Біля села Котуш зруйнували пам’ятник воякам УПА

08 Серпня 2016, 20:46
1599

Із пам’ятника зникла табличка.

Про це повідомляє Сергій Приходько у групі «На районі в Камені».

Зокрема, у дописі йдеться:

«Не дуже люблю багато писати...Але про це напишу...Біля села Котуш вандали зруйнували пам`ятник воякам УПА...З пам`ятника зникла табличка...ми з односельцями хочемо відновити пам`ятник..можливо хтось бував тут до того як над пам`ятником познущались?»

Коментарі
09 Серпня 2016, 12:44
А поліцію про це повідомили? Подія має бути внесена до єдиного реєстру досудових справ і розпочато слідство. Це зробив хтось з місцевих і його не важко знайти.
09 Серпня 2016, 13:03
Чих сам мав би відреагувати на це повідомлення, а ні, то де та "супер патріотична" "Свобода"?
10 Серпня 2016, 00:48
А що ж так видаляєте коменти,що "очі колють"?? набрались цього на "вістях каменя"?
10 Серпня 2016, 21:43
Шановні коментатори, даю відповідь від імені редакції. На сайті існують правила, будь ласка, ознайомтесь з ними за цим посиланням http://kamin.rayon.in.ua/rule<br/><br/>Відповідно, якщо ваш коментар видалили, значить ви їх порушили. <br/><br/>Ми ще раз закликаємо до нормальної цивілізованої дискусії, без образ честі й гідності людини та лайливих слів. І ще раз наголошую на тому, що редакція залишає за собою право без пояснень та попереджень видаляти коментарі тих користувачів, які грубо порушують наші правила.<br/><br/>Я вважаю, що це цілком справедливо. Тим більше, що це не ноу-хау нашого видання, а загальноприйнята світова практика. <br/><br/>Крім того, висловлю доволі суб'єктивну думку: мені тяжко зрозуміти, на що розраховують люди, які систематично анонімно не соромляться ображати та матюкати героїв наших публікацій?! Хочете вести здорову дискусію, ми радо вітаємо вас на нашому сайті. Хочете звести особисті рахунки чи просто облити брудом людину, робіть це при особистих зустрічах з нею. Тут не місце для таких речей!
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024