На Камінь-Каширщині з професійним святом привітали енергетиків

22 Грудня 2018, 12:23
3290

На базі Камінь-Каширської філії ПрАТ «Волиньобленерго» відбулися урочистості з нагоди Дня енергетика.

Про це повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики апарату райдержадміністрації.

Прикметно, що 22 грудня, в день зимового сонцестояння, в Україні відзначають День енергетика. Безумовно, робота цих людей є вкрай важливою для держави та населення. Тож, винуватців свята у районі щиро привітали.

Слова вдячності за нелегку, але дуже потрібну роботу адресував працівникам директор установи Андрій Герасимчук.

У тематичному заході традиційно взяли участь представники районної влади – перший заступник голови райдержадміністрації Олександр Михалік, голова районної ради Віктор Сус.

За словами посадовців, енергетична галузь – є однією із найбільших у народногосподарському комплексі країни. Зокрема, неможливо переоцінити значення енергетики для повноцінної життєдіяльності Камінь-Кащирщини. Адже від злагодженої та чіткої роботи представників цієї галузі залежить надійне забезпечення електричною енергією споживачів, стабільне життя та якість побуту громадян.

Так, за сумлінну працю, професійну майстерність, вагомий особистий внесок у розвиток енергетичної галузі району та з нагоди професійного свята почесною грамотою голови райдержадміністрації нагороджено Наталію Сус – оператора електронно-обчислювальних та обчислювальних машин відділу збуту електроенергії. Разом з тим, подяку голови районної ради оголошено Івану Копцю – водію автотранспортних засобів.

 

 

Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром