Прибутковий бізнес: у що інвестувати гроші в 2019 році

26 Січня 2019, 14:15
Супермаркет «Наш Край» 2414
Супермаркет «Наш Край»

Деякі бізнесмени знайшли шлях, який можна вважати безпрограшним - працювати на умовах франчайзингу

Практично щодня ми буваємо в супермаркетах. Все на будь-який колір, смак і гаманець можна знайти саме там. У силу такої затребуваності дані торговельні точки є перспективним бізнесом, а, отже, і хорошою інвестицією. Однак не всі підприємці знають, у що вкласти гроші і як почати продуктивну роботу. Деякі ж бізнесмени знайшли шлях, який можна вважати безпрограшним, – працювати на умовах франчайзингу.

ГАРАНТІЯ УСПІХУ

«Коли ти починаєш сам, то не знаєш, з чого почати, не маєш уявлення, чи «вистрілить» твоя ідея, оскільки тебе ніхто не знає, чи вистачить фінансів, щоб запуститися, чи зможеш розкрутитися, щоб тебе впізнавали, чи підійде цінова політика і асортимент покупцеві, чи зможеш знайти вигідних постачальників, і виникає маса додаткових питань, – говорить підприємець Олег Новіков, який вирішив купити франшизу торгової мережі «Наш Край». – Всі вони знімаються, коли ти збираєшся працювати за системою франчайзингу. Ти вкладаєш порівняно небагато, стрімко «стартуєш» під відомою торговельною маркою і незабаром починаєш заробляти, оскільки застосовується готова модель успішного бізнесу, який буде сучасним, стійким і з урахуванням новітніх технологій».

Бізнесмен вибрав «Наш Край», оскільки продуктові магазини – це завжди вигідно, а мережа являє собою сучасні комфортні магазини для щоденних покупок в форматах «супермаркет», «експрес» та «магазин біля дому» та є старожилом ринку – працює вже 18 років, будучи представленою в 19 регіонах по всій Україні, і є безперечним лідером представлених в Україні мереж.

ФРАНЧАЙЗІ ЖИВУТЬ ДОВШЕ

Експерти ритейл-ринку і бізнесмени стверджують, що успіх такого бізнесу і виживаність вищі, ніж у незалежного магазину.

«Згідно зі статистикою ринку, рівень успіху нового бізнесу в системі франчайзингу становить 90%. І навпаки 25% самостійних підприємств стають банкрутами протягом 2-х років, 40% – 5-ти років, 82% – 10-ти років», – розповідають на ринку франчайзингу.

Близько 90% магазинів «Наш Край» – це франчайзингові проекти, чисельність яких зростає, заслужено виводячи франчайзингову компанію в передовики на ринку продуктового ритейлу України. Завдяки цьому компанія може запропонувати своїм франчайзі унікальні умови.

«Ми пропонуємо найкращий франчайзинговий пакет і умови співпраці без початкового внеску і рекламного збору. Термін окупності інвестицій становить від 5 місяців роботи за нашим перевіреним щомісячним маркетинговим планом. Мережа готова надати унікальну систему лояльності, численні знижки на покупку холодильного та торгового обладнання, дисконти та бонуси під час покупки товарів у постачальників. Ми готові навчити персонал і подбати про їхню кваліфікацію. Бути нашим франчайзі вигідно ще й тому, що в такому разі легше отримати кредит на розвиток бізнесу, унікальні кредитні умови від «Ощадбанку» на торгове обладнання від 8.42% річних, і можна працювати з відтермінуванням платежів до 60 днів»– говорять в «Наш Край».

«МАМА» ЗАВЖДИ ПОРУЧ

Ті, хто вже купив франшизу, додають, що магазин під ключ – це щоденна підтримка, консультації щодо вибору та придбання обладнання, місць розташування нових закладів, проведення різних маркетингових заходів.

Тобто, якщо ти хочеш успішно почати свій бізнес і звести ризики до мінімуму – вибирай лідера на ринку франчайзингу України – мережу супермаркетів «Наш Край».

Перспективу такої співпраці підкреслює і підприємець Олександр Черепок, франчайзі «Наш Край» у місті Долина, який успішно працює і впевнений, що розширення не за горами.

«На кожному етапі свого бізнесу я відчуваю компетентну та всебічну допомогу та підтримку від компанії. У перспективі збираюся розширити свій бізнес з мережею «Наш Край»– сказав він.

Його слова підтверджують й інші підприємці, які купили франшизу.

«Підтримка дуже важлива, а якщо це підтримка в бізнесі – це взагалі супер! Мережа супермаркетів «Наш Край» пропонує найкращий франчайзинговий пакет на ринку, і я можу твердо сказати, що цей бізнес дає можливість заробляти», – вважає Оксана Малишева, франчайзі ТМ «Наш Край» із Володимира-Волинського.

Коментарі
26 Січня 2019, 18:44
Зама кончена мережа, сервіс дикий, зайдіть К-Каширський магазин і відчуйте як там травлять людей печами без витяжок. <br/>P.S. Але це їхні останні видихі, непоможе навіть ця проплачена реклама. З нетерпінням чекаєм АТБ, тоді їм точно кришка...
27 Січня 2019, 10:04
Палети і ліс кругляк на сьодні самий прибутковий бізнес.Точка збуту-Бусько/АРБО/
13 Березня 2019, 15:19
Ви шукаєте РЕАЛЬНУ ФІНАНСОВУ КРЕДИТНУ КОМПАНІЮ для надання кредиту від 10 000 до 10 000 000 євро (для бізнесу або корпоративного кредиту, персонального кредиту, іпотечних кредитів, автокредитування, кредитування консолідації боргу, венчурного капіталу, кредитів на охорону здоров'я тощо). )))<br/>Або вам відмовили в одержанні кредиту у банку чи фінансовій установі з тієї чи іншої причини?<br/>Подайте заявку зараз і отримайте реальний фінансовий кредит, оброблений і затверджений протягом 3 днів.<br/>PACIFIC FINANCIAL LOAN FIRM, ми є кредитором кредиту на міжнародному рівні, який надає РЕАЛЬНІ ФІНАНСОВІ КРЕДИТИ приватним особам і компаніям з низькою процентною ставкою 2% з дійсним посвідченням чи міжнародним паспортом вашої країни для перевірки.<br/>Погашення кредиту починається через 1 (один) рік після отримання кредиту, а термін погашення - від 3 до 35 років.<br/><br/>ДЛЯ МІЖНАРОДНОЇ ВІДПОВІДАЛЬНОСТІ ТА ОБРОБКИ ВАШОЇ ЗАЯВКИ НА ГРАНИЦТВО В 2 РОБОЧІ ДНІ,<br/>Зв'яжіться з нами безпосередньо за допомогою цього листа: [email protected]<br/><br/>Зв'яжіться з нами за такою інформацією:<br/><br/>Повне ім'я: ____________________________<br/>Сума, необхідна як кредит: ________________<br/>Тривалість кредиту: _________________________<br/>Мета кредиту: ______________________<br/>Дата народження: ___________________________<br/>Стать: _______________________________<br/>Сімейний стан: __________________________<br/>Контактна адреса: _______________________<br/>Місто / Поштовий індекс: __________________________<br/>Країна: _______________________________<br/>Професія: ____________________________<br/>Мобільний телефон: __________________________<br/><br/>Надішліть запит на негайну відповідь: [email protected]<br/><br/>дякую<br/><br/>Генеральний директор компанії VICTORIA JOHNSON<br/>ФІНАНСОВА ФІНАНСОВА КРЕДИТНА ФІРМА<br/>Електронна пошта: [email protected]
02 Жовтня 2019, 22:57
Hallo alle da draußen! Mein Name ist Anthony Ownen aus England, UK. Ich benutze dieses Medium, um der Öffentlichkeit mitzuteilen, wie Herr Paul durch die Hilfe von Herrn Paul das Glück in meinem Haus wiederhergestellt hat. Als alle Hoffnung verloren war, gewährten sie mir eine Darlehenssumme von 5.000.000,00 USD für das 22. September 2019, um meine Schulden zu begleichen, meine Steuern zu bezahlen und ein eigenes Unternehmen zu gründen. Sie retteten mich und meine Familie davor, unser Zuhause zu verlieren, da wir keine Steuerrechnungen bezahlen konnten. Ich schreibe diese Nachricht, da ich der Meinung bin, dass es für Sie wichtig sein könnte, einen echten Kredit zu benötigen, damit Sie nicht auf der Suche nach einem haftenden Kredit in die falschen Hände geraten. Ich rate Ihnen dringend, sich per E-Mail an dieses Unternehmen zu wenden :([email protected]) Oder Website:(https://paulisagoodloangiv.wixsite.com/mysite)
Коментар
20/04/2024 Субота
20.04.2024
19.04.2024
Афіша
  • Сьогодні
  • Завтра
  • Незабаром