На Камінь-Каширщині метатимуть бомби і пускатимуть ракети

26 Січня 2019, 10:33
Навчання авіації 6832
Навчання авіації

На території авіаційного полігону (в/ч А1547) села Поворськ Ковельського району в період 28-30 січня будуть проводитися навчання авіації з практичним застосуванням авіаційних засобів ураження (бомбометання, пуски ракет) в день та вночі.

Оскільки територія авіаційного полігону складає близько 25 тисяч гектарів, і він розміщений у межах трьох районів Волинської області (Ковельський, Камінь-Каширський, Маневицький) є небезпека для цивільного населення потрапити в зону дії ураження вибухових речовин, – інформують у Ковельській РДА.

З метою недопущення загибелі та травмування людей командування полігону повідомляє, що в’їзд на його територію категорично заборонений.

Коментарі
26 Січня 2019, 14:51
Бомби і ракети метали вчора камінчуки в кометарях під заміткою про смертельне дтп .добре що редакція закрила коментарі .<br/> Треба закрити коментарі під іншими замітками бо гівномети можуть прлдожити цю тему далі
26 Січня 2019, 16:42
Тато вчасно підсуєтився?меньше людей знатиме-легше відкупить синочка.
26 Січня 2019, 16:43
Безкарність породжує безвідповідальність і злочини - ось які &quot;бомби&quot; потрібно метати<br/>Цей сопливий мажорчик вже ДВІЧІ вбив людей<br/>В АТО йти і брати в руки зброю , щоб захищати Україну - це для буськів є ГРІХ<br/>А в мирний час в стані алкогольного чи нарко сп'яніння вбити на машині дві жінки - це НОРМА<br/>перед Богом буде відповідати не тільки цей гімнюк ,а й усі його нащадки<br/>і він потім буде себе питати ,ЗА ЩО ЙОМУ ЦЯ КАРА???
26 Січня 2019, 16:54
Осуджувати когось є великий гріх.Треба це знати.
26 Січня 2019, 17:10
Окей , тоді зроби &quot;богоугодну&quot; справу - візьми до себе пожити осуджених пожиттєво вбивць чи гвалтівників))<br/>І відразу ж станеш СВЯТИМ ))<br/>Слабо?
26 Січня 2019, 17:12
А ще краще - прийди і скажи таке родичам ВБИТОЇ ЖІНКИ
26 Січня 2019, 17:18
Я вчора, хтось можливо й бачив, написав коментар про коментарі наших читачів щодо цієї трагедії конкретних людей та нас всіх, оскільки ми у той чи інший спосіб сприяємо толерації таких явищ, чим фактично висловив думку Читача 12:51 26.01.2019. Майже 12 тисяч переглядів цієї вчорашньої статті зі звинуваченнями протестантизму, заклики до невідомо чого на п'яну вечірню п'ятничну голову, відсутність бодай одного коментаря з числа свідків цієї трагедії чи тих, хто знайшов тіло тощо - свідчать, що той хто готів висловитися, той висловився. Але окрім злоби, лайна, дурних &quot;бомб і ракет&quot; там майже нічого конструктивного не було. Я сьогодні вранці з огляду на такі речі вніс пропозицію про закриття опції анонімного коментування щодо цього випадку взагалі, аби це не було тиском на будь-кого і не закінчилося непередбачуваністю. Кримінальні справи ще ніхто не вів онлайн у соцмережах. Хто знає конкретні факти, події, був свідком цієї біди чи знає щось більше від читачів сайту не з пліток - може звернутися до правоохоронців та публічно на цьому сайті, аби цього не затерли слідаки, але із зазначенням свого прізвища та імені. Це не той випадок, коли один політик бреше, а інший його перебріхує і у результаті виграє більший брехун. Тому адмін поступив правильно і своєчасно. Мене складно звинуватити у підіграванні Буську, позаяк я практично не знайомий з ним особисто, живу, як кажуть, у зовсім іншому середовищі і зацікавлений лишень у розумній та об'єктивній оцінці ситуації. Я не сприймаю публічного приниження як протестантизму у цілому, так і конкретної людини без суду і слідства. Всі ці емоції, погодьтеся, є суб'єктивними судженнями, а лінчування, нехай і у публічному просторі, це не для нас.
