У Гуто-Боровенській ОТГ визнали повноваження голови: детальніше про перше сесійне засідання

04 Січня 2019, 08:01
У Гуто-Боровенській ОТГ визнали повноваження голови: детальніше про перше сесійне засідання 5324
У Гуто-Боровенській ОТГ визнали повноваження голови: детальніше про перше сесійне засідання

У Гуто-Боровенській ОТГ 3 січня відбулося сесійне засідання.

Про це пише депутат районної ради Світлана Сидорук на своїй сторінці у Facebook.

На засіданні голова сільської виборчої комісії Ольга Балик оголосила результати перших виборів в Гуто-Боровенську ОТГ.

Цей день вважають народженням Гуто-Боровненської сільської ради.

Адже саме тоді прийнято багато важливих рішень, які заклали основу діяльності ради як юридичної особи:

  • визнано повноваження голови та 22 депутатів,
  • запущено процедуру реорганізації 4 сільських рад, які прийняли рішення про об'єднання в Гуто-Боровненську сільську раду,
  • затверджено штат апарату управління в кількості 22 одиниць,
  • утворено три постійних комісії, виконавчий апарат ради,
  • обрано секретар ради, затверджено заступника ради,
  • покладено виконувати обов'язки старост на двох колишніх сільських голів та двох секретарів сільських рад( хоча законом така норма не передбачена),
  • прийнято ряд важливих нормативних документів.

«Старт взято!!! Дистанція в 2 роки буде непростою, але цікавою. Незабаром прийняття важливих бюджетних рішень, які запустять фінансування всіх життєвонеобхідних послуг в громаді. Побажаємо всім обранцям громади плідної, ефективної та результативної праці!!!» – підсумовує Світлана Сидорук.

Читайте також: Представники яких партій здобули перемогу: результати виборів до Гуто-Боровенської ОТГ

 

Коментарі
04 Січня 2019, 11:38
Якщо спираєтесь на статтю Світлани Макарівни то чому відсутня інформація про 100% преміювання новообраного голови .За що?<br/>В ПЕРШИЙ день -Премія .....Таке може бути тільки в Гуті і тільки при таких продажних депутатах.Але ,враховуючи потрачені кошти на вибори,це стає зрозумілим.
04 Січня 2019, 15:21
А хто вона така, що вона дає якісь статті? Яким боком вона до громадм? Гоніть її в шию!
04 Січня 2019, 15:46
Інформація про помічника депутата Сидорук С.М. є у відкритому доступі.За бажанням<br/>можна ознайомитись.А статті пише щоб донести до людей інформацію яку ви приховують.А що стосується її боків то тут можна тільки позаздрити!А гнати і не тільки в шию треба таких як ти і тобі подібних яких є досить багато зокрема і серед обраних депутатів.
04 Січня 2019, 16:57
Ще в Макарівни хватить сили щоб тебе,безхребетне створіння нагнати в шию.В Гуті її коріння і вона на вас дивитись не буде , якщо не будете робити по закону...
04 Січня 2019, 17:41
Макарівна говорити багато вміє, а от реальні речі робити ні!<br/>Популістка
04 Січня 2019, 19:51
В КАмінь Каширській політиці не бачу їй рівних!!!
04 Січня 2019, 20:49
Парасюк,Філатов,Купрій,Петро Савчук. Хотів би бачити Макарівну в цьому списку.
04 Січня 2019, 20:50
Вона гідна кращого
04 Січня 2019, 21:47
Макарівни місце на окраїні Краснилівки і не більше. Фальшива людила
04 Січня 2019, 21:50
Нехай спочатку Макаріана у своїй голові наведе порядок
04 Січня 2019, 22:52
До чого тут краснилівка ,свистЮлька,наведи порядок у своїй макітрі!
04 Січня 2019, 23:06
Макарівна це посміховисько
05 Січня 2019, 00:14
Філатов вже давно відхрестився від макарівни і її укропу
05 Січня 2019, 00:14
Філатов вже давно відхрестився від макарівни і її укропу
05 Січня 2019, 00:15
Дуже рідко коментую, бо не бачу сенсу. просто для інформації Юлі - як депутат районної ради маю право дорадчого голосу на сесіях всіх сільських рад в районі, як голова районної організації політичної партії &quot;Українське об'єднання патріотів-УКРОП&quot; зобов'язана допомагати у здійсненні депутатських повноважень двом депутатам-укропівцям. Читайте ЗУ &quot;Про місцеве самоврядування в Україні&quot; та &quot; Про статус депутатів місцевих рад&quot;. Народилася в с. Гута-Боровенська, живу в с. Карасин, маю 13 років служби в органах місцевого самоврядування, диплом магістра державного управління. Для Олега- в 2015р за кошти фонду І.П. Палиці був проведений ремонт по зовнішньому оздобленню приміщення ЗОШ с. Гута-Боровенська, в 2017р були направлені кошти з державного бюджету на виготовлення ПКД щодо добудови класних кімнат. спортзалу, їдальні ЗОШ с. Гута-Боровенська, в 2017 р- були виділені 500 тис. грн. з держ. та обл.бюджету на кап.ремонт даху моєї рідної школи, тричі надався спортінвентар для футбоьної команди(2016 р- турнір ім. Ф.Кузьмича, 2017р- футбольний турнір до Дня села, 2018р- футб. турнір до Дня села), в 2018р зініціювала, брала участь у написанні проекту по облаштуванню спортивного стадіону ім. М.Самка, який став переможцем обласного конкурсу і сільська рада отримала кошти в сумі 100 тис. грн, проведені земляні роботи. Фонд І.П.Палиці та народний депутат І.М. Констанкевич підтримував поїздки фольклорного колективу &quot;Приданки&quot; на &quot;Поліське літо з фольклором&quot;, на фестиваль &quot;Червона калина &quot;, проведенні дня села в 2018р. Три проекти були зреалізовані і в ДНЗ &quot;Сонечко&quot; с. Гута-Боровенська. Про інші села писати не буду(багато тексту). І за всім цим є частина моєї роботи!!! І ще я дуже люблю своє рідне село і я не буду запитувати в когось дозволу їхати в рідне село. брати участь в роботі виконкому, сесій, розбудові громади. Бо мені НЕБАЙДУЖЕ і мені є що віддавати своєму селу і своїм односельчанам: тут мене виховали, навчили, зростили і я МАКАРІВНА!!! А я МАКАРА знали і знають в усіх селах громади. І на остаток, якщо маєте бажання і підстави ображати- кажіть це дивлячись в очі, або підписуйтесь власним іменем. Чи слабо??? А так- це низько і бридко!!!
05 Січня 2019, 01:35
Як гарно Макарівна пропіарилась, дякуючи фонду Палиці. Запахло бурштином... А що зроблено в селах Житнівка, Великий Обзир, Піщане, Верхи, Полиці?
05 Січня 2019, 01:51
Ідіот: там всі відхрестилися від паршивого укропу... чого раджу і Макарівні
05 Січня 2019, 02:33
[Фонд І.П.Палиці та народний депутат І.М. Констанкевич підтримував поїздки фольклорного колективу &quot;Приданки&quot; на &quot;Поліське літо з фольклором&quot;, на фестиваль &quot;Червона калина &quot;, проведенні дня села в 2018р]. А ще Ігор Палиця вкрав гроші, які були виділені на ремонт дороги Одеса -Рені. Ще Ігор Палиця очолював корупцію на Одеській митниці. Відколи патик купив ФК Волинь команда скотилася в першу лігу і поїздами почала їздити на матчі. Ну про бурштин вже писали , там він добре руки гріє. У нього навіть своя гопота зі стволами є, варта порядку.
05 Січня 2019, 13:10
А при чому УКРОП? МАкарівна сильна людина і тим,що вона досягла завдячує тільки своєму розуму!
05 Січня 2019, 13:16
І краденим укропівцями грошам... У Констанкевич навіть чоловік ХАБАРНИК. Про що ще може бути мова. Подивлюся на них коли Лондонський суд виб'є у Мойші 3 млрд крадених у приватбанку$
05 Січня 2019, 13:53
По всіх селах (результати є по кожному) піаритись не буду- краще Ви самі запитайте у сільських голів, керівників установ(бо все зроблене переходило на баланс громади). Якщо є бажання &quot;стьобати&quot; Макарівну&quot; - не заперечую, бо є публічною особою. Що вкрав І.Палиця я не знаю, а що зробив у нас по району мені відомо, і багатьом людям теж.Саме програма &quot;Волинь спортивна&quot; фонду І.П.Палиці найбільш профінансована - чого вартий стадіон &quot;Авангард&quot;, нове футбольне поле в Камені -Каширському.... Політична воля сьогодні в руках БПП, в нас в районі також...Бути в тій чи іншій партії не злочин. а вибір. Злочин- красти бюджетні кошти, вимивати з них готівку. Створення Гуто-Боровенсько ОТГ- шанс для жителів цих сіл стати самодостатньою і відповідальною громадою, а політична воля на це у тих, кого обрали люди. Сидіти і спостерігати лише за цим я не буду- для мене це не правильно. І Вам також раджу приїздити на сесію в Гуту(якщо Вам невсерівно і Ви вболіваєте за краще в цій громаді і не лише), особливо коли прийматеметься бюджет, програма розвитку громади, про заплановані об'єкти, проекти, зміни у фінансуванні та фукціонуванні закладів освіти, охорони здоров'я, культури і допомагати людям знати про кожний крок вибраної влади, брати участь у вирішенні проблемних питань і розуміти як рухатися далі. Або просто дивіться на Лондонський суд чи інше- це Ваше право і Ваш вибір. Але ні Порошенко, ні Коломойський,ні Савченко, ні Палиця будувати громаду в Гуті не будуть. Гарного всім Нового року, свідомого вибору влади, активної участі у державних і громадських справах, любові до України і людей, терпіння і злагоди. Лише з Богом одна ПРАВДА і лише перед ГОСПОДОМ ми всі рівні. Щасливого Різдва Христового!!!
05 Січня 2019, 20:23
Поганий той солдат який не мріє стати генералом. Поганий той шут який не мріє бути королем.
06 Січня 2019, 12:18
&quot;.Бути в тій чи іншій партії не злочин. а вибір. &quot; - цей вибір багато хто зробив саме для того , щоб красти так звані &quot;бюджетні кошти &quot; , а точніше - кошти ПЛАТНИКІВ ПОДАТКІВ!!<br/>А про цю цитату я вам нагадаю трохи згодом , коли ви зробите інший &quot;вибір&quot; , перебігши в іншу партію ))
07 Січня 2019, 23:41
А те ,що Міша - БПП ,а йшов самовисуванням - це що!!!?!???
08 Січня 2019, 16:25
До чого тут партії? В селах голосують за людину. І якщо кожна людина на своєму місці, від простого робітника до президента, буде добросовісно виконувати свою роботу, то тільки тоді буде толк в державі вцілому. Може почнемо робити? А то доплюємось до обезводнення. А жінка в політиці - це жінка нещаслива в особистому житті. Так що не треба заздрити . Мені ніколи не подобались жінки в шкірянках і з маузерами на боці.
08 Січня 2019, 17:29
Ти є дебільна людина як і твій Міша , вітя сус , Люда манукалиха та інші &quot;політичні проститутки&quot; ))<br/>Якщо за твого Мішу голосували як &quot;за людину&quot; , то чого там за нього їздила Манукалиха, дірєктори шкіл напрягались пасьом саме від БПП?? <br/>Та й зараз Савченко визнав і привітав його як ставленника від БПП . <br/>Тобі треба сцяти в очі , курво?
08 Січня 2019, 22:01
Саме ти курва і дебіл. За все життя тільки сцятти в очі навчився чи ще щось вмієш? А вище перечислених я навіть не знаю особисто. Якщо будуть робити, то честь їм і хвала. Так висловлюється людина, яка коли йдуть в АТО, їде на заробітки, або займає якусь дріб&quot;язкову посаду і плекає великі амбіції. Або містечка не хватило. А, в принципі, це ваше ОТГ і ваші Міші і т. д...
09 Січня 2019, 11:02
&quot;курві сци в очі - буде казати , що дощ йде&quot; - це народна приказка, фолькльор )) мається на увазі тупа або абсолютно некомпетентна істота , яка нічого не знає , але веде вумну дискусію , робить &quot;мудрі&quot; висновки , ігноруючи або не знаючи суті справи .<br/>А щодо мене - то я без великих амбіцій і заробітків )) Просто дууууже добре знаю цю всю камінську політичну 3,14здобратію )))
09 Січня 2019, 22:39
А ви знаєте і фольклор, і число пі. Яка грамотна людина! Ще б трішечки культури . Якщо у вас ні амбіцій, ні заробітків, то і внеску в наше світле майбутнє швидше всього немає. Ви ж навіть пишете в час, коли люди працюють. Якщо ви всіх так добре знаєте, то може ви їх кум?
10 Січня 2019, 10:25
Ага, знаю і число пі )) <br/>А щодо повчань щодо культури - то Просто Я називаю речі своїми справжніми іменами та назвами . очевидно , що тим,про кого мова тут ,це і не подобається . Тому і репетують про &quot;культуру&quot;
10 Січня 2019, 11:05
Ото батл 3,14здець
11 Січня 2019, 22:40
Про культуру мова є, про назви речей своїми іменами теж є, а про свій внесок немає... Фігня якась виходить. Останній раз питаю, що зробив для загального блага, для людей, України? І не треба так заводитись. Я не з тих і не з цих. Мені просто нудно . Ну я так розважаюсь. Здається й Іванові сподобалось.
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024