Камінь-каширські лісівники оздоровлюються на морі

12 Серпня 2016, 15:00
1496 Джерело: is.volyn.ua

Програма, започаткована обласною організацією профспілки працівників лісового господарства України, успішно реалізовується.

Повідомляє прес-служба Волинського обласного управління лісо-мисливського господарства.

– Цього літа ми уклали договір про оздоровлення наших працівників із базою відпочинкку «Водник», що у Херсонській області, – розповідає голова профспілкової організації Павло Матіюк. – На сьогодні там побувало п’ять наших груп, кожна по тридцять працівників. Нещодавно до берегів Чорного моря відправився ще один автобус із представниками лісогосподарських підприємств управління та членами їхніх сімей. Загалом на базі «Водник», що в місті Залізний Порт, уже відпочило 150 працівників галузі.

Найбільше про комфортний відпочинок своїх працівників дбають ДП «Камінь-Каширське ЛГ», ДП «Поліське ЛГ», ДП «Любомльське ЛГ», ДП «Турійське ЛГ» та ДП «Володимир-Волинське ЛГ». Саме вони за сприяння цієї профспілкової програми оздоровили найбільшу кількість своїх працівників. 

Павло Миколайович зауважує, що цей відпочинок фінансується державними лісогосподарськими підприємствами. Лісівникам потрібно лише прийняти рішення і оплатити проїзд, а це – 750 грн на людину.

Серед щасливих власників путівок до моря – робітники, майстри лісу, лісничі, інженерно-технічні працівники галузі. Такому значному досвіду оздоровлення своїх працівників сьогодні може позаздрити кожна галузева профспілка області.

Коментарі
13 Серпня 2016, 14:47
К-Каширська профспілка, а саме ЇЇ голова (жінка, бувшого начальника міліції в К-Каширську) у свій час під час правління Яценюка фактично вберегли це підприємство від розвалу. Якщо хто пригадує то Волинське лісове господарство мали реорганізувати, об"єднуючи кілька Держлісгоспів в одне управління чи як там Його було б в наступному. Але фактично профспілки зберегли це підприємство для К-Каширська, профспілкові збори, намагання профспілків йти на Київ застерегли Київ від наступних дій. На жаль з Дорожнім відділом цього не сталося і тому Ми бачимо те що бачимо. Тому слава богу, що у Нас в К-Каширську ще існує потужне підприємсво яке сплачує для Нас які-небуть податки та дає для району який небуть позитив в розвитку районі.
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024