26 Січня 2019, 18:35
Розкажи який ти правильний дітям загиблої мами,рідним загиблої жінки,яких зробили і зроблять самих винуватими в дтп
26 Січня 2019, 19:10
А ти вважаєш, що діти, рідні загиблої жінки тільки те й роблять, що сидять нині у неті на сайті і чекають побільше матюків, брудних епітетів і метафор на адресу протестантів загалом, на &quot;продажних мєнтів&quot; та інших конкретних людей і їм від цього стане легше чи справедливіше? Ми живемо у реальному світі, з реальними правоохоронними органами, суддями, коментаторами у обстановці, схожій до порохової бочки. Часом однієї дурнуватої іскри у вигляді шизофренічного жарту чи припущення достатньо для соціального вибуху. Це ж вчора, для прикладу, хтось написав, що якась істота нас..л.а у криницю на Озюрку. А нам багатьом однаково де ср..ти - в криницю чи на сайт, бо з декого, даруйте, лайно лізе з усіх дірок Думаю, що і тим хто це писав, якщо це придумано, і тим хто це зробив, якщо це правда, такі провокаційні штучки треба обмежувати. Бо ми спочатку зробимо капость, а потім шукаємо правди. Ми спочатку заробляємо своїх 200 грн на виборах, віддавши свій голос за політичного &quot;інвестора&quot; цих виборів, допомагаємо на пилорамах, у лісі, на кордоні та деінде злодіям і аферистам, а після цього на нерозмитненій машині гасаємо дорогами в угарі і шукаємо справедливості та водночас можливості заробити ще якусь дармову копійчину для подальших понтів. От ці понти і марнославство вилазять всім боком, причому ніхто з нас не знає де кого і коли вони наздоженуть - чи на повороті на Волі, чи у кабінеті чиновника, чи деінде...<br/> Сайт, на моє переконання, не місце для проголошення вироків кому б це не було, є інші законні місця їх прийняття та оприлюднення.
26 Січня 2019, 19:40
Сайт все більше скочується до пташникової смердючої вигрібної ями вісті каменя
26 Січня 2019, 19:59
То правда
26 Січня 2019, 19:59
То правда
26 Січня 2019, 20:13
Шляхта, а де шукати правду? Люди висловлювали свою думку справедливості та законності нашої судової влади, нашого міста, бо на місці цієї небіжчиці міг бути кожен з жителів міста. Тільки декому ця деяка правда на сайті в коментарях від людей заважає провести свої чорні справи,чи не так? Можливо, усієї правди не знаю (всю правду знає Всевишній), але коли бачу меншого Ратнюка, який збив 4 роки назад мою знайому Люду на пішохідному переході, мені завжди згадується плач її дітей на похоронах, беззаконність нашої судової влади і віру у Бабло...
26 Січня 2019, 21:06
А ти часом, друже, не автор коментаря з ніком &quot;Всім&quot;? Бо коли Пташник з однодумцями у часи Революції гідності привів на Віче у Камені до Білого дому головного суддю Гордєя і намагався публічно його засудити на приниження за &quot;правдиві&quot; вироки, тоді ти також змішував Богдана з &quot;смердючою вигрібною ямою вісті каменя&quot; в одне ціле, як власника того сайту? Хто тоді з камінських підтримав нехай і брутальну, але ж таки спробу добитися справедливості бодай у відношенні до носіїв цієї &quot;правди&quot;??? Хто голосував за того ж Буська до обласної ради, як най-найліпшішого кандидата серед інших, а за Ратнюка до міської ради - от тепер їжте очі, аби повилазили! Вчора волали йому &quot;осанна&quot;, а сьогодні - &quot;розіпни&quot;! І для чого тепер наперед, апріорі обгаджувати слідство, прокуратуру, суд, вищі судові інстанції, коли знаєте, що бабло перемагає зло??? От вам і відповідь на запитання у першому реченні коментаря - &quot;де шукати правду?&quot; У собі слід шукати правду! У нас з вами! Не брехати собі, не бажати вибіркової правди, не продаватися за копійки на виборах і не обманювати самого себе. Коли Пташник як умів і розумів боровся проти брехні у владі, у судах, проти окупації на Донбасі, тоді інші сиділи на теплих диванах вдома, були білими і пухнастими та обсир..ли його на сайтах тоді і зараз. А результати такої подвійної моралі вилазять всім боком у таких конкретних трагедіях, які й засудити у законному порядку вже вам здається нереально... Буде суд, сподіваюсь він буде відкритим, от тоді йдіть на його засідання і наводьте факти, аргументи та вимагайте справедливості. Бо за якийсь час і сайт РАЙОН за вчорашні і сьогоднішні коментарі також називатимуть &quot;смердючою вигрібною ямою &quot;.
