, звісно, шана і повага!
Коментар
28/04/2024 Неділя
28.04.2024
27.04.2024