Бузаки: жителів району запрошують на молодіжні дискотеки

18 Серпня 2016, 13:40
4360

У селі Бузаки 20 та 21 серпня відбудуться молодіжні тематичні дискотеки. Зокрема, у місцевому клубі молоді пропонують взяти участь в цікавому дійстві під назвою #всівбілому та відсвяткувати 25-річчя незалежності України. 

« 20 серпня // субота // WhiteParty - приходимо на дискотеку в білому... Очікується цікава розважальна програма, конкурси та подарунки... 
21 серпня // неділя // Українська дискотека до 25-річчя незалежності України... Будемо раді бачити всіх у вишиванках!» – пишуть організатори дискотек Lipich Project у своїй спільноті Вконтакті. 


До слова, тогоріч під час святкування Дня незалежності на дискотеці в селі Бузаки провели конкурс на кращу вишиванку, переможцями якого стали чарівні дівчата Олена Хомич, Олеся Салюк та Катерина Мись.

А ще зібрали кошти для потреб воїнів АТО. В результаті 1 200 гривень передали для закупівлі генераторів для бійців 14-ї окремої механізованої бригади

Під час дискотеки до Дня Незалежності України молодь, що перебувала у клубі, завзято заспівала народну пісню про Путіна. Участь в акції протесту взяли близько ста любителів гарного відпочинку.

Таким чином, молодь висловила зневагу до російського президента через вторгнення ворожих військ на українські землі. 

Увага! На відео присутня ненормативна лексика! 

Під час виконання пісні організатори свята розгорнули на сцені синьо-жовтий український прапор, на якому потім молодь висловила землякам, що воюють на Сході, свою любов та підтримку.

Прапор подарували бійцю 44 артилерійської бригади Валентину Чикиді із села Видерта, якого він після відпустки забрав у зону АТО. Варто зауважити, що в святкуванні 24-річчя Незалежності України взяли участь гості із Білорусії. 






Коментарі
11 Грудня 2016, 02:15
і знову жодної молодої людини з бузак нема
Коментар
29/03/2024 Четвер
28.03.2024