У Камені-Каширському відбулася нарада для майстрів лісу

28 Грудня 2018, 15:00
На Волині відбулася нарада для майстрів лісу 3728 Джерело: lisvolyn.gov.ua
На Волині відбулася нарада для майстрів лісу

У ДП СЛАП «Камінь-Каширськагроліс» пройшло чергове навчання-нарада для працівників лісу.

Повідомляє прес-служба Волинського ОУЛМГ.

На заході обговорювали основні вимоги для створення безпечних умов праці та їх організаційні основи, правила виробничої безпеки. Також йшлося про фізіологію, гігієну праці та виробничу санітарію, пожежну безпеку, надання першої медичної допомоги потерпілим під час нещасних випадків, правила поведінки у випадку аварії та про інші основні постулати охорони праці та управління ризиками.

Так, навчання-нараду розпочав директор підприємства Олександр Грицай.

«Чітко розумію власну відповідальність за життя і безпеку людей, які у нас працюють. Тому вкотре звертаюся до всіх вас із проханням ставитися до вимог охорони праці з особливою відповідальністю. Зі свого боку ініціював та надалі шукатиму різні можливості щодо підвищення профільних знань для працівників. І одразу  наголошую: контроль за проведенням спеціальних інструктажів та навчань буде постійним. Розумію, що іноді здається зайвим нагадування одних і  тих же правил безпечної поведінки та застосування необхідних заходів  чи засобів захисту. Але ми не знаємо, коли це може врятувати чиєсь здоров’я і навіть життя», – наголосив він.

На нараді виступили також начальник сектору розслідування та обліку нещасних випадків Держпраці у Волинській області Ярослав Головка та заступник директора Луцького навчального центру Андрій Бондарук, який розповів про можливості та особливості профільного навчального процесу.

Зокрема він нагадав, що працівники, у тому числі посадові особи, які не пройшли навчання, інструктаж та перевірку знань з охорони праці, взагалі не можуть бути допущеними до роботи. 

Загалом такі профільні навчання, стажування, перевірка знань та проведення інструктажів уже давно стали традиційними для працівників волинських держлісгоспів. 



 

Читайте також: Серед камінь-каширських лісівників чимало учасників АТО. ВІДЕО

Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром