На Камінь-Каширщині відкрили сучасний Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Волиньгаз»

02 Січня 2019, 07:01
На Камінь-Каширщині відкрили сучасний Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Волиньгаз» 4039
На Камінь-Каширщині відкрили сучасний Центр обслуговування клієнтів ПАТ «Волиньгаз»

Жителі Каменя-Каширського одержали сучасний Центр обслуговування клієнтів європейського зразка на базі відділень газової компанії. 

Повідомляють кореспонденти Волинської газети.

Газовики урочисто відкрили його в останній робочий день року– 29 грудня. Камінь-Каширське відділення ПАТ «Волиньгаз» обслуговуватиме 13 тисяч споживачів природного газу. У цьому ж Центрі споживачів працюватимуть три менеджера.

Такий же Центр обслуговування клієнтів відкрили у Ратному. Щоправда Ратнівське відділення ПАТ «Волиньгаз» обслуговуватиме 15 тисяч споживачів природного газу з чотирма менеджерами.

«Відкриття вже третього та четвертого центрів обслуговування клієнтів на Волині – подія, важлива і для газовиків, і для споживачів. Адже десятки років компанія прагнула удосконалити клієнтський сервіс, привести його у відповідність до світових стандартів та вимог.  Тому виключно за кошти компанії за короткий час здійснилася  давня мрія споживачів. Прогнозуємо, що в смт. Ратне Центр щодня відвідуватиме до 70 клієнтів, а в місті Камінь-Каширський  - до 60 споживачів природного газу», – зауважив начальник управління клієнтського сервісу ПАТ «Волиньгаз» Юрій Петрук

До слова, на Волині вже діє чотири сучасні Центри обслуговування клієнтів газової компанії. Нагадаємо, три з них відкрили цьогоріч, а перший ЦОК сучасного формату почав працювати 17 жовтня 2017 року в Луцьку. В Новому році заплановано відкриття ще двох Центрів обслуговування у двох містах - Володимирі-Волинському та Горохові.

Цн центри європейського зразка. Адже в них у повній мірі дотримана головна концепція: комфортні умови для клієнтів, просторі приміщення, зручні зали очікування, можливість скористатися послугами Особистого кабінету та одразу на місці зареєструватися у ньому. При цьому, споживач має максимальний доступ до інформації, яку за потреби отримує у фахівця або на інформаційних стендах.

Сучасні технології обслуговування та доступність ЦОКів дають можливість зекономити час, спростити процедуру одержання послуг, а також бути в курсі усіх нововведень на газовому ринку країни.

Центр обслуговування клієнтів у місті Камінь-Каширський розташований на вулиці Хотешівській, 9. Графік роботи: щодня, окрім вихідних, із понеділка до п’ятниці з 8:00 - 17:00 годин, обідня перерва - з 13:00 до 14:00 годин.

 

Читайте також: «Наша місія – безперебійне та безаварійне газопостачання», – керівник газового господарства району

Коментарі
06 Січня 2019, 00:04
А де фото? Де докази?
Коментар
18/04/2024 Четвер
18.04.2024