26 Січня 2019, 21:55
Кожен може стати винуватцем аварії чи вбивства. Але те що протистанти мають подвійні стандарти бісять всіх ( у армію йти віра не дозволяє, а блядувати і бухати по чужих селах можна ) . Саме з цього почалася дискусія. Ажде виродки бувають і в православних і в протестантів, просто одні похуїсти , а інші хитровиїб....і
26 Січня 2019, 21:55
Кожен може стати винуватцем аварії чи вбивства. Але те що протистанти мають подвійні стандарти бісять всіх ( у армію йти віра не дозволяє, а блядувати і бухати по чужих селах можна ) . Саме з цього почалася дискусія. Ажде виродки бувають і в православних і в протестантів, просто одні похуїсти , а інші хитровиїб....і
26 Січня 2019, 22:41
А чому ти їм свічку тримаєш при тих блядках і бухаєш з ними? Чи ти це знаєш з чужих вуст? Чи на сайті якомусь прочитав?
26 Січня 2019, 22:45
Це так неочікувано!!!<br/>Це просто шок!!
27 Січня 2019, 01:05
Сьогодні був похорон.<br/>Тіло загиблої покалічені ,голова, ребра,ноги.<br/>Бусько її переїхав.<br/>Люди ,ну невже не буде покарання?<br/>Вже на похороні всі говорили ,що вбивця у лікарні.
27 Січня 2019, 01:56
Чому повидаляли коментарі про ДТП з &quot;Волинських новин&quot;,та цього сайту, чому вбивця в лікарні,а не за гратами,чому ніякої немає інформації про стан водія під час скоєння аварії,чому мовчать поліцаї???Все робиться для того,щоб тишком-нишком зам&quot;яти справу і виправдати &quot;мажорчика&quot;.Скільки тепер Буську доведеться вкрасти лісу,щоб заплатити лікарям,поліцаям,прокурорам,суддям,родичам загиблої???
27 Січня 2019, 04:26
Цікаво, а якби пан Бусько був таким як є щодо віри, але не мав тартака, де колоди розпилюють, тоді б також тут було б так багато емоцій?
27 Січня 2019, 10:13
Цікавить
27 Січня 2019, 12:57
А ти впевнений, що перелічені тобою люди &quot;...лікарям,поліцаям,прокурорам,суддям,родичам загиблої&quot; чекають на це і візьмуть ті гроші??? <br/>У нас же всі чесні, чисті і святі аки янголи, тільки окремі &quot;мажори&quot; заважають жити і спокійно їздити на роверку, фурманкою чи йти пішки у повністю чорному одязі й у шапці зав'язаною на підборідді, аби у вуха не задувало, без світловідбиваючих елементів дорогами посеред ночі. <br/>Цим я не хочу виправдовувати чи відвернути увагу від малого Буська, жертву не повернеш до життя, але ж іншим потрібно жити і думати, виїжджаючи і виходячи на проїжджу частину нічної дороги. У нас водій апріорі завжди винуватий у ДТП і це до певної міри правильно, але ж щороку все більше людей сідає за кермо і матюкає що є духу безтолкових пішоходів і велосипедистів. Недаремно ж кажуть, що у Раків-Лісі корови на дорозі розумніші, аніж у Нуйні люди, бо п'яними не вештаються обабіч дороги. Чи думаємо ми про одяг дітей, школярів, який би мав світлоповертаючі елементи на ранцях, куртках? Чи вчепила міськрада через свою комунальну службу якогось ліхтаря над пішохідними переходами у місті, як це є кругом у світі та й більшості міст України? Бо цей перехід дає пріоритетне ПРАВО пішоходу, але, на жаль, не допомагає водію моментально у слизьку пору зупинити автівку навіть на малій швидкості. Чи достатньо у школах відводиться годин для виховання у школярів, особливо молодших класів, правильної поведінки на дорогах? Чи врешті наша поліція безпощадна до горе-водіїв і мажорів та забирає посвідчення про право керування автотранспортом, або хоча б штрафує за перевищення швидкості чи тільки за окрему мзду видає блатні номери, аби здалеку бачити своїх і відвернути убік мармизу? <br/>Іншими словами, давайте не тільки шельмувати мажорів, але й думати, як максимально запобігати подібним випадкам, мінімізовувати трагедії на дорогах, бо притягнувши сюди німецькі і японські авто, забуваємо що наші дороги і наш менталітет дозволяє нам їздити тільки на тому транспорті, який ми самі можемо придумати, зробити і заслуговуємо - це фіра з парою коней, звісно, що без катафотів ...
