«Батьківщина» здобула беззаперечну перемогу на виборах в ОТГ, – Юлія Тимошенко

26 Грудня 2018, 16:26
Юлія Тимошенко 2079
Юлія Тимошенко

«Батьківщина» перемогла на виборах в ОТГ, які відбулися 23 грудня, і, за попередніми підрахунками, отримала 35,7% голосів виборців.

Про це повідомила лідер партії Юлія Тимошенко на прес-конференції в Києві, оголошуючи попередні результати місцевих виборів.

«Абсолютне перше місце з великим відривом посіла «Батьківщина» – 35,7%. На другому місці з результатом 22,7% – Блок Петра Порошенка. Ці вибори – остання велика репетиція перед президентськими виборами. Це остання справжня соціологія, де не міряють випадково думки якихось людей, де соціологію рахують конкретно по бюлетенях», – зауважила Голова партії.

За її словами, «Батьківщині» вдалося досягти перемоги попри шалений адміністративний ресурс, який задіяла чинна влада.

«Це, по суті, був виборчий армагедон, коли фальсифікації, підкуп були вражаючими. Ламали людей, примушували зніматися з виборів», – констатувала лідер «Батьківщини» і обурилася, що влада примушувала кандидатів у голови ОТГ йти не самовисуненням, а від «Блоку Петра Порошенка».

А втім, тиск і фальсифікації не допомогли президентській силі. Партія «Батьківщина» від виборів до виборів лише збільшує народну підтримку. Так, політична сила Юлії Тимошенко перемогла в кожній із 7 хвиль виборів в ОТГ, здобувши 30% від кількості депутатів, обраних від партій. А також у цілому демонструє переконливу динаміку.

«Ми починали з 5,68% у 2014 році, у 2016 – 2017 роках – 28,6%, а на останніх виборах ми вже маємо 35,7%», – сказала вона.

Юлія Тимошенко пишається своєю командою, «яка може протистояти будь-якій навалі влади і таким масштабним порушенням».

«Це означає, що на президентських виборах, які б технології не використовував Порошенко, з такими громадянами і з такою командою, як у мене, ми можемо протистояти всьому. Ми не дамо їм сфальшувати президентські вибори», – наголосила політик.

Як відомо, у неділю, 23 грудня, відбулися перші вибори депутатів сільських, селищних, міських рад ОТГ і відповідних сільських, селищних, міських голів у 77 ОТГ в 13 областях України.

Коментарі
26 Грудня 2018, 20:59
Диву даюсь!!!!Як можуть за її голосувати нормальні люди,за цього лицеміра!!!Коли випустили з клітки,яка вона на камери була несчасна та нікчемна,а як запахло владою вмить воскресла!!!
26 Грудня 2018, 22:06
"Яскраву" перемогу Юлі видно у Гуті - Боровенській! Голова ОТГ від Солідарності, більшість депутатів від ПОПа, і по 2 особи від Юлі та Палиці(Коломойського). Так чи чуть інакше і в інших територіальних громадах...
26 Грудня 2018, 22:44
Краще сто грам, ніж голос за тимошенко!
26 Грудня 2018, 23:31
За тимошенко психіатрична лікарня давно плаче...Беззаперечно...
26 Грудня 2018, 23:40
Невже ви вважаєте за нормальних тих хто голосуватиме за БПП і ППО?
27 Грудня 2018, 00:35
Тобто коли якась жовтенко обзиває громаду алкашами і продажними за 100 грам, то це нормально? А коли жовтенко вказали , що вона не права , в досить коректній формі, то коментар видаляється і Леся жовтенко стає просто Лесею? По ходу не тільки вона продалась за 33 срібних .Цей коментар я заскриню, якщо видалите знов , вимагатиму пояснень , бо це обмеження моїх громадянських прав на власну думку
27 Грудня 2018, 00:37
О диво, вибачаюсь ,Леся також пропала, а їі вірну Юлії за що?
27 Грудня 2018, 01:44
&quot;Почти половину объединенных территориальных общин возглавили представители Блока Петра Порошенко &quot;Солидарность&quot;. В то же время работники партии Тимошенко возглавили лишь пять общин. По количеству же мандатов &quot;Батькивщина&quot; на втором месте&quot;, - йдеться у популярному блозі, повідомляють Патріоти України. Цитуємо далі:<br/><br/>&quot;Что и требовалось доказать. Хваленые рейтинги Тимошенко, о которых наперебой заявляют проплаченные социологи, оказались выдуманными. Хотя, стоит признать, некоторого эффекта ЮВТ и ее пиарщики достигли, поскольку реальная поддержка партии популистки все же возросла до неприличных высот.<br/><br/>Но и тотальный провал, если исходить из &quot;соцопросов&quot;, Тимошенко поясняет своей победой. По словам лидера &quot;Батькивщины&quot;, именно ее сотрудники выиграли выборы.<br/><br/>По результатам подсчета голосов местных выборах, представители БПП получили в победителях 52 глав объединенных общин, а также 370 мандатов.<br/><br/>Среди тимошенковцев возглавлять ОТО будут всего пять человек, что и свидетельствует о том, что реальные рейтинги &quot;Батькивщины&quot; далеки от рисуемых. Всего в местные депутаты представители &quot;воной&quot; пробились 322 человека.<br/><br/>На третьем месте - &quot;Аграрная партия&quot; с 83 мандатами. Еще 68 депутатов будут представлять &quot;УКРОП&quot;, 43 - &quot;Радикальную партию&quot; и 27 - &quot;Народный фронт&quot;. В местные общины прошел также 191 самовыдвиженец.<br/><br/>Таким образом, пропрезидентская партия и ее сторонники добились избрания в главы общин на почти половине из них, набрав 49,7% поддержки. Фактически это означает, что, с использованием админресурса или без оного, Порошенко и его фракция вполне может добиться победы в выборах как в ВР, так и президентских&quot;.
27 Грудня 2018, 12:36
Рейтинги та заяви &quot;воної&quot; явно розраховані для тих хто не вміє рахувати і читати. А її тексти дуже співзвучні із текстами ізза порєбріка де на біле голосять що воно чорне.
10 Січня 2019, 21:48
Дадуть вам по пару сотень і ви бігом побіжите за них голосувати...
Коментар
20/04/2024 П'ятниця
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром