В Осівцях священик благословив початок роботи дитсадка

09 Серпня 2016, 10:47
2094

Після літньої перерви розпочав свою роботу дитячий садок села Осівці.

На запрошення колективу цього закладу настоятель місцевого Свято-Параскевського храму прот. Сергій Приходько звершив тут молитву перед початком доброї справи, окропивши приміщення та присутніх освяченою водою, - повідомляють у Камінь-Каширському благочинні.

Для дитсадка отець Сергій благословив Почаївську ікону Пресвятої Богородиці, а працівникам – по іконі Святителя Миколая, побажавши всім Божого Благословення, вдалої праці та натхнення у вихованні підростаючого покоління.





 

Коментарі
09 Серпня 2016, 14:19
"Після літньої перерви розпочав свою роботу дитячий садок села Осівці.": хоч голова сільської ради заходив на цей захід? Незнаю як це можна назвати, "Хрін" може дати більш класичне ототожнення, назву чи ще як на те він і класик але схоже що "піп", "попи" вже будуть порядкувати скрізь де можна буде ступити хоч півстопою куди-небуть аби сказати своє напуствие. Без Них вже не проходить ні один суспільний для народу захід. Святити автомобіль, дім, молодих, новий паркан ще не пробували в Осовцях висвятити проект школи за тим щоби скоріше почалося будування школи?, нехай висвятять початок жнив, колоття свиней, червоний ліхтар щоби не дай боже засвітився синім врешті решт генделик щоби менше совалося п"яниць або навпаки побільше приносило доходу, обійти село хресним ходом для благодатного дощу. Думається, що така навала "попів" на наше громадське життя пов"язане з призначенням Нового архіпастиря або Новими маркетинговими досягненнями УПЦ, незважаючи на свідому чи несвідому віру в господа нашого народу побільше перебувати, йти до людей збиваючи разом із тим хоч яку копійку. Ні дня без копійки, вовка ноги годують.
10 Серпня 2016, 01:34
Сільський голова Андрій Михалик як завжди - в запої
10 Серпня 2016, 14:58
Отже на наступних виборах Осівці будуть вибирати між місцевим священником отцем Сергієм та тим хто завжди в "запої" громадянином Андрієм?))))))). Думається якщо УПЦМП дасть посильну допомогу селу у вигляді будівництва школи аж до другого поверху включно то слід УПЦ вже думати, що Храм в К-каширську їхній? Відкинемо мій сарказм але запропонуємо УПЦМП надати дійсно допомогу у будівництві школи місцевим вірним УПЦМП оскільки вони потребують не тільки духовного але й вічного потягу до знань. Якихось там три-п"ять мільйонів гривень це тільки "взятка" по Західній Україні за якийсь там тиждень, обійдуться в Москві й без цих грошей.
Коментар
16/04/2024 Вівторок
16.04.2024