27 Січня 2019, 13:24
мова не ведедься про того,хто порушив пдр,мова ведеться про злочинні дії водія,який втік з місця дтп і про покриття злочину причетними до розслідування посадовими особами різних структур
27 Січня 2019, 13:48
Цитую себе:&quot;Цим я не хочу виправдовувати чи відвернути увагу від малого Буська...&quot;
27 Січня 2019, 14:24
Має Бусько в 21 автівку - це по-американськи, а те що вештається нею поночі без діла як Саша по площі- це по-американськи.
27 Січня 2019, 14:25
Має Бусько в 21 автівку - це по-американськи, а те що вештається нею поночі без діла як Саша по площі- це Африка.
27 Січня 2019, 14:26
Має Бусько в 21 автівку - це по-американськи, а те що вештається нею поночі без діла як Саша по площі- це Африка.
27 Січня 2019, 15:52
Люди ,займіться своїми справами ,своїми сім’ями і дітьми ,бо не знаєте,що ще вам проготувало життя.А не перемиваєте кістки чужим для вас людям.Родичі між собою розберуться і без ваших коментарів і думок
27 Січня 2019, 16:36
Коли в Раків Лісі п’яний православний роздавав молодого хлопця всі мовчали Мовчали коли п’яний збив на вулиці торговій коли обдурений на волі Мовчали тоді коли холоднокровної розстріляли чоловіка і батька коли син православний рубав матір а чоловік вбив свою дружину зробивши своїх дітей сиротами Наневно трохи трохи емоції але правда І в органах нема протестантів і вкерівництві країни в нас православні Протестанські країни це Данія Норвегія після воєнна Германіях Америка то там трошки порядку
27 Січня 2019, 16:38
У нас &quot;африка&quot; з навколишніх сіл заполонила місто і владу, вона тут культивує рагулізм на роботі і в побуті, за святковим столом теребить свій ніс і шмаркається привселюдно над мискою і ще й претендує на місцеву &quot;еліту&quot;, пхається за бабло до влади. Інтелігенти і аристократи не з'являються навіть у другому поколінні, а нас лихоманить вже котрий десяток літ, от і доводиться платити за чужими векселями. Генофонд Полісся та інших місць розкуркулили, вивезли на Сибір у Соловки, знищили на місцях, оскільки світогляд &quot;африки&quot; не співпадав не те що до Гамерики, але навіть до нормальної людини з місцевого колись справжнього господаря. Нинішні нуворіші переважно розкрутилися на злодійстві, от і пожинаємо плоди їхніх злетів і падінь під плінтус...
27 Січня 2019, 17:08
В керівництві країни у нас православні ??? Ви серйозно ??? Порох, Гройсман, Коломой - іудеї , а наш славний в.о. обовязків президента у 2014році , а нині голова РНБО пан Турчинов з ваших - Бабтизт , якщо не помиляюсь
27 Січня 2019, 17:22
Не знаю про кого ви,-14:38, пишете, а я про суперечність між рівнем достатку та рівнем розвитку людини. Хлопець в 21 рік, крім машини, мав би мати якесь виховання та десь вчитися, а не клени ясенелисті гойдати в Камені.
27 Січня 2019, 17:24
95 процентів вищих державних діячів належать офіційно до православної церкви Це факт Але сьогодні ми згадуємо жертв Холокосту. Той же дух зла він просто захвачує людський розум і зараз і це велика проблема .
27 Січня 2019, 17:33
Якщо тато ніде не вчився і має такі статки, то для чого малому оболтусу десь мізки, якщо вони там є, напружувати? Ще у малого вуса не росли, а вже татуньо винагородив його іномаркою, аби всі заздрили цілій родині. От і мають на все життя і на покоління, що згадувати. А причиною цього є дійсно, як ви кажете, &quot;суперечність між рівнем достатку та рівнем розвитку людини&quot;.
28 Січня 2019, 22:28
Буськи, це збірний персонаш. Всі коментарі кажуть тільки про відношення простих людей до штунд, депутатів, крадіїв, мажорів..., яким все сходить з рук
Коментар
23/04/2024 Вівторок
23.04.2024
09:50
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром