Камінь-Каширський центр зайнятості розпочав співпрацю з Гуто-Боровенською ОТГ

17 Січня 2019, 11:22
Камінь-Каширський центр зайнятості розпочав співпрацю з Гуто-Боровенською ОТГ 2917
Камінь-Каширський центр зайнятості розпочав співпрацю з Гуто-Боровенською ОТГ

Камінь-Каширська районна філія Волинського обласного центру зайнятості та Гуто-Боровенська об’єднана територіальна громада підписали угоду про спільну діяльність.

Про це повідомляє прес-служба центру.

Так, 16 січня директор Камінь-Каширської районної філії Волинського обласного центру зайнятості Лілія Дзямко та фахівці районної філії зустрілися з представниками Гуто-Боровенської об’єднаної територіальної громади. Лілія Дзямко розповіла про основні етапи проекту «Успішна громада» та напрямки його реалізації.

Обговорювали організацію громадських робіт, укомплектування вакансій, створення нових робочих місць, розвитку підприємництва та економічного розвитку, орієнтації молоді на здобуття актуальних для громади професій та спеціальностей. Також громаді розповіли про надання одноразової допомоги для започаткування власної справи, проходження професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації, надання послуг з профорієнтації, в тому числі дистанційно, у онлайн форматі, проводячи тестування за допомогою профорієнтаційної платформи «Моя професія: консультаційна мережа». 

підписано угоду про спільну діяльність між Камінь-Каширською районною філією Волинського обласного центру зайнятості та Гуто-Боровенською об’єднаною територіальною громадою.

На завершення заходу Камінь-Каширська районна філія Волинського обласного центру зайнятості та Гуто-Боровенська об’єднана територіальна громада підписали угоду про співпрацю.


Читайте також: Обговорили подальші кроки децентралізації Камінь-Каширщини

Коментар
19/03/2024 Понеділок
18.03.2024
17.03.2024