Гіпермаркет меблів і люстр Dybok.ua планує приємно здивувати волинян

10 Січня 2019, 18:00
Dybok.ua пропонує величезний асортимент продукції за низькими цінами 2422
Dybok.ua пропонує величезний асортимент продукції за низькими цінами

Меблева компанія Dybok.ua, що представлена інтернет магазином www.dybok.ua і Гіпермаркетом меблів і люстр у Луцьку, пропонує для мешканців Волині величезний асортимент продукції, низькі інтернет ціни, вигідну розстрочку, безкоштовну доставку та інші вигідні і зручні сервіси. 

Надання якісного сервісу при купівлі меблів і люстр для всіх мешканців Волинської області є одним з пріоритетних напрямків розвитку компанії –зауважив власник компанії Dybok.ua Віталій Бєлєнький. Тим більше, що географія доставок замовлень у області постійно розширюється і включає наразі найвіддаленіші населені пункти. І я впевнений, що нам є чим здивувати волинян.

Зручність замовлення

Ми використовуємо омніканальну модель бізнесу – коли всі переваги, сервіси, товари з інтернет-магазину www.dybok.ua стають доступними у Гіпермаркеті, і навпаки. Обирайте і купуйте товар де вам зручно – на сайті, за номерами телефонів, або безпосередньо у нашому Луцькому Гіпермаркеті – а про все інше потурбуємось ми.

У Гіпермаркеті, що займає площу більше 1000 кв.м, ми розмістили найпопулярніші моделі меблів і люстр, які клієнти переглядають і купують в інтернеті. Представлений товар вибирали на основі рейтингів сайту, тому всі наявні на виставці меблі – це топи продажів інтернет-магазину www.dybok.ua. 

Онлайн-каталог нараховує понад 50 тисяч товарів.


Величезний асортимент меблів і люстр

У Гіпермаркеті представлені всі головні категорії меблів- кухні, вітальні, спальні, шафи-купе, дитячі, передпокої, а також люстри, бра, торшери і товари освітлення. Ви побачите меблеві кімнати – готові інтер’єрні рішення, завдяки яким зможете краще уявити і спроектувати ці товари у власній оселі. Водночас ще більший асортимент налічує сайт компанії www.dybok.ua– де представлені біля 50 тисяч одиниць товарів.


Низькі ціни

Ціни на меблі – діапазону середній та економ. Асортимент виставки розрахований на широке коло покупців. Деякі товари можна придбати за унікально низькими цінами, і це аж ніяк не за рахунок якості – а завдяки тісній співпраці та регулярним акціям, які ми проводимо разом з постачальниками. 

Розстрочка 0% на 3 або 6 місяців

Послуга 0% розстрочки на 3 або 6 місяців діє при оформленні замовлення у Луцькому гіпермаркеті меблів. Детальніше про умови оформлення у продавців-консультантів.

Безкоштовна доставка меблів по Луцьку і Волинській області

У нас діє безкоштовна доставка замовлення (за умови покупки на суму від 3000 грн) до під’їзду або дверей у будь-якому іншому населеному пункті області.

Замір і складання меблів

Діє послуга виклику замірника, який допоможе заміряти, підібрати і оформити кухню, якщо виникне така потреба.

Замовляючи послугу збирання меблів, ви отримаєте гарантію на виконану роботу.

Обмін та повернення

Пропонуємо послугу обміну або повернення товару, якщо він з певних причин не підійшов. Термін дії – 30 днів з дня отримання покупки (за умови збереження цілісності упаковки і самого товару).

Чекаємо вас:

Сайт www.dybok.ua
Гіпермаркет меблів і люстр Dybok.ua : Луцьк, проспект Волі 49а, «Сітіпарк», 2 поверх.

 

Коментарі
11 Січня 2019, 00:34
Тупа реклама.
